cala_w_kwiatkach 17.05.09, 00:46 nie dba o porzadek w swoim aucie, to znaczy ze ogolnie jest fleja? Tyle sie słyszy o tym, ze faceci swoje auto czesto traktuja jak cos najwazniejszego, wiec jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drie Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 00:53 Troche obok tematu, ale myslisz, ze to sie odnosi tez do kobiet i ich (osobistych, a nie wspolnych)samochodow? Czy tez u kobiet po np. kuchni poznaje sie, ze fleja? Mojego oceniajac po motorze to super pedant. Po aucie... blizej rzeczywistosci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 00:58 A mój częściej sprząta w mieszkaniu niż w aucie:D Po aucie nie poznać,że w rzeczywistości raczej pedant;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 01:03 aby zweryfikowac konkretny przypadek zajrze mu do domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 01:26 e tam, samochod to normalna rzecz uzytkowa. sie sprzatnie to sie ma posprzatane. z drugiej strony pomysl tak, jak zlodziej ma do ukradzenia usyfione auto i obok pieknie wypucowane z porzadkiem w srodku... to ktore ukradnie? usyfione sobie bedzie stalo i nikt tam nawet nie zagladnie, kol tez nie odkreca bo beda woleli z czystego ukrasc lol faceta sie poznaje po tym jaki porzadek ma w kuchni i czy potrafi wyprasowac poprawnie koszule a nie po tym czy posprzatal w samochodzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 01:28 ok, dzieki za wskazówki:) wyprasowany jest zawsze! do kuchnie nie zagladalam (jeszcze!);) zdziwil mnie syf w aucie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 01:29 Jeden plus...auto nie będzie ważniejsze od Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 01:29 tak sobie mysle: moze od prasowania koszul ma zone, ale w jego aucie juz nie sprzata? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 01:36 Albo...nie wiem co gorsze...koszule prasuje mu mamusia:P:P HYHYHY:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 01:40 > wyprasowany jest zawsze! A marynarke zdejmowal? Bo moze tylko przod koszuli i mankiety wyprasowane? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 15:26 No tak, bo wszyscy faceci to pasjonaci samochodów i piłki nożnej... A tak na marginesie: co sądzić o koleżance, która jest super zadbana, zawsze umalowana ładnie i z ułożonymi włosami, a w domu ma bałagan? Bądź na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 18:28 o takich kolezankach uwazam, ze sa tylko 'czyste' z pozoru;) jak maja gdzies sie komus pokazac to staja na glowie by dobrze wygladac Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Czy jesli facet.. 17.05.09, 18:19 cala_w_kwiatkach napisała: > nie dba o porzadek w swoim aucie, to znaczy ze ogolnie jest fleja? > Tyle sie słyszy o tym, ze faceci swoje auto czesto traktuja jak cos > najwazniejszego, wiec jak to jest? Eeee nieeee.. Moze nie miec czasu zajmowac sie autem bo ma prace, kobiete, inne obowiazki.. Odpowiedz Link Zgłoś