cherry_river 13.05.06, 16:28 ostatnia para to była,przecenione z 69 na 29,w DeichmannieStwierdziłam,ze to wydatek na raz,po weselu już i tak w białych butach nie będę chodziła,zresztą spod mojej sukienki i tak nic nie będzie widac.A Wy dały byście tyle za buty do ślubu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caysee Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 13.05.06, 16:30 Jak by byly ladne, to pewnie! Tyle ze ja uwazam tez, zeby nie byla skora syntetyczna, bo mi sie wtedy bardzo stopy poca, a podejrzewam, ze te twoje to raczej z prawdziwej skory nie sa... (?) Odpowiedz Link Zgłoś
toptangram Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 13.05.06, 19:24 a ja w zeszlym roku dostalam perlowe buty od kuzynki. Kupione we Wloszech. I w tych wystapie, wiec jedno poszukiwanie mniej Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 15.05.06, 08:07 Własnie,żeby tylko nie były z tworzyw stucznych. Ale powiem Ci, że w salonie widziałam ostatnio, właśnie takie "plastiki" za 150 zł!!!!Lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 13.05.06, 19:44 Gdyby to były buty z satyny lub skóry, to tak. Syntetyków nie jestem w stanie założyć, bo po dwóch krokach kuleję Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 15.05.06, 09:49 hej to chyba wiem jakie ja tez miałam z Daichmana, w porównaniu z twoimi drogie bo za 39pln mimo ze sztuszne to spisały się świetnie a i bez żalu na nie teraz patrzę, całe wybrudzone i podeptane po weselu i sesji ja szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
panna-niemloda Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 15.05.06, 11:46 w sumie dobre rozwiazanie.I tak sa to buty jednorazowe.Znajoma tez za 20 zł kupiła na Allegro i była zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 13:04 Widziałam te butki. Sa bardzo ładne. Ja tylko bym sie bała o własne nogi w związku z tym ze te buty nie sa ze skóry ani z materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 13:07 ja na pewno nie bede miala ze skory, wiec bez roznicy a jak wyglaja te buty? jaki nosek maja? bo tez chetnie tyle wydam Odpowiedz Link Zgłoś
iza1509 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 13:10 ja swoje kupiłam za 69 zł. są wyłożone mięciutką skórka a wierzch jest z materiału. b.ładne Odpowiedz Link Zgłoś
kati_t Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 13:21 a ja z tego wszystkiego mam 2 pary... moja suknia ma kolor biały wpadający w bardzo delikatny róż, i miałam problema z butami, bo te co mi się podobały to były koloru eqri a eqri absoltnie nie paoswały, wiec w deihmanie kupiłam za 79 zł butki białe z takim delikatnym różowym kwiatkiem i srebrnym obcasikiem bardzo ładne i wygodne i pasowały... po czym po kilku dniach na allegro znalazłam buty które bardzo mi się spodobały i kolor idealny do suknie i kupiłam za 100 zł więc mam 2 pary hehe na szczeście moja siostra odkupi odemnie te z deihmana Odpowiedz Link Zgłoś
iza1509 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 14:20 w piotrkowie tryb. sklep na rynku trybunalskim Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 15:04 ja myśle ze max 150zł wydam. Acha i planuję kupić takie zeby mi sie jeszcze do czegoś przydały. Bo niby czemu, nie? Białe buty do letniej sukienki czy bialych spodni jak najbardziej pasują Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 15:37 Ja moje też upolowałam na wyprzedaży przypadkowo wchodząc do niewielkiego sklepiku. Akurat trafiłam w moim guście - białe, z mięciutkiej skórki w środku i na zewnątrz, na dość wysokim obcasie (bo w takich i wyższych chodzę na codzień) za 70 zł Oby więcej takich okazji Odpowiedz Link Zgłoś
magdziolek87 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 16:24 O rany to ja sobie bardzo drogie buty upatrzyłam... Kosztują 220 zł, ale jeszcze nie widziałam tak ślicznych białych butów. Mają obcas 9 cm i są bardzo, ale to bardzo wygodne. A muszę mieć wysokie buciki bo ja mam kruszynka tylko 165 cm wzrostu a narzeczony 198. Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 05:57 hihi, chyba mam te same buty, tylko kupione w niemieckim deichmnnie, przecenione z 30 na 10 euro (zakryte palce-lekki szpic, odkryta pieta, obcas szpilka 9,5 cm, biala podeszwa).. skorka i wkladka tez skorzana ale kupie na wszelki wypadek te wkladki zelowe scholla pod palce.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 08:42 ja też miałam buty z tego sklepu zwyczajne ecru z odkrytą piętą zapłaciłam chyba za nie wtedy 70 zł (może to te same) spisały się świetnie i naprawdę byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
annawoj Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 11:33 Ja tez kupilam na allegro buty slubne za 25 zl. Jeszcze nie przyszly, ale na zdjeciu wygladaja fajnie i slodziutko. Moze kupie jeszzce inne , jak gdzies wpadna mi w oko. Dla mnie to bezsens kupowac za drozsze niz 150 zl, na jeden raz. Po prostu szkoda mi tych pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 14:20 ja bym nie kupiła sztucznych butów, bo noga się poci i bolą one strasznie w takich butach. noga musi odychać. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 18:58 e tam... zawsze nosze sztuczne buty i jest dobrze a zeby bylo lepiej, to najwygodniejsze sa dla mnie te ze stadionu od wietnamczykow moze mam wietnamskie stopy Odpowiedz Link Zgłoś
tysiamisia Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 17:35 moje buty ślubne: po pierwsze: kosztowały 25 zł po drugie: nie były białe tylko bordowe po trzecie: kupione rok szybciej na wesele siostry. A więc były to buty sprawdzone i wygodne. Przetańczyłam w nich każdy taniec. Młoda Para tańczyła w każdej piosence. To był Nasz Ślub i nasz obowiązek. Na prawdę mogę powiedzieć, że "przetańczyłam całą noc". Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
midli1 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 17:50 i dobrze zrobiłaś po co wydawać kase na buty które nosi się tylko kilka godzin Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 21.05.06, 12:26 a ja dzis bylam na stadionie i widzialam sliczne buty (ale tylko z ostrymi czubami - dla tych co takie lubia) za 40 zl b. ladne jak nie znajde rownie tanich z pol okraglymi to kupie je Odpowiedz Link Zgłoś
justm do twitti 22.05.06, 07:32 a na bazarze różyckiego byłaś? ja się może jutro wybiorę, ale mam małe szanse dojechac tam przed 1530 Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: do twitti 22.05.06, 11:37 jeszcze nie, mysle ze w czerwcu sie tam wybiore bylam kiedys ok. 16.30 i jeszcze bylo sporo budek otwartych, ale juz zaczynali sie zwijac.. teraz jest dluzej widno wiec moze tez beda dluzej siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
kika_new Re: do twitti 23.05.06, 11:17 A ja kupilam na Rozyckiego buty za 65zl. Wczesniej otworzylam watek z pytaniem gdzie kupic tanie buty w Wawie. Drogie Forumowiczki, dzieki za rady! Pojechalam na Rozyckiego z pewna nieufnoscia, bo nie ubieram sie nigdy na bazarach, ale nie chcialam wydac majatku na buty na 1 raz. Kupilam butki na obcasie-kieliszku ok. 5 cm-owym, z czubkiem w szpic, ale takim jakby scietym, zapinane na pasek, cale biale. Nie wiem czy sa skorzane, chyba nie, ale b. wygodne, od wewnatrz caly czubek wyscielony jest gabeczka, a ta niby skora jest b. elastyczna, pasek na kostce stabilizuje noge i sprawia ze but jest stabilny, poza tym latwo je umyc. Buty naprawde dobrze wygladaja, pani sprzedajaca ma w sprzdazy takie same tylko czarne i podobno dziewczyny braly na stodniowki. Wiele straganow ma te same buty, ale te co ja kupilam tylko ta jedna pani. Jej stragan (a wlasciwie drewniana budka) jest przy innych straganach z butami slubnymi, pani ma ok. 50-60 lat, wyplowiale czarne wlosy z grzywka i kucykiem, jest szczupla, zle ubrana i bardzo mila. Buty maja czarna metke w srodku z napisem Italian Design. Odpowiedz Link Zgłoś
justm czy na bazarze 23.05.06, 11:24 różyckiego jest spory wybór butów? i gdzie są te budki? Odpowiedz Link Zgłoś
kika_new Re: czy na bazarze 23.05.06, 11:48 Wchodzisz od strony ul. Targowej, tramwajem wysiadasz na przystanku Ząbkowska sa 3 bramy wejsciowe, wejdz przez 3-cia brame (od lewej), idz prosto przez jakis czas a potem w prawo, pod sciana sa budki z butami slubnymi. Jak zapytasz w innym stoisku o buty slubne, to ci podadza kierunek, budki sa skupione na malej przestrzeni wiec kazdy wie jak dojsc. Wybor jest spory, chociaz ja gdybym nie kupila tych ktore kupilam, to chyba zadnych bym nie wziela. Mnie interesowaly biale (ecru tez maja), nie ma tam natomiast butow z materialu. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: czy na bazarze 23.05.06, 11:55 a byly z polokragle noski?czy same ostre czuby? bo jak same ostre to mi sie podobaly z ostrymi na stadionie XX lecia u wietnamczykow za 40 zl to taniei b.ladne Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: czy na bazarze 23.05.06, 13:13 dzięki. twitti podjadę dziś to zerknę czy są okrągłe Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: czy na bazarze 23.05.06, 13:16 zobacz i napisz nie na maxa okragle, tylko takie modne - pol na pol pozdrawiam ps. mi sie podobaja tez te ostre, ale boje sie ze zachacze o suknie i wyrzne sie centralnie przed oltarzem lub gdzie kolwiek indziej co jest mozliwe bo chodze jak lamaga Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: czy na bazarze 23.05.06, 13:25 dobrze, popatrzę, obcas jakiej wielkosci? Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: czy na bazarze 23.05.06, 13:32 minimum 5 cm max 10 ale to nie istotne raczej chodzi mi tylko o te noski jakie w ogole sa i napisz czy sobie cos wybralas Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: czy na bazarze 23.05.06, 13:36 dobrze, dobrze, zdam relację ale raczej nie nastawiam sie na zakup - jedne buty już mam - ale zbyt wysoki obcas do sukni i chciałam właśnie z materiału, albo sandałki, na zmianę potem. ale popatrzę Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 21.05.06, 14:03 nigdy, bałabym sie ze nie wytrzymam w nich do północy, muszę mieć buty dobrej firmy, wygodne, i ze skóry, inaczej juz widzę siebie jak nie mogę tańczyc w obolałych nogach a tak przy okazji, swoje buty ubrałam pierwszy raz w dniu ślubu, przetańczyłam w nich cała noc i nawet nie czułam ze je mam na sobie, ale nie kosztowąły 29zł Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 22.05.06, 14:52 59, też w deichmannie Odpowiedz Link Zgłoś
smosiolka Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 23.05.06, 22:28 ja kupiłam takie same(chyba - mały obcasik, z paseczkiem) też w deichmannie i za 29. Uważam, że są ok - nie tylko jak za 29 zł, ale w ogóle (nie znoszę białych butów). I zgadzam się, że to w końcu tylko buty na jeden raz. Jak narazie jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że tak zostanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 23.05.06, 23:50 Wiem, ze i z drozszych butow trafia sie koszmarne niewygodne badziewie, ale w przypadku az takich tanich balabym sie, ze mi sie na nodze rozleca, choc oczywiscie nie ma reguly. Odpowiedz Link Zgłoś
smosiolka Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 23.05.06, 23:54 Nie wiem, jak cherry_river, ale ja się nie boję, chociaż siostra mi to prorokuje A mój Tata jej dzielnie sekunduje Odpowiedz Link Zgłoś
justm rekonesans na bazarze różyckiego 24.05.06, 07:57 ecri tylko ciemne - niemal wpadające w beż białych sporo, z czubami i z czubkami zaookrąglonymi (ceny do ok 75pln) zupełnie okrągłych nie widziałam z materiału nie ma sandałków na obcasiku nie ma (albo są takie, że moja babcia wstydziłaby się założyć) jest za to sporo spinek i dodatków do włosów, są welony, rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: rekonesans na bazarze różyckiego 24.05.06, 08:23 dzieki za info to wiem ze mozna sie przejechac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justm twitti 24.05.06, 10:23 sądzę, że ty tam coś dla siebie znajdziesz. podobno 'oferta' im się zmienia - więc jakbyś dojrzała sandałki na szpilce 7-8 cm to daj znać. i gdziekolwiek jakbyś widziała Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: justm 24.05.06, 10:27 ok tak czy inaczej ja proponuje odwiedzic stadion, ccc, dauchmanna i KDT(czy jak to sie pisze) o ile jeszcze nie bylas to przynajmniej miejsca na ktore ja zwroce uwage ps. oczywiscie ze zerkne pewnie bede w czerwcu wiec moze sie cos zmienipozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: justm 24.05.06, 10:44 w ccc nie ma, w kdt nie ma, w dauchmannie tylko 1 rodzaj, ale na b. wysokiej szpilce - 9,5cm. a na stadionie gdzie szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: justm 24.05.06, 10:48 wszedzie - na gornej koronie, a potem trzeba isc w strone japoncow - tam maja duzo butow - od Polakow po Wietnamczykow!nie drogo i duzo slubnych! trzeba jak wwchodzisz glownym wejsciem z waszyngtona skrecic od razu w lewo w taka waska sciezke i isc caly czas prosto. Jak zboczysz gdzies na boki to juz nie dojdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: justm 24.05.06, 10:57 na gore mozesz tez zajrzec, ale nie o to mi chodzi! zanim wejdziesz na gore skrecasz w prawo - to bedzie takie rozwidlenie przy ciastkach mozna isc w prawo lub w lewo - ty idziesz w prowo! i masz taka dosc waska sciezke i caly czas prosto! tam bedzie b. duzo japoncow Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: justm 24.05.06, 11:02 mała. post wyżej napisałaś w lewo, zdecyduj się )) i raczej chinczyków Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: justm 24.05.06, 11:10 na 100% W PRAWO! jestem strasznie roztrzepana co do ich rasy to nie mam zielonego pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: justm 24.05.06, 11:43 ok, mam nadzieję, że znajdę i że kojarzysz która ręka jest która )) Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: justm 24.05.06, 11:49 kojarze ale tak na marginesie - nigdy nie nauczylam sie tanczyc ,bo zawsze prawa strona z lewa mi sie mylila i nie nadarzalam za innymi ale teraz jestem pewna NA 100% W PRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: justm 24.05.06, 12:22 a prawo jazdy masz? bo jak tak to będę się obawiać chodzić po grochowie! Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: justm 24.05.06, 15:21 mam ale na razie nie jezdze nie martw sie bede uwazac Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: justm 29.05.06, 15:56 chyba nie trafiłam jednak w uliczkę, o której pisałaś - czy to ta ścieżka idąca wzdłuż zielenieckiej? jeśli tak, to tam zbyt dużego wyboru butów nie ma, w zasadzie znalazłam tylko jedno stoisko, ale prowadzą polacy i buty, które mi się podobały kosztowały 140pln orientujecie się babki od której rano są czynne KDT? chyba przejadę się tam jeszcze raz. za to na stadionie jest ogromny wybór pończoch, min gatty, cena 12-14 pln Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: justm 29.05.06, 20:33 ona jest prostopadla do zielenieckiej.. trudno to wytlumaczyc.. co prawda b. duzy wybor to wzgledne slowo, troche bylo tam butow ale co do cen to niestety tanie pewnie tylko o wietnamczykow-chinczykow ale za to u nich skromny wybor.. ale mi sie wlasnie u nich jedne podobaly za 40 zl Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 24.05.06, 08:22 w moim przypadku nie ma zasady czy drogie buty czy tanie - wszystkie tak samo szybko niszczenie bojcie sie tanich butow, bo przeciez z papieru ich nie robia Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_river Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 24.05.06, 13:05 Damy radę w tych butachostatnio byłam na weselu koleżanki w butach od deichmanna i wytańczyłam się,że ho,ho,nie wspomnę już o tym,że po takiej zabawie te buty wyglądały niczym po pieszej pielgrzymce do Częstochowy,no ale nie żal mi ichButy okazały sie bardzo wygodne,więc i te białe powinny zdać swój egzamin,pozdrawiam wszystkie dziewczyny poszukujące białych butów Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalami Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 29.05.06, 22:23 ja też mam z deichmanna, za 69zł sandałki na 8cm obcasie, wypatrzyłam wcześniej w gazecie jakiejś ślubnej w empiku nie chciałąm płacić więcej, bo raz: białych butów raczej potem już nie ponoszę, a dwa: ogólnie w obcasach nie chadzam, więc prawdopodobnie po 3-4 tańcach wskoczę w jakies lacze czy inne trampki;P - jakkolwiek by te obcasy wygodne nie były) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zara.m Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 30.05.06, 09:46 Ja mam co prawda butki troszke droższe, ale też z Deichmanna! Moja przyjaciółka też podobne miała. Ale: 1.buty widać tak naprawdę tylko w tańcu, ale wtedy raczej mało kto zwraca na nie uwagę, 2.są po weselu tak podeptane, ubrudzone czarną lub brązową (męską) pastą do butów, mają zjechane podeszwy - generalnie nie bardzo sie potem nadają do chodzenia. Jeśli tylko są dla Ciebie wygodne - są bardzo dobre! Nie jestem przesadnie oszczędna, ale uważam, że nie ma co wydawać masę pieniążków na coś, co jest mało widoczne i jednorazowe. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek84 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 30.05.06, 09:56 ja za swoje buciki zapłaciłam 39 zł - są śliczne - bardzo mi się podobają i co najważniejsze są wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
gosiksz1 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 12:07 a ja za swoje dałam 180 zl. Wyobrazam sobie jakbym cierpiała w butach, które nie sa ze skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 12:12 W weekend wyruszam na poszukiwanie butów - na sukienkę wydam fortunę (oj, głupia!), zatem dla równowagi obuwie niedrogie planuję. Byle bez czuba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiksz1 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 12:15 bez czyba w Ryłko ładne widziałam, 210 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiksz1 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 12:24 takie: img139.imageshack.us/my.php?image=rykodt9.png Sama mam takie, tylko brązowe! Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 14:58 e tam zawsze chodze w nieskórzanych i jest super tylko moze niektorzy maja delikatniejsze stopki Odpowiedz Link Zgłoś
gosiksz1 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 15:00 nie wiem. ja zawsze chodzę w skorzanych, wiec w dzien slubu wolałam nie ryzykowac Odpowiedz Link Zgłoś
missmary Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 17:11 dziś przyszły do mnie zamwione butki growikaraa tak bardzo się denerwowałam czy będą pasować, jak z kolorem dziś dotarły i ja jestem zachwycona suknię będę miała w dwch odcieniach tafty(ecru i szampan) więc wsjo będzie pasowało Yuppi to jest but growikara 177/7 koronka-złote liście www.bialebuty.com.pl/index.php?m=Main&f=Assortment&id_ass=124&s=m0szms82vn41e23fp8g53klv51t66dyv Odpowiedz Link Zgłoś
toffi25 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 27.07.06, 06:48 Witam Ja kupiłam,w wyprzedaży butki białe z firmy Sagan Piękne skórzane buciki za 29 zł i myślę ze cena była super bo białe buty to dla Mnie nieciekawy kolor. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś