Dodaj do ulubionych

Nadruki na odzieży

28.11.11, 15:58
Cześć,
chcę otworzyć firmę, która będzie tworzyła nadruki na odzieży i sprzedawała odzież z oryginalnymi wzorami. Początkowo będę prowadził sprzedaż internetową. Możecie mi powiedzieć ile kosztują maszyny do wykonywania nadruków? Interesują mnie maszyny do różnych rodzajów nadruków (sitodruk, haft komputerowy, fiola flex).
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tuen Re: Nadruki na odzieży 29.11.11, 12:25
      Droga sprawa z tymi urządzeniami. Kiedyś się interesowałem i półautomaty do sitodruku kosztowały powyżej 30 tyś. zł.
      • fieqon Re: Nadruki na odzieży 29.11.11, 14:11
        Można kupić taniej używane. Ale to prawda, wydatek jest spory. Może dobrze byłoby wynajmować takie urządzenia?
    • wszystkozle Re: Nadruki na odzieży 30.11.11, 13:16
      Czy taka firma na siebie w ogóle zarabia przez pierwszy rok?
      • Gość: forumowiczka Re: Nadruki na odzieży IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.13, 15:30
        Pomysł bardzo mi się podoba, ale musisz zadbać o skuteczną reklamę, bo nie zwróci ci się inwestycja w sprzęt, a podejrzewam, że jest on bardzo drogi. Dobrym rozwiązaniem na początek byłoby wynajmowanie sprzętu, ale robienie jedynie projektów i zlecanie wykonania jakiejś firmie. Zobaczysz, jak ci idzie i z czasem może zakupisz sobie własny sprzęt?

-----------
        kancelaria podatkowa wrocław

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka