Dodaj do ulubionych

Forum weselne dla Poznania

IP: *.echostar.pl 28.02.05, 12:39
Natknęłam się na nie przypadkiem, jeśli chcecie to zajrzyjcie, mnie się
podobasmilenarzeczeni.anv.pl/forum/
Obserwuj wątek
    • Gość: Agniecha Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 12:53
      Nuuuuuudy nic sie tam nie dzieje. A moze cos sie zmieniło? Ciekawe. Byłam tam
      kiedyś i wciagu dnia moze 3 posty zostały napisane.... Generalnie nic ciekawego
      • iza70 Re: Forum weselne dla Poznania 28.02.05, 13:00
        Bardzo fajne forum, też tam zaglądam ,fajnie ,że jest regionalne a nie
        ogólnopolskiesmile można znaleźć cenne informacje na temat kościołów, salonów
        sukien, nauksmilew Poznaniu
        • Gość: Magda Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 13:35
          nie przecze ze jest potrzebne, ale dlaczego tak mało osób je odwiedza?
    • Gość: Kasia Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 18:52
      Macie rację forum jest raczej nudne, nic się nie dzieje te same posty od dawien
      dawna, ja jestem wierna forum gazety, ślub mam w kwietniu, czyli tuż
      tuż...dzięki temu ze tu zaglądam udało mi się załatwić muzyków i
      lokal.../wszyscy z polecenia/// brakuje mi do szczęscia dobrego fotografa i
      kamerzysty niestety ci których zdjęcia nam przypadły do gustu maja juz
      pozajmowane terminy...ratujcie!!!!
      Kacha
      • Gość: Maja Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 21:45
        napisz do mnie pomogę: maja.1980@wp.pl
        • Gość: heheeh hehehe IP: *.echostar.pl 28.02.05, 21:50
          heheheeeee kmu chcesz pomóc??? przeciez nikt tu nie ma problemu????chyba ,że
          ty?wink)))
      • Gość: Maja Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 21:59
        ha ha hihi - czytac nie umiesz? czy robisz to nie uwaznie?
        "...niestety ci których zdjęcia nam przypadły do gustu maja juz
        pozajmowane terminy...ratujcie!!!!
        Kacha:
        • Gość: Kasia Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 23:14
          Slub mam na wyznaczony na 02.04 jesli mozecie mi kogos plecić to bardzo proszę
          podaje swój adres netowy
          kasia_nowakowska@poczta.fm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka