Dodaj do ulubionych

5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki

03.07.06, 13:33
twitti i asia mają już to za sobą, szczęściary! smileja trzymałam za was mocno
kciuki więc trzymajcie też za mnie smile
na jutro i srodę mam urlopik w pracy, więc dlatego piszę dziś. Po obronie
jadę do salonu na przymiarkę sukni, ale fajniesmile Po stresach zrelaksuję się
(mam nadzieję że się zrelaksuję i że suknia będzie dobra) smile
Obserwuj wątek
    • twitti Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 13:36
      ja trzymamsmile mialam mega wsparcie z waszej strony, wiec trrzymam teraz kciuki
      za wszystkie przyszle magistrantki smile a teraz za ciebie anetgmusmile z calej
      silysmile koniecznie nam tu piateczke przynies i pochwal sie jak poszlosmile buziaki
    • dark8 Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 13:36
      Trzymam i kopię na szczęście!!! Widzę, że juto i pojutrze nie mam po co zjawiac
      się w pracy, bo i tak nic nie zrobię. Jutro trzymam kciuki za braciszka wink
      Ps. Bez piątki się nie pokazuj !
      • anetgmu Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 13:46
        dark i twitti jestescie super babeczkismile
        ale wiecie jak smiesznie? obrona 5 lipa a slub 5 sierpnia smile smiesznie co?
        • dark8 Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 13:47
          dzięki przydało się takie posłodzenie, bo dziś mam kiepski nastrój.
          • twitti Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 13:49
            darksmile dzis kiepsko, a jutro moze byc superwink a co do anetgmu, to rzeczywiscie
            niezle z tymi piatkamismile i na piatke obroniszsmile to i slub na piatke musi
            wypascsmile
            • dark8 Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 14:01
              W takim wypadku 5 murowana wink
              Twitty, mam nadzieję chociaż na razie nie zapowiada się, żeby było lepiej.Ale
              może jak opadna emocje, to będzie wszysko w porządku.
              • anetgmu Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 14:41
                oj dziewczyny nie przesadzajcie z tymi piatkamismile grunt zeby obronicsmile a jak
                bedzie to sie okażesmile dark humoerek dzis nie dopisuje? ojjjjjjjjjjj...sad w
                takim razie przesyłam wieki, wielgaśny buziaczek!!!!! smile dla Ciebie twitti
                też smile co juz lepiej? smile
                • twitti Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 14:43
                  thank yousmile buziaki dla soczewkowych dziewczynsmile
                • dark8 Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 14:46
                  dzięki, skutecznie poprawia. Może mojemu tatusiowi taki buziak by się przydał,
                  bo ostatnio strasznie wojujemy ze sobą. Sama się zastanawiam, czy on się cieszy
                  z tego ślubu czy nie. Troche przykre crying
                  • anetgmu Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 14:57
                    oj Kochana glowa do gory! bedzie dobrze! ja z moja mama tez czsem mam spiecia,
                    ale to widac ze jestesmy juz przemęczone tym wszystkim.
                    • dark8 Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 15:00
                      tak... ale nie o tym tu mowa wink Ja uciekam szukać materiału dla mamy a Tobie
                      jeszcze raz POWODZENIA !!!
                      • agnieszka5661 Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 15:10
                        3mam kciuki!! wirtualny kopniaczek na szczęście!!
                        • anetgmu Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 15:26
                          kochane jestescie!
    • jesica5 Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 15:39
      A ja wlaśnie dziś miałam obrone o 8 rano i jestem 5-kową pania magister.5
      sierpnia ślub;0)ufff.ale wrażeń!trzymam kciuki bardzo mocno.Będzie dobrze!
      • anetgmu Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 15:41
        no to gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!! brawo!!!!
        no ja mam niezly maraton co? ale tak smiesznie dokladnie miesiac przed slubem
        obronasmile a Tobie jesica jeszcze raz serdecznie gratuluję!!! zdolna diewczynka,
        5 smile brawo!!!!!!!!!!!!!! supciosmile
        • jesica5 Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 15:49
          Dziekuje bardzo za gratulacje,ale sie ciesze!!!od razu mi lepiej!!!trzymam
          kciuki za ciebie i daj znac ,jak poszlo!wink*
          • anetgmu Re: 5 lipca! obrona mgr aaa...trzymajcie kciuki 03.07.06, 15:52
            dam znac, dam damsmile ulga co? smile zaraz po obronie jade na przymiarke sukni,ale
            fajniesmile juz odliczamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka