olla251 11.11.05, 19:16 Witam Was przyszle panny mlode! W przyszlym roku biore slub,a juz teraz sie tresuje np przed przyiega malzenska.Troszeczke sie boje ,ze sie pomyle i co bedzie glupio troche...a jak Wy macie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubunia1 Re: Stres przed slubem 11.11.05, 19:48 Ja też biorę ślub w przyszłym roku a dokładnie za 6 miesięcy ale nie mam czasu ani chęci stresować się teraz ani później - bo niby czym? Przysięgę powtarzasz za księdzem... Patrząc na organizację ślubów i wesel moich kumpelek i niektórych osób z forum doszłam do wnoisku że można sobie odpuścić wiele rzeczy. Moja kumpela miała problem z zakupami jedzenia, kucharką, dmuchaniem balonów, dekoracją sali itp. Ja wybarałam cudną restaurację z klimatem - jedzenie gotowe (trzeba wybrać ale to nie ma wpływu na stres ) Lekka dekoracja ze strony lokalu (kwiaty na stołach itp.) Ja przychodze na gotowe i nie przepłacam Jedyne w co zaangażuję się mocno i z wielką przyjemnością to wybór sukni i super zabawa... Głowa do góry. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś