erka80 06.08.06, 23:34 Dziewczyny...! Czy nie wiecie gdzie mozna w Wawie kupić takie urządzonko do robienia Baniek Mydlanych! Szukałam w sklepach z ozdobami ale nic z tego. Czy to jeszcze wogóle produkują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
askiem Re: Bańki mydlane! 06.08.06, 23:42 Nie wiem jak w Warszawie, ale moja kumpela kupowała w Tesco. Było to jakieś urządzenie dla dzieci (raczej na baterie). Poszperaj też może na Allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Re: Bańki mydlane! 07.08.06, 09:26 Zobacz w CH Reduta na I p. w sklepie Timmari (jakoś tak sie nazywa). Po lewej stronie od wejścia są regały z naklejkami, a potem jak sie idzie wzdłuż nich są małe regaliki, na jednym z nich są takie pudełeczka z 'płynem' do baniek. Tylko, że to się ręcznie robi, nie jest to maszyna. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Bańki mydlane! 07.08.06, 11:14 My kupujemy na jakiejs stronie slubnej (jeszcze nie zdecydowalismy czy amerykanskiej czy francuskiej, na obu wysylaja zagranice) takie specjalne slubne (buteleczki biale z kwatkiem, motylkiem, etc, albo w formie butelki szampana). Poza tym w sklepach z zabawkami powinni miec, albo nawet w jakims kiosku czy cos w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś