Dodaj do ulubionych

Bez bukietu?

05.08.05, 10:08
No właśnie - jak w temacie... zastanawiam się, czy można iść bez wiązanki czy inneg kwiatka? Cała ta historia z kwiatami wydaje mi się na maxa sztuczna - przecież kwiatki nosimy tylko z kwiaciarni do domu np. solenizanta... Myślicie, że można z tego zrezygnować?
Obserwuj wątek
    • domi_mikolka Re: Bez bukietu? 05.08.05, 10:14
      myślę, że spokojnie można zrezygnować - nie będziesz przynajmniej miała
      problemu co zrobić z tą wiązanką w kościele czy na weselusmile
    • metrluba Re: Bez bukietu? 05.08.05, 11:26
      Ja też w końcu zamowiłam, ale długo myślałam o tym, zeby pójsć bez bukietu.
      Myślę, ze nie jest obowiązkowy smile
    • viinga Re: Bez bukietu? 05.08.05, 11:33
      ale lepiej trzymać bukiet niz nie wiedziec co zrobic z rękami w kościele.
      • leeloo26 Re: Bez bukietu? 05.08.05, 11:37
        a Narzeczony?
        Jakoś daje przecież rade bez bukietu..
        • viinga Re: Bez bukietu? 05.08.05, 11:41
          no narzeczony daje rade, tylko ja zawsze mam z tym problem. jak trzymac ręce. A
          jeszcze w takiej stresujacej sytuacji. jak mam cos w rekach problem z głowy.
    • gia_lupus Re: Bez bukietu? 09.08.05, 12:54
      a moze tzw. bukiecik na reke?? widzialam juz nawet bukiet na ramie smile zawsze
      mozna cos wykombinowac, jesli trzymanie bukietu to klopot dla Ciebie
      • alyy Re: Bez bukietu? 09.08.05, 15:09
        W sumie trzymanie bukietu to nie kłopot. Tak się zastanawiam tylko, że w tym bukiecie jest dla mnie coś sztucznego - w sensie takim, że przecież zazwyczaj nie nosimy ze sobą kwiatków. No, ale ślub to nie jest "zazwyczaj" i podjęłam decyzję, że wezmę bukiet z 7 kalii bordowych, najprostszy na świeciesmile Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Jeszcze 25 dnismile
        • magdalena_daria Re: Bez bukietu? 09.08.05, 15:23
          Bukiet ladnie na zdjeciach wyglada. Ale na tym chyba konczy sie jego rola...
        • monjan masz maila 09.08.05, 16:00
          wyslalam ci fotke mojego bukietu
          moze ci sie spodobasmile
          a kwiaty po prostu pieknie wygladaja na filmach i fotkach, i ciesza oko-taka ich
          rolasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka