jesica5 04.08.06, 09:55 jutro mam ślub i mi leje.Niby to nie najważniejsze(pogoda),ale ile zepsuła- chociażby sesję ślubną na powietrzu;0(((((((buuuu,a ja tak kocham słońce i upały! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smiled2 Re: buuu,pada;0( 04.08.06, 10:01 Nic sie nie martw!! Deszcz przynosi szczęście.. 3-mam kciuki za słoneczko - na pewno dla Was zaświeci!! Buzka i powodzenia!!!!!!!!! P.S. ja też uwielbiam słoneczko - dlatego doskonale Cię rozumiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha111 Re: buuu,pada;0( 04.08.06, 10:04 Nie przejmuj się! pomyśl o pozytywach: ulice będą czystsze, samochód się umyje, podleją się drzewka ;P a tak serio - sesję zrobisz sobicie sobie troszkę później, a za to tego dnia bedziesz miała więcej czasu dla siebie! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: buuu,pada;0( 04.08.06, 10:07 Nie martw się. Właśnie sprawdzałam prognozę pogody i ma być trochę cieplej i już bez deszczu. A tak w ogóle, to bez względu na pogodę na pewno będzie fantastycznie, zobaczysz. Trzymam za to mocno kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
jesica5 Re: buuu,pada;0( 04.08.06, 10:11 dziękuję Wam!jesteście kochane,naprawdę.Tak się jakoś podłamałam,bo niby lato najgorętsze od 100 lat,czy 200 lat,a mi tak się rozpadało.Mam długi tren i może mi się pobrudzić,a koło sali jest wielki taras i chciałabym go wykorzystać,a jak będzie padać,to dużo nie wypali;0( Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: buuu,pada;0( 04.08.06, 10:11 a ja bym chciala miec na slbuie taka pogode jaka byla wczoraj w Warszawie wieczorem bylo jeszcze tak cieplo ze mozna bylo w krotkim rekawku siedziec na dworzu, a w dzien nie bylo za goraca pogoda marzenie ale nie mozna zawsze miec tego co by sie chcialo Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: buuu,pada;0( 04.08.06, 16:55 powiem szczerze - jest okropnie!spac sie chce!ale mysle ze popada w nocy a rano bedzie ladna pogoda trzymam kciuki zeby byla Odpowiedz Link Zgłoś
anabia Re: buuu,pada;0( 04.08.06, 16:58 będziecie się lepiej bawić bo w upały to jest strasznie a słoneczko będziecie mieć w serduszkach Odpowiedz Link Zgłoś