arturwi3 02.09.05, 13:47 Chciałbym zrobić sobie taki nietypowy album ślubny ze swoich fotek. Taki w formie druku całości razem z tłem i jakąś szatą graficzną, ładnie oprawiony. Czy ktoś wie czy są takie firmy, które robią takie specjanle zamówienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdazeb Re: Album ślubny 02.09.05, 13:59 HEj chyba wiem o co Ci chodzi, my taki album z drukowanymi zdjęciami robiliśmy dla rodziców, ale sami i sami też drukowaliśmy. może spytaj w punktach wywołujących zdjęcia? powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
arturwi3 Re: Album ślubny 02.09.05, 14:10 Niestety w punktach foto to raczej nie znalazłem zrozumienia w moim pomyśle. Musze chyba poszukać po firmach małej poligrafi -druk cyforwy. A jeśli to nie tajemnica to ile to mniej wiecej kosztowało zrobienie samemu tego albumu (ile ma stron i ile zdjęć się mieści?). A co z oprawą daliście gdzieś do intoligatora czy też we własnym zakresie? Odpowiedz Link Zgłoś
magdazeb Re: Album ślubny 02.09.05, 14:38 już odpowiadam, cały album robiliśmy sami ale pomysł jako taki znalazłam tutaj na forum. nie wyszło nas to drogo. dwa albumy po dziesięć kartek po 0,80 (taki lepszy papier ale nie fotograficzny) i oprawa u introligatora chyba po 12,00 za album. no i wydruk. tusz mieliśmy także tu nie było wydatku. i takie małe różyczki na okładkę przykleiliśmy.Z tym że album z wierszami dla rodziców a nie same zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
arturwi3 Re: Album ślubny 02.09.05, 14:49 Dzięki, no cóż ja jeszcze poszukam takich usług, zresztą już mam jeden link w odpowiedzi innego forumowicza. A co do samego albumu to też marzy mi się taki z opisami, wierszami itd, żeby tworzył pewną zamkniętą tematycznie całość ze zdjęciami. Odpowiedz Link Zgłoś
bobrek1 Re: Album ślubny 02.09.05, 14:03 Nie wiem czy o to Ci chodzi ale znam jedną taką firmę, która robi jakieś albumy, także ślubne. A to link do niej www.artistudio.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arturwi3 Re: Album ślubny 02.09.05, 15:01 Serdeczne dzięki, za link. Obejrzałem sobie tą stronę i musze powiedzieć, że chyba tego szukałem. Może jeszcze się coś innego znajdzie to będę miał porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fotoidea Re: Album ślubny 14.09.05, 22:41 Witam Dla porównania proponuję naszą firmę, produkującą nietypowe albumy, także ślubne. Nasz adres www.fotoidea.pl . Pozdrawiam i zapraszam, Odpowiedz Link Zgłoś