kot.bestia 12.05.05, 23:18 Dziewczyny jakie kupujecie soki? Chodzi mi o smaki i o markę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viinga Re: Jakie soki 13.05.05, 08:48 Właśnie sami się zastanawiamy napewno grejfrutowe zreszta wzzystkie najbardziej popularne smaki, tylko nie wiemy tez ile. będziemy tez kupować fanty sprity itp. Jeśli wiecie ile potrzeba na osobe to napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: Jakie soki 13.05.05, 11:03 ja mam soki w cenie ale zazwyczaj na weselach sa tylko pomaranczowe i grapefruitowe do tego dorzucila bym po pare kartonow jablkowego, czarnej porzeczki i wisniowegonajlepiej hortex bo przynajmniej smak maja konkretny, nie rodzielaja sie i nic dziwnego w nich nie plywa. lepiej wybierz klarowne soki a nie zawiesiste z miazszembo te niestety z wysokimi procentami nie graja. Odpowiedz Link Zgłoś
agamaks Uważajcie na grapefruit 13.05.05, 11:05 bo z wódką to mieszanka piorunująca... Ale tak swoją drogą, ja już marzę, żeby mieć tylko takie problemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ladynicka Re: Jakie soki 13.05.05, 12:05 My bedziemy miec soki: grapefruit, jabłko, pomarańcza , jeśli chodzi o inne napoje to w gre wchodzą woda mineralna, pepsi,tonic i moze jeszcze jakis napoj niegazowany Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Jakie soki 13.05.05, 15:45 fajnie macie.... ja muszę wziąć soki od restauratora (minimalna ilość 2 litry na osobę!!!!), które kosztują (UWAGA) 12 zl za 1 litr... tak, tak - nie przesłyszałyście się! Na moje oburzenie Pan wyraził jeszcze wieksze zdumienie i zapytał mnie czy zdaje sobie sprawę ile szkła on musi doliczyć do tego soku... ręce mi opadły... nie wiem naprawdę co zrobić z tym fantem (na propozycję że rezegnujemy z soków pan powiedział, że w takim razie on nie zezwala na wstawienie swoich - bo on odpowiada za higienę i warunki sanitarne i nie dopusci do jakichś "przypadkowych" elementów w menu... macie jakiś pomysł???? Odpowiedz Link Zgłoś
sylka_5 Re: Jakie soki 13.05.05, 15:51 Szczerze współczuję. Pan jednym słowem dorabia sobie na Was. U mnie w restauracji sama kupuję sobie soki a szef knajmy zapewnia szko i to za darmo. A na zmiane knajpy rozumiem za późno ? Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Jakie soki 13.05.05, 15:58 no niestety za póxno... poza tym u nas oddzielnie wynajmujemy salę i oddzielnie płacimy za reastauratora... oczywiści sala w umowie zobowiązuje nas do wziecia tego konkretnego restauratora. A ponieważ strasznie nam sie podobało wnętrze - podpisaliśmy umowę i czuję, że te soki to będzie tylko jeden z problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
agamaks Re: Jakie soki 13.05.05, 16:06 Zacznijmy od tego: jaką macie umowę z restauratorem? Jakie są zapisy odnośnie jego obowiązków? pozdr (nie dla cwaniaków) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Jakie soki 16.05.05, 12:17 umowy jeszcze z nim nie podpisywaliśmy - na razie w umowie na wynajem sali mamy zapis, że musimy z jego usług skorzystać.... po prostu facet jest strasznie pazerny i tak naprawde nie wiem jakie są jego obowiązki i w czym może nam pójść na rękę a w czym mu praqwo i sanepid zabrania... macie jakieś dobre informacje lub porady? Odpowiedz Link Zgłoś