agne1 06.07.05, 15:33 mam problem - usłyszałam że cos takiego istnieje, ale niegdy nie miałam okazji widzieć tego nażywo - co się zamieszcza w takiej księdze????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epox123 Re: księga gości 06.07.05, 16:36 na tej stronie masz księgi gości www.fotoalbumy.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mureczek1 Re: księga gości 06.07.05, 22:28 albumy ładne (zamawiałam)....ale obsługa klienta..no jakby to nazwać...prostacka...niedotrzymanie terminu wysyłki... Odpowiedz Link Zgłoś
mureczek1 zapomniałam dodać 06.07.05, 22:31 zamówiłam ten album z zszywanymi kartkami....i....jest bardzo niedbale zrobiony w środku..... Odpowiedz Link Zgłoś
rejka Re: księga gości 06.07.05, 23:09 Ksiege gosci zrobilismy sami. Na strychu znalazlam kremowy papier ze znakami wodnymi w ksztalcie chinskich domkow, lekko postarzaly, co dodalo mu tylko uroku. Kupilismy arksz czerpanego papieru z motywem w serca - 10 zl, 2 nity introligatorskie - 8 zl. Okladke zrobilismy z kartonow ze starych blokow biurowych, okleilismy je na koniec papierem czerpanym. Na pierwszej stronie wydrukowalismy nasze imiona i date slubu oraz nasze zdjecie, ktore bylo wyrastrowane (rozmyte, obraz sklada sie z plam, podobne do efektu collage z malarstwa). To samo zdjecie bylo na etykietach wodki i win. W czasie wesela i poprawin goscie wpisywali zyczenia lub malowali obrazki - dolaczylismy pudelko kredek. moge przeslac zdjecia rejka@interia.pl, ale moze to troche potrwac, bo do poniedizalku mamy urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: księga gości 07.07.05, 13:10 rejka, my też chcemy zrobić księgę sami. będę wdzięczna za zdjęcia i ewentualnie praktyczne rady na maila gazetowego. chodzi mi głównie o to, jak zrobić, żeby się wygodnie otwierała i wyglądała ładnie. to chyba nie jest takie trudne? z góry dziękuję. dawno opuściła mnie dziecięca fantazja do robienia różnych rzeczy własnoręcznie, ale to chcę zrobić z moim narzeczonym właśnie własnoręcznie Odpowiedz Link Zgłoś
ka79 Re: księga gości 07.07.05, 13:48 ja też proszę na emila gazetowego albo jaks fajną indtrukcje --własną Odpowiedz Link Zgłoś
aagniieeszkaa Re: księga gości 07.07.05, 14:28 My kupiliśmy w sklepie z "akcesoriami" ślubnymi.na ogrodowej wejście od JAna PAwła www.zaproszenie.com/index.php?page_id=9&category=38 Odpowiedz Link Zgłoś
agne1 Re: księga gości 07.07.05, 16:45 ja mieszkam w Poznani, ale ślub będzie w Płocku - znacie jakieś miejsca gdzie mogłabym kupić taką księgę Odpowiedz Link Zgłoś