Dodaj do ulubionych

Jakie soki

12.05.05, 23:18
Dziewczyny jakie kupujecie soki? Chodzi mi o smaki i o markę.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • amoniaaa Re: Jakie soki 13.05.05, 08:46
      A Ty nie masz większych problemów?? wink
    • viinga Re: Jakie soki 13.05.05, 08:48
      Właśnie sami się zastanawiamy napewno grejfrutowe zreszta wzzystkie najbardziej
      popularne smaki, tylko nie wiemy tez ile. będziemy tez kupować fanty sprity
      itp. Jeśli wiecie ile potrzeba na osobe to napiszcie.
    • pati102 Re: Jakie soki 13.05.05, 11:03
      ja mam soki w cenie ale zazwyczaj na weselach sa tylko pomaranczowe i
      grapefruitowe do tego dorzucila bym po pare kartonow jablkowego, czarnej
      porzeczki i wisniowegosmilenajlepiej hortex bo przynajmniej smak maja konkretny,
      nie rodzielaja sie i nic dziwnego w nich nie plywa. lepiej wybierz klarowne
      soki a nie zawiesiste z miazszemsmilebo te niestety z wysokimi procentami nie
      graja.
    • agamaks Uważajcie na grapefruit 13.05.05, 11:05
      bo z wódką to mieszanka piorunująca... Ale tak swoją drogą, ja już marzę, żeby
      mieć tylko takie problemy!!!
    • ladynicka Re: Jakie soki 13.05.05, 12:05
      My bedziemy miec soki: grapefruit, jabłko, pomarańcza smile, jeśli chodzi o inne
      napoje to w gre wchodzą woda mineralna, pepsi,tonic i moze jeszcze jakis napoj
      niegazowany smilePozdrawiam
    • szaruga Re: Jakie soki 13.05.05, 15:45
      fajnie macie....
      ja muszę wziąć soki od restauratora (minimalna ilość 2 litry na osobę!!!!),
      które kosztują (UWAGA) 12 zl za 1 litr... tak, tak - nie przesłyszałyście się!
      Na moje oburzenie Pan wyraził jeszcze wieksze zdumienie i zapytał mnie czy
      zdaje sobie sprawę ile szkła on musi doliczyć do tego soku...
      ręce mi opadły... nie wiem naprawdę co zrobić z tym fantem (na propozycję że
      rezegnujemy z soków pan powiedział, że w takim razie on nie zezwala na
      wstawienie swoich - bo on odpowiada za higienę i warunki sanitarne i nie
      dopusci do jakichś "przypadkowych" elementów w menu...
      macie jakiś pomysł????
      • sylka_5 Re: Jakie soki 13.05.05, 15:51
        Szczerze współczuję. Pan jednym słowem dorabia sobie na Was. U mnie w
        restauracji sama kupuję sobie soki a szef knajmy zapewnia szko i to za darmo. A
        na zmiane knajpy rozumiem za późno ?
        • szaruga Re: Jakie soki 13.05.05, 15:58
          no niestety za póxno... poza tym u nas oddzielnie wynajmujemy salę i oddzielnie
          płacimy za reastauratora... oczywiści sala w umowie zobowiązuje nas do wziecia
          tego konkretnego restauratora. A ponieważ strasznie nam sie podobało wnętrze -
          podpisaliśmy umowę i czuję, że te soki to będzie tylko jeden z problemów...
          • agamaks Re: Jakie soki 13.05.05, 16:06
            Zacznijmy od tego: jaką macie umowę z restauratorem? Jakie są zapisy odnośnie
            jego obowiązków?
            pozdr (nie dla cwaniaków)smile
            • szaruga Re: Jakie soki 16.05.05, 12:17
              umowy jeszcze z nim nie podpisywaliśmy - na razie w umowie na wynajem sali mamy
              zapis, że musimy z jego usług skorzystać....
              po prostu facet jest strasznie pazerny i tak naprawde nie wiem jakie są jego
              obowiązki i w czym może nam pójść na rękę a w czym mu praqwo i sanepid
              zabrania...
              macie jakieś dobre informacje lub porady?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka