Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:08 Witajcie czy możecie mi powiedzieć jak załatwić lampke szampana w Pałacu ślubów w Warszawie. Gdzie iść w tej sprawie i ile to kosztuje?? Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak Re: Cywilny w Pałacu Slubów???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 00:30 Trzeba się wybrać do Pałacu Ślubów. A dokładniej do Sali Toastów w piwnicy (przepraszam - niski parter ) chyba do godziny 17-tej. Są 3 opcje do wyboru: -sam toast (ok 15 min.) -toast+tort+owoce (ok 45 min, cena ok.25 zł za osobę - tu znam cenę, bo ta opcję wybraliśmy) -ciepły posiłek A najlepiej zadzwoń: 831 01 60 w. 27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Cywilny w Pałacu Slubów???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:42 wielkie dzieki Baardzo mi pomogłaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Cywilny w Pałacu Slubów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:15 A jak wygląda współpraca z panem, który organizuje szampana czy też poczęstunki w Sali Toastów? Czy podpisuje się jakąś umowę przy rezerwacji? I jak w ogóle jest to zorganizowane? Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Cywilny w Pałacu Slubów???? 10.05.05, 17:33 Gość portalu: Ewa napisał(a): > wielkie dzieki Baardzo mi pomogłaś Mi też! I też dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś