nie.migotka 19.05.06, 09:54 Czy chodziliście na kurs tańca czy indywidualnie? Zastanawiam sie jakie są ceny... Dowiedziałam się, że godzina z instruktorem na Ursusie kosztuje 80zł. Nie mam rozeznania czy to dużo czy mało... Podobno Maserak bierze 200 zł/h Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natka81 Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 09:58 My chodziliśmy na kurs tańca z grupą 40 osób, więc nie tak fajnie było jak indywidualnie, 1,5 godziny za 10 zł od osoby, czyli za kurs od pary kosztowało nas to 120 zł, ale planujemy jeszcze teraz po skonczeniu jakiś indywidualny, a ja jestem z Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda9 Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 10:02 My płacimy 80 zł od osoby za 4 spotkania po 1,5 h. Grupa liczy jakieś 30 osób ale jest bardzo fajnie. Jestem z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 26.06.06, 18:21 Kotylda, proszę Cię powiedz gdzie chodzicie ? Pozdrawiam Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 26.06.06, 18:22 przepraszam, pominełam "l" Klotyldo Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 10:03 za 3 godziny po 45 minut bodajze 150 zl yhh Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 10:12 oczywiscie za 1 pare to indywidulane lekcje do wybranej pierwszej piosenki no podstawowe kroki innych tanców użytkowych Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 10:04 W Łodzi w dobrej szkole, do której chodzimy na kurs (1 miesiąc=80 zł/os) godzina lekcji indywidualnej kosztuje 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 26.06.06, 17:25 a kurs dla nazreczonych w tej samej szkole (Jankowski) kosztuje 140 zł/os - 8 spotkań po 1,5 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 10:05 za lekcje indywidualne w szkole Sulewskich płacimy 90zł/godzine od pary Odpowiedz Link Zgłoś
veevaa Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 10:09 My za niezbyt kameralne warunki w szkole tanca placimy 60 zl od osoby za 10 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 10:14 generlanie w Warszawie lekcja indywidulana kosztuje 100zl. my chyba będziemy musieli sie zdecydować, wcześniej chodziliśmy na kurs dla narzeczonych, oprocz nas bylo 5 par, uczylismy sie tak naprawde kazdego tanca, 2x w tyg. po 1,5h. No ale coz...jak sie nie ćwiczy to sie zapomina i trzeba ruszyc na indywidualne i konretnie na walca, mysle ze 3 zajecia po godzince wystarcza nam. Umiemy walca, chcemy doszlifowac i moze jakies figury Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 10:28 3 zajęcia po godzince?!? chyba zartujesz!!! my też umieliśmy wczesniej walca, bo chodziliśmy na kurs tańca towarzyskiego, sam krok walca jest prosty, ale potem trzeba nauczyć się figur, wymyślić układ-20 lekcji spokojnie... jestemy po 10 lekcji i mamy opanowane 90% figur i połowę układu... Odpowiedz Link Zgłoś
veevaa Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 12:33 A uczycie sie wiedenczyka czy angielskiego? My bedziemy tancc anieglskiego, i nie wiem, jaka ilosc procentowo figur umiemy, ale znamy: - krok podstawowy, - obrot w prawo i w lewo, - wirowke, - outside change, i mamy z tego fajny uklad zbudowany. Na naszych zajeciach czeka nas jeszcze kilkanscie lekcji, wiec i pewnie nowe figury dojda. Poza walcem na zajeciach uczymy sie tez innych tancow (praktycznie wszystkie juz znamy z 3-4-ma figurkami). Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 12:44 do teraz mamy jakieś 5-6 figur, dojdą jeszcze przynajmniej dwie wszystkie są bardzo ładne, ale niełatwe pytanie: czy uczycie się do konkretnej muzyki, bo nasza instruktorka wymyśliła nam układ do muzyki, którą sobie wybraliśmy ważne, zeby wszystkie te figury ze sobą połączyć w spójną całość i przede wszystkim tańczyć do rytmu Odpowiedz Link Zgłoś
veevaa Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 13:34 O, Golinda, a mozesz mi podac nazwy tych pzoostalych figur? My tanczymy do roznej muzyki, bardzo rozne walce to sa, ale rytm w walcu angielskim jet bardzo latwy do wyczucia i tanczymy rytmicznie. Figury, ktore napisalam, nie sa dla mnie bardzo trudne, co innego dla mojego partnera, bo on troche sluchu nie ma, ale jak na niego to bardzo dobrze mu idzie Jestem z niego bardzo dumna Na swoim weselu jako pierwszy taniec bedziemy mieli jeszcze inna piosenke, niz na kursie, ale wlasnie staramy sie ja dac instruktorowi, zeby ze dwa razy puscil na kursie i powiedzial nam, czy dobrze sobie taktujemy, odliczamy Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 14:05 podam ci te nazwy, jak się dowiem od instruktorki jak się je pisze-nie będę się tu błaźnić rytm w walcu jest łatwy do wyczucia??? może w jakiejś "szkolnej" melodii.... zazwyczaj jednak ten rytm nie jest regularny Odpowiedz Link Zgłoś
veevaa Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 14:11 Dla mnie jest latwy, moze dlatego, ze mam niezly sluch, jak mi to ktos kiedys powiedzial, a ktos sie znal na tym. Juz chyba znalazlam sobie te figury, tu sa: www.taniec.org/taniec_parami__repertuar.p.sz_1,ki_1,di_1.html I jak? Umiecie juz wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 26.06.06, 17:27 bez przesady! wcale nie trzaba żadnego układu, zalezy kto czego oczekuje my chodziliśmy tylko na kurs, nauczylismy sie kroku podstawowego i 3 firgur, zatańczylismy na weselu te własnie 3 figury (kazda po kolei) a i tak wszyscy byli zachwyceni... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 10:32 Sulewscy - 120 pln za miesiąc nauki (4 zajęcia po 90 minut). Odpowiedz Link Zgłoś
kbor Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 22.05.06, 17:29 Egurrola Dance Studio - 180 PLN od osoby za 8 spotkan po 90 minut. W sumie miesiac chodzenia w weekendy. Blanka Wisniewska - rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
carolaa_1 Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 10:58 60 zło od pary ale ja we Wrocławiu - mamy rewelacyjnego trenera i bedziemy tanczyc walca turniejowego z własnoą choreografią narazie jest super a mówi ze bedzie jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird4 Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 12:56 a my bierzemy prywatne lekcje - instruktorka przychodzi do nas domu (mamy pusty salon wiec miejsca duzo) bierze 35zl/h za pare Odpowiedz Link Zgłoś
monisia77 Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 13:44 A czy ten nauczyciel, co przychodzi do domu jest z Warszawy? Mozna dostać jakiś namiary? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 13:50 a skąd jestes ladybird4? Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 19.05.06, 15:07 ktoś tu wspomniał o 20 lekcjach - rany boskie 20 lekcji za 80zł za osobe - czy wy jakiś bank rabujecie? Strasznie dużo Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 22.05.06, 16:02 ok. 20 lekcji za 90zł od pary ale w kilka miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird4 Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 22.05.06, 16:06 jestesmy z torunia Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka 70 zł lekcja indywidualna 26.06.06, 09:35 Wczoraj byliśmy na lekcji tańca: 70 zł/h u instruktorki w domu. Nauczyliśmy się walca angielskiego: 4 figury + rozpoczęcie i zakończenie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cooletka Czy któraś z Was sie uczyła tanga? 26.06.06, 09:41 Jeżeli tak to ile lekcji było Wam potrzebne do opanowania prostego układu? Odpowiedz Link Zgłoś
eoos Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 26.06.06, 11:42 kurs tańca - 12 spotkań po dwie godziny (3 miesiące), 100 zł od osoby, Zgierz. grupy ok. 10 par. świetny, profesjonalny i niezwykle sympatyczny pan instruktor Tomasz Skoneczny. W sumie mamy już dwa takie kursy za sobą. od września kolejny. polecam, bo przydaje się nie tylko na ślub. to niezła inwestycja w siebie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: Ile placiliście za lekcje tańca? 26.06.06, 18:23 Chodzimy na kurs tańca na zajęcia wspólne. Płacimy za miesiąc 40 zł od osoby. Lekcje indywidualne mamy w planie - koszt 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś