Gość: iga IP: *.echostar.pl 28.02.05, 12:39 Natknęłam się na nie przypadkiem, jeśli chcecie to zajrzyjcie, mnie się podobanarzeczeni.anv.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agniecha Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 12:53 Nuuuuuudy nic sie tam nie dzieje. A moze cos sie zmieniło? Ciekawe. Byłam tam kiedyś i wciagu dnia moze 3 posty zostały napisane.... Generalnie nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
iza70 Re: Forum weselne dla Poznania 28.02.05, 13:00 Bardzo fajne forum, też tam zaglądam ,fajnie ,że jest regionalne a nie ogólnopolskie można znaleźć cenne informacje na temat kościołów, salonów sukien, naukw Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 13:35 nie przecze ze jest potrzebne, ale dlaczego tak mało osób je odwiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 18:52 Macie rację forum jest raczej nudne, nic się nie dzieje te same posty od dawien dawna, ja jestem wierna forum gazety, ślub mam w kwietniu, czyli tuż tuż...dzięki temu ze tu zaglądam udało mi się załatwić muzyków i lokal.../wszyscy z polecenia/// brakuje mi do szczęscia dobrego fotografa i kamerzysty niestety ci których zdjęcia nam przypadły do gustu maja juz pozajmowane terminy...ratujcie!!!! Kacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 21:45 napisz do mnie pomogę: maja.1980@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheeh hehehe IP: *.echostar.pl 28.02.05, 21:50 heheheeeee kmu chcesz pomóc??? przeciez nikt tu nie ma problemu????chyba ,że ty?))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 21:59 ha ha hihi - czytac nie umiesz? czy robisz to nie uwaznie? "...niestety ci których zdjęcia nam przypadły do gustu maja juz pozajmowane terminy...ratujcie!!!! Kacha: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Forum weselne dla Poznania IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 23:14 Slub mam na wyznaczony na 02.04 jesli mozecie mi kogos plecić to bardzo proszę podaje swój adres netowy kasia_nowakowska@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś