ewaula 06.03.08, 15:34 Właśnie wczoraj dostałam wiadomość, że synek dostał się do prywatnego przedszola niedaleko naszego domu.Bardzo się cieszę.Od września idziemy do przedszola!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk_29 Re: Przedszkole 06.03.08, 22:42 gratuluję, mnie niestety nie stać na prywatne, a do państwowego chyba nie ma szansy z 33 pkt ale poszukamy, może się uda od października, albo listopada... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaula Re: Przedszkole 10.03.08, 14:05 Nasze prywatne, kosztuje tyle samo co państwowe !I to mnie tez cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kulusia Re: Przedszkole 10.03.08, 17:39 gdzie sprawdzilas ilosc pmktow? bo ja nie moge znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
monismonis Re: Przedszkole 11.03.08, 08:14 Ja też nie mogę znaleźć liczby punktów, i jak wczoraj byłam w przedszkolu składać podanie to Pani w sekretariacie powiedziała mi że dlatego nie ma punktów bo nie zostaliśmy zakwalifikowani przez system przez date urodenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alza73 Re: Przedszkole 11.03.08, 11:03 Pani z Biura Edukacji powiedziała, że w Warszawie nie ma pkt. tylko są kryteria. Punkty były widoczne przez pewien czas (mój miał 32 - zobaczyłam jak zaniosłam kartę do przedszkola), a teraz pkty są ukryte w systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk_29 Re: Przedszkole 11.03.08, 11:52 jak zalogowałam się na stronę, było widać gdzies tam w danych ale teraz dokładnie ci nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
ewaula Re: Przedszkole 12.03.08, 08:31 Co to za punkty? Pierwszy raz słyszę o czymś takim.Kryteria, owszem , ale punktacja? Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: Przedszkole 24.05.08, 08:59 przedszkole na szczekocińskiej?też tam składaliśmy podanie ale za późno bo w listopadziei bylismy wpisani na rezerowową i chyba nic z tego/ Julia dostala sie na Partyzantów z tego co wiem nieoficjalnie Odpowiedz Link Zgłoś