studentka_a 03.06.05, 10:50 Czy jest gdzieś jakiś spis najpopularniejszych piosenek na pierwszy taniec oraz na zabawę weselną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anularafcia20 Re: Piosenka na pierwszy taniec? 03.06.05, 11:23 Czesc ja z moim ukochanym wybralismy utwor Farby "Chce tu zostac" piekna piosenka . Mam pytanko na ktorym jestes roku jesli mozna wiedziec? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
kropka57 Re: Piosenka na pierwszy taniec? 05.06.05, 18:39 "Chcę to zostać" Farby jest bardzo dobra, też o tym myśleliśmy. Wybraliśmy jednak "Wielką miłość" S. Krajewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_a Re: Piosenka na pierwszy taniec? 03.06.05, 11:37 Jestem na ostatnim roku. Szukam takiej listy najpopularniejszych piosenek na ślub. Chciałabym ją obejrzeć żeby zastrzec sobie , których nie chciałabym usłyszeć na swoim weselu (np "konik na biegunach: czy "prawy do lewego") Odpowiedz Link Zgłoś
jkmkatarzyna Re: Piosenka na pierwszy taniec? 03.06.05, 12:21 Zajrzyj tutaj: www.bb.neostrada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
makumbala Re: Piosenka na pierwszy taniec? 03.06.05, 21:41 ktos tu pisal wczesniej,ze piosenka "Chodź,pomaluj mój swiat" swietnie sie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
meeg KINDLA - poszukiwana :) ? 04.06.05, 14:46 Bardzo Bardzo byśmy chcieli piosenkę KINDLA "Z kimś takim jak Ty" ale nigdzie nie mogę jej znaleźc w dobrej jakości - szukam cały czas szukam i mam nadzieję że znajdę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: KINDLA - poszukiwana :) ? 05.06.05, 18:51 napisz do "radiowiec_wawa" on ostatnio rozsyłał tą piosenkę na maila Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś