agnieszkaer1 15.08.05, 19:16 www.plusbydgoszcz.pl/slub.htm nie umiem wklejac linkow, ale pod tym adrese mozecie zobaczyc nasz slub. Bylo wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palkac Re: Nasze fotki..... 15.08.05, 20:18 Świetne fotki, szczególnie ta na traktorze i z kosą. Są naprwdę awangardowe. Nie lubie zdjęć przy namalowanym w tle potoku czy tez innych kiczowatych szczegółach. Ja będę miała fotki przy zabytkowych maszynach górniczych (jestem ze śląska). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_daria Re: Nasze fotki..... 16.08.05, 11:45 Gratuluję z całego serca, żebyście zawsze byli tacy szczęśliwi jak w tym dniu!! Wyglądaliście obydwoje ślicznie, zdjęcia też wspaniałe. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
marakota Re: Nasze fotki..... 16.08.05, 13:15 niebanalna para i niebanalne zdjęcia a ja Wam życzę banalnie: wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaer1 Re: Nasze fotki..... 16.08.05, 18:51 Serdecznie dziekuje za cieple slowa i zyczenia)) Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: Nasze fotki..... 16.08.05, 19:50 zdjęcia rewelacyjne, super światło, bardzo mi się podobają, szczególnie to na wielkich snopkach i z kosą - to drugie pięknie oświetlone Odpowiedz Link Zgłoś
nadobrypoczatek Re: Nasze fotki..... 17.08.05, 12:40 gratuluję! co do fotek - zabawne pomysły! Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: Nasze fotki..... 17.08.05, 15:50 moje gratulacje!!! A zdjęcia - piekne, nic dodac, nic ujac... Odpowiedz Link Zgłoś