Dodaj do ulubionych

kupiłam buty ślubne za 29 zl:)

13.05.06, 16:28
ostatnia para to była,przecenione z 69 na 29,w DeichmanniesmileStwierdziłam,ze
to wydatek na raz,po weselu już i tak w białych butach nie będę
chodziła,zresztą spod mojej sukienki i tak nic nie będzie widac.A Wy dały
byście tyle za buty do ślubu?
Obserwuj wątek
    • caysee Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 13.05.06, 16:30
      Jak by byly ladne, to pewnie! smile

Tyle ze ja uwazam tez, zeby nie byla skora syntetyczna, bo mi sie wtedy bardzo
      stopy poca, a podejrzewam, ze te twoje to raczej z prawdziwej skory nie sa... (?)
      • toptangram Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 13.05.06, 19:24
        a ja w zeszlym roku dostalam perlowe buty od kuzynki. Kupione we Wloszech. I w
        tych wystapie, wiec jedno poszukiwanie mniejsmile
      • bacha1979 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 15.05.06, 08:07
        Własnie,żeby tylko nie były z tworzyw stucznych. Ale powiem Ci, że w salonie
        widziałam ostatnio, właśnie takie "plastiki" za 150 zł!!!!Lekka przesada.
    • agnrek Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 13.05.06, 19:44
      Gdyby to były buty z satyny lub skóry, to tak. Syntetyków nie jestem w stanie
      założyć, bo po dwóch krokach kuleję smile
    • kiwigirl Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 15.05.06, 09:49
      hej to chyba wiem jakie smile
      ja tez miałam z Daichmana, w porównaniu z twoimi drogie bo za 39pln smile mimo ze
      sztuszne to spisały się świetnie a i bez żalu na nie teraz patrzę, całe
      wybrudzone i podeptane po weselu i sesji smile

ja szczerze polecam!
    • panna-niemloda Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 15.05.06, 11:46
      w sumie dobre rozwiazanie.I tak sa to buty jednorazowe.Znajoma tez za 20 zł
      kupiła na Allegro i była zadowolona
      • agab28 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 13:04
        Widziałam te butki. Sa bardzo ładne. Ja tylko bym sie bała o własne nogi w
        związku z tym ze te buty nie sa ze skóry ani z materiału.
        • twitti Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 13:07
          ja na pewno nie bede miala ze skory, wiec bez roznicysmile a jak wyglaja te buty?
          jaki nosek maja? bo tez chetnie tyle wydamsmile
    • iza1509 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 13:10
      ja swoje kupiłam za 69 zł. są wyłożone mięciutką skórka a wierzch jest z
      materiału. b.ładne
      • twitti Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 13:11
        a gdzie?
        • kati_t Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 13:21
          a ja z tego wszystkiego mam 2 pary...
          moja suknia ma kolor biały wpadający w bardzo delikatny róż, i miałam problema
          z butami, bo te co mi się podobały to były koloru eqri sad a eqri absoltnie nie
          paoswały, wiec w deihmanie kupiłam za 79 zł butki białe z takim delikatnym
          różowym kwiatkiem i srebrnym obcasikiem smile bardzo ładne i wygodne i pasowały...
          po czym po kilku dniach na allegro znalazłam buty które bardzo mi się spodobały
          i kolor idealny do suknie i kupiłam za 100 zł więc mam 2 pary smile hehe na
          szczeście moja siostra odkupi odemnie te z deihmana smile

• iza1509 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 14:20
          w piotrkowie tryb. sklep na rynku trybunalskim
          • aserath Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 15:04
            ja myśle ze max 150zł wydam. Acha i planuję kupić takie zeby mi sie jeszcze do
            czegoś przydały. Bo niby czemu, nie? Białe buty do letniej sukienki czy bialych
            spodni jak najbardziej pasują big_grin
            • ann_jazon Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 15:37
              Ja moje też upolowałam na wyprzedaży przypadkowo wchodząc do niewielkiego
              sklepiku. Akurat trafiłam w moim guście - białe, z mięciutkiej skórki w środku
              i na zewnątrz, na dość wysokim obcasie (bo w takich i wyższych chodzę na
              codzień) za 70 zł big_grin Oby więcej takich okazji smile
              • magdziolek87 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 19.05.06, 16:24
                O rany to ja sobie bardzo drogie buty upatrzyłam... Kosztują 220 zł, ale
                jeszcze nie widziałam tak ślicznych białych butów. Mają obcas 9 cm i są bardzo,
                ale to bardzo wygodne. A muszę mieć wysokie buciki bo ja mam kruszynka tylko
                165 cm wzrostu a narzeczony 198.
    • miaau Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 05:57
      hihi, chyba mam te same buty, tylko kupione w niemieckim deichmnnie,
      przecenione z 30 na 10 euro (zakryte palce-lekki szpic, odkryta pieta, obcas
      szpilka 9,5 cm, biala podeszwa).. skorka i wkladka tez skorzana ale kupie na
      wszelki wypadek te wkladki zelowe scholla pod palce..
    • kalinazkalinowa Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 08:42
      ja też miałam buty z tego sklepu zwyczajne ecru z odkrytą piętą zapłaciłam
      chyba za nie wtedy 70 zł (może to te same) spisały się świetnie i naprawdę
      byłam zadowolona
      • annawoj Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 11:33
        Ja tez kupilam na allegro buty slubne za 25 zl. Jeszcze nie przyszly, ale na
        zdjeciu wygladaja fajnie i slodziutko. Moze kupie jeszzce inne , jak gdzies
        wpadna mi w oko. Dla mnie to bezsens kupowac za drozsze niz 150 zl, na jeden
        raz. Po prostu szkoda mi tych pieniedzysmile
    • agacciam Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 14:20
      ja bym nie kupiła sztucznych butów, bo noga się poci i bolą one strasznie w
      takich butach. noga musi odychać.
      • twitti Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 18:58
        e tam... zawsze nosze sztuczne buty i jest dobrzesmile a zeby bylo lepiej, to
        najwygodniejsze sa dla mnie te ze stadionu od wietnamczykowsmile moze mam
        wietnamskie stopysmile
    • tysiamisia Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 17:35
      moje buty ślubne:
      po pierwsze: kosztowały 25 zł
      po drugie: nie były białe tylko bordowe
      po trzecie: kupione rok szybciej na wesele siostry.

A więc były to buty sprawdzone i wygodne.
      Przetańczyłam w nich każdy taniec.
      Młoda Para tańczyła w każdej piosence.
      To był Nasz Ślub i nasz obowiązek.
      Na prawdę mogę powiedzieć, że "przetańczyłam całą noc".
      Pozdrawiam!
    • midli1 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 20.05.06, 17:50
      i dobrze zrobiłaś po co wydawać kase na buty które nosi się tylko kilka godzin wink
    • twitti Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 21.05.06, 12:26
      a ja dzis bylam na stadionie i widzialam sliczne buty (ale tylko z ostrymi
      czubami - dla tych co takie lubia) za 40 zlsmile b. ladnesmile jak nie znajde rownie
      tanich z pol okraglymi to kupie jesmile
      • justm do twitti 22.05.06, 07:32
        a na bazarze różyckiego byłaś?
        ja się może jutro wybiorę, ale mam małe szanse dojechac tam przed 1530 sad
        • twitti Re: do twitti 22.05.06, 11:37
          jeszcze nie, mysle ze w czerwcu sie tam wybioresmile bylam kiedys ok. 16.30 i
          jeszcze bylo sporo budek otwartych, ale juz zaczynali sie zwijac.. teraz jest
          dluzej widno wiec moze tez beda dluzej siedziecwink
          • justm Re: do twitti 22.05.06, 12:02
            mam nadzieję Lsmile
            • kika_new Re: do twitti 23.05.06, 11:17
              A ja kupilam na Rozyckiego buty za 65zl. Wczesniej otworzylam watek z pytaniem
              gdzie kupic tanie buty w Wawie. Drogie Forumowiczki, dzieki za rady! Pojechalam
              na Rozyckiego z pewna nieufnoscia, bo nie ubieram sie nigdy na bazarach, ale
              nie chcialam wydac majatku na buty na 1 raz. Kupilam butki na obcasie-kieliszku
              ok. 5 cm-owym, z czubkiem w szpic, ale takim jakby scietym, zapinane na pasek,
              cale biale. Nie wiem czy sa skorzane, chyba nie, ale b. wygodne, od wewnatrz
              caly czubek wyscielony jest gabeczka, a ta niby skora jest b. elastyczna, pasek
              na kostce stabilizuje noge i sprawia ze but jest stabilny, poza tym latwo je
              umyc. Buty naprawde dobrze wygladaja, pani sprzedajaca ma w sprzdazy takie same
              tylko czarne i podobno dziewczyny braly na stodniowki.
              Wiele straganow ma te same buty, ale te co ja kupilam tylko ta jedna pani. Jej
              stragan (a wlasciwie drewniana budka) jest przy innych straganach z butami
              slubnymi, pani ma ok. 50-60 lat, wyplowiale czarne wlosy z grzywka i kucykiem,
              jest szczupla, zle ubrana i bardzo mila. Buty maja czarna metke w srodku z
              napisem Italian Design.
              • justm czy na bazarze 23.05.06, 11:24
                różyckiego jest spory wybór butów?
                i gdzie są te budki?
                • kika_new Re: czy na bazarze 23.05.06, 11:48
                  Wchodzisz od strony ul. Targowej, tramwajem wysiadasz na przystanku Ząbkowska
                  sa 3 bramy wejsciowe, wejdz przez 3-cia brame (od lewej), idz prosto przez
                  jakis czas a potem w prawo, pod sciana sa budki z butami slubnymi. Jak zapytasz
                  w innym stoisku o buty slubne, to ci podadza kierunek, budki sa skupione na
                  malej przestrzeni wiec kazdy wie jak dojsc.
                  Wybor jest spory, chociaz ja gdybym nie kupila tych ktore kupilam, to chyba
                  zadnych bym nie wziela. Mnie interesowaly biale (ecru tez maja), nie ma tam
                  natomiast butow z materialu.
                  • twitti Re: czy na bazarze 23.05.06, 11:55
                    a byly z polokragle noski?czy same ostre czuby? bo jak same ostre to mi sie
                    podobaly z ostrymi na stadionie XX lecia u wietnamczykow za 40 zlsmile to taniesmilei
                    b.ladnesmile
                    • justm Re: czy na bazarze 23.05.06, 13:13
                      dzięki.
                      twitti podjadę dziś to zerknę czy są okrągłe
                      • twitti Re: czy na bazarze 23.05.06, 13:16
                        zobacz i napiszsmile nie na maxa okragle, tylko takie modne - pol na polsmile
                        pozdrawiam

ps. mi sie podobaja tez te ostre, ale boje sie ze zachacze o suknie i wyrzne
                        sie centralnie przed oltarzemsmile lub gdzie kolwiek indziejsmile co jest mozliwe bo
                        chodze jak lamagasmile
                        • justm Re: czy na bazarze 23.05.06, 13:25
                          dobrze, popatrzę, obcas jakiej wielkosci?
                          • twitti Re: czy na bazarze 23.05.06, 13:32
                            minimum 5 cmsmile max 10smile ale to nie istotnesmile raczej chodzi mi tylko o te
                            noskismile jakie w ogole sa i napisz czy sobie cos wybralassmile
                            • justm Re: czy na bazarze 23.05.06, 13:36
                              dobrze, dobrze, zdam relację
                              ale raczej nie nastawiam sie na zakup - jedne buty już mam - ale zbyt wysoki
                              obcas do sukni sad i chciałam właśnie z materiału, albo sandałki, na zmianę
                              potem.
                              ale popatrzę
    • monikaa13 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 21.05.06, 14:03
      nigdy, bałabym sie ze nie wytrzymam w nich do północy, muszę mieć buty dobrej
      firmy, wygodne, i ze skóry, inaczej juz widzę siebie jak nie mogę tańczyc w
      obolałych nogach

a tak przy okazji, swoje buty ubrałam pierwszy raz w dniu ślubu, przetańczyłam
      w nich cała noc i nawet nie czułam ze je mam na sobie, ale nie kosztowąły 29zł
    • przemkowa.b Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 22.05.06, 14:52
      59, też w deichmanniesmile
    • smosiolka Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 23.05.06, 22:28
      smile ja kupiłam takie same(chyba - mały obcasik, z paseczkiem) smile też w
      deichmannie i za 29. Uważam, że są ok - nie tylko jak za 29 zł, ale w ogóle
      (nie znoszę białych butów). I zgadzam się, że to w końcu tylko buty na jeden
      raz. Jak narazie jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że tak zostanie.
      Pozdrawiam
    • arieska Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 23.05.06, 23:50
      Wiem, ze i z drozszych butow trafia sie koszmarne niewygodne badziewie, ale w
      przypadku az takich tanich balabym sie, ze mi sie na nodze rozleca, choc
      oczywiscie nie ma reguly.
      • smosiolka Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 23.05.06, 23:54
        Nie wiem, jak cherry_river, ale ja się nie boję, chociaż siostra mi to
        prorokuje winkA mój Tata jej dzielnie sekunduje smile
        • justm rekonesans na bazarze różyckiego 24.05.06, 07:57
          ecri tylko ciemne - niemal wpadające w beż
          białych sporo, z czubami i z czubkami zaookrąglonymi (ceny do ok 75pln)
          zupełnie okrągłych nie widziałam
          z materiału nie ma
          sandałków na obcasiku nie ma (albo są takie, że moja babcia wstydziłaby się
          założyć)

jest za to sporo spinek i dodatków do włosów, są welony, rękawiczki
          • twitti Re: rekonesans na bazarze różyckiego 24.05.06, 08:23
            dzieki za infosmile to wiem ze mozna sie przejechacsmile pozdrawiam
            • justm twitti 24.05.06, 10:23
              sądzę, że ty tam coś dla siebie znajdziesz.
              podobno 'oferta' im się zmienia - więc jakbyś dojrzała sandałki na szpilce 7-8
              cm to daj znać.
              i gdziekolwiek jakbyś widziała
              • twitti Re: justm 24.05.06, 10:27
                oksmile tak czy inaczej ja proponuje odwiedzic stadion, ccc, dauchmanna i KDT(czy
                jak to sie pisze)smile o ile jeszcze nie bylassmile to przynajmniej miejsca na ktore
                ja zwroce uwagesmile ps. oczywiscie ze zerknesmile pewnie bede w czerwcu wiec moze
                sie cos zmienismilepozdrawiam
                • justm Re: justm 24.05.06, 10:44
                  w ccc nie ma, w kdt nie ma, w dauchmannie tylko 1 rodzaj, ale na b. wysokiej
                  szpilce - 9,5cm.
                  a na stadionie gdzie szukać?
                  • twitti Re: justm 24.05.06, 10:48
                    wszedzie - na gornej koronie, a potem trzeba isc w strone japoncow - tam maja
                    duzo butow - od Polakow po Wietnamczykow!nie drogo i duzo slubnych! trzeba jak
                    wwchodzisz glownym wejsciem z waszyngtona skrecic od razu w lewo w taka waska
                    sciezke i isc caly czas prosto. Jak zboczysz gdzies na boki to juz nie
                    dojdzieszsmile
                    • justm Re: justm 24.05.06, 10:48
                      ale idę na samą górę?
                      • twitti Re: justm 24.05.06, 10:57
                        na gore mozesz tez zajrzec, ale nie o to mi chodzi! zanim wejdziesz na gore
                        skrecasz w prawo - to bedzie takie rozwidlenie przy ciastkachsmile mozna isc w
                        prawo lub w lewo - ty idziesz w prowo! i masz taka dosc waska sciezke i caly
                        czas prosto! tam bedzie b. duzo japoncowsmile
                        • justm Re: justm 24.05.06, 11:02
                          mała. post wyżej napisałaś w lewo, zdecyduj się smile)) i raczej chinczyków smile
                          • twitti Re: justm 24.05.06, 11:10
                            na 100% W PRAWO!smile jestem strasznie roztrzepanasmile co do ich rasy to nie mam
                            zielonego pojeciasmile
                            • justm Re: justm 24.05.06, 11:43
                              ok, mam nadzieję, że znajdę i że kojarzysz która ręka jest która smile))
                              • twitti Re: justm 24.05.06, 11:49
                                kojarzesmile ale tak na marginesie - nigdy nie nauczylam sie tanczyc ,bo zawsze
                                prawa strona z lewa mi sie mylila i nie nadarzalam za innymismile ale teraz jestem
                                pewna NA 100% W PRAWO!!!
                                • justm Re: justm 24.05.06, 12:22
                                  a prawo jazdy masz?
                                  bo jak tak to będę się obawiać chodzić po grochowie!
                                  • twitti Re: justm 24.05.06, 15:21
                                    mamsmilesmile ale na razie nie jezdzesmile nie martw siesmile bede uwazacsmile
                                    • justm Re: justm 29.05.06, 15:56
                                      chyba nie trafiłam jednak w uliczkę, o której pisałaś - czy to ta ścieżka idąca
                                      wzdłuż zielenieckiej?
                                      jeśli tak, to tam zbyt dużego wyboru butów nie ma, w zasadzie znalazłam tylko
                                      jedno stoisko, ale prowadzą polacy i buty, które mi się podobały kosztowały
                                      140pln sad
                                      orientujecie się babki od której rano są czynne KDT? chyba przejadę się tam
                                      jeszcze raz.

za to na stadionie jest ogromny wybór pończoch, min gatty, cena 12-14 pln
                                      • twitti Re: justm 29.05.06, 20:33
                                        ona jest prostopadla do zielenieckiej.. trudno to wytlumaczyc.. co prawda b.
                                        duzy wybor to wzgledne slowo, troche bylo tam butow ale co do cen to niestety
                                        tanie pewnie tylko o wietnamczykow-chinczykowsmile ale za to u nich skromny
                                        wybor.. ale mi sie wlasnie u nich jedne podobaly za 40 zlsmile
        • twitti Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 24.05.06, 08:22
          w moim przypadku nie ma zasady czy drogie buty czy tanie - wszystkie tak samo
          szybko niszczesmilenie bojcie sie tanich butow, bo przeciez z papieru ich nie
          robiasmile
        • cherry_river Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 24.05.06, 13:05
          Damy radę w tych butachsmileostatnio byłam na weselu koleżanki w butach od
          deichmanna i wytańczyłam się,że ho,ho,nie wspomnę już o tym,że po takiej
          zabawie te buty wyglądały niczym po pieszej pielgrzymce do Częstochowywink,no ale
          nie żal mi ichsmileButy okazały sie bardzo wygodne,więc i te białe powinny zdać
          swój egzamin,pozdrawiam wszystkie dziewczyny poszukujące białych butówsmile
    • ewamalami Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 29.05.06, 22:23
      ja też mam z deichmanna, za 69złsmile sandałki na 8cm obcasie, wypatrzyłam
      wcześniej w gazecie jakiejś ślubnej w empikusmile nie chciałąm płacić więcej, bo
      raz: białych butów raczej potem już nie ponoszę, a dwa: ogólnie w obcasach nie
      chadzam, więc prawdopodobnie po 3-4 tańcach wskoczę w jakies lacze czy inne
      trampki;P - jakkolwiek by te obcasy wygodne nie byłysmile)

pozdrawiam
    • zara.m Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 30.05.06, 09:46
      Ja mam co prawda butki troszke droższe, ale też z Deichmanna! Moja przyjaciółka
      też podobne miała. Ale:
      1.buty widać tak naprawdę tylko w tańcu, ale wtedy raczej mało kto zwraca na
      nie uwagę,
      2.są po weselu tak podeptane, ubrudzone czarną lub brązową (męską) pastą do
      butów, mają zjechane podeszwy - generalnie nie bardzo sie potem nadają do
      chodzenia.
      Jeśli tylko są dla Ciebie wygodne - są bardzo dobre! Nie jestem przesadnie
      oszczędna, ale uważam, że nie ma co wydawać masę pieniążków na coś, co jest
      mało widoczne i jednorazowe.

Pozdrawiam!
      • misiaczek84 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 30.05.06, 09:56
        ja za swoje buciki zapłaciłam 39 zł big_grin - są śliczne - bardzo mi się podobają i co najważniejsze są wygodne smilesmile
    • gosiksz1 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 12:07
      a ja za swoje dałam 180 zl. Wyobrazam sobie jakbym cierpiała w butach, które
      nie sa ze skóry.
      • ashton Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 12:12
        W weekend wyruszam na poszukiwanie butów - na sukienkę wydam fortunę (oj,
        głupia!), zatem dla równowagi obuwie niedrogie planuję. Byle bez czuba!!!
        • gosiksz1 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 12:15
          bez czyba w Ryłko ładne widziałam, 210 zl.
          • gosiksz1 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 12:24
            takie:
            img139.imageshack.us/my.php?image=rykodt9.png
            Sama mam takie, tylko brązowesmile!
            • twitti Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 14:58
              e tamsmile zawsze chodze w nieskórzanych i jest supersmile tylko moze niektorzy maja
              delikatniejsze stopkismile
              • gosiksz1 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 15:00
                nie wiem. ja zawsze chodzę w skorzanych, wiec w dzien slubu wolałam nie
                ryzykowac wink
                • missmary Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 26.07.06, 17:11
                  dziś przyszły do mnie zamwione butki growikarasmilea tak bardzo się denerwowałam
                  czy będą pasować, jak z koloremsmile dziś dotarły i ja jestem zachwyconasmile suknię
                  będę miała w dwch odcieniach tafty(ecru i szampan) więc wsjo będzie pasowało
                  Yuppismile
                  to jest but growikara 177/7 koronka-złote liście

www.bialebuty.com.pl/index.php?m=Main&f=Assortment&id_ass=124&s=m0szms82vn41e23fp8g53klv51t66dyv
                  • toffi25 Re: kupiłam buty ślubne za 29 zl:) 27.07.06, 06:48
                    Witam Ja kupiłam,w wyprzedaży butki białe z firmy Sagan Piękne skórzane buciki
                    za 29 zł i myślę ze cena była super bo białe buty to dla Mnie nieciekawy kolor.
                    Pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka