Dodaj do ulubionych

Hotel Rest???

16.08.06, 22:15
Czy ktoś bawił się na weselu w Hotelu Rest przy trasie na Poznań??
www.resthotel.pl Będę wdzięczna za opinie wink
Obserwuj wątek
    • misumi Re: Hotel Rest??? 16.08.06, 22:47
      Witam,
      W zeszłym roku byłam tam na dwóch weselach. Co napewno dobre to to iż obsługa
      bardzo sympatyczna i Pan z brodą (chyba właściciel) czuwał całą noc nad
      wszystkim. Jednak np jedzenia nie polecam do końca tzn. smaczne ale "mało
      trwałe" tzn po jakiś 2-3 godzinach juz nie nadawało się do jedzenia. Jeżeli
      zdecydujesz się robić tam wesele to co do uwag technicznych zwróce uwage na
      wystrój. Salę stroją naprawdę ładnie ale ta co w niej się siedzi i je a ta do
      tańczenia jest prawie pusta i takim sposobem na zdjeciach masz białe sciany i
      puste okna, wiec w razie co proś o większą dekorację tej drugiej sali.
      Pozdrawiam
      • kb155 Re: Hotel Rest??? 17.08.06, 07:46
        Dzięki za podpowiedź. Hotel ten traktuje raczej jako koło ratunkowe, bo
        jesteśmy zdecydowani na Motel Gaja (tyle, że mają zmienić się tam ceny), ale z
        tego co napisałaś to chyba raczej rozejrzę się za jakimś innym kołem wink
        Dziękuję
        Ps. W zasadzie to mi się w Hotelu Rest nie podobają naćkane kolumny.... ale
        może już sama przeginam...

Pozdrowionka i miłego dzionka wink
        • misumi Re: Hotel Rest??? 17.08.06, 09:34
          Co do kolumn masz zdecydowaną rację. Dużo gości na weselu narzekało że nie mogą
          sobie popatrzeć na tańczących bo te kolumny im wszystko zasłaniały. A do jakiej
          ceny szukasz sali i na ile osób?
          pozdrawiam
          • kb155 Re: Hotel Rest??? 17.08.06, 14:00
            tak jak napisałam na 99,9% będzie to Gaja - w sobote mamy podpisać umowę a
            ewentualnego koła rtunkowego poszukuję na ok 65 osób no i tak w okolicach 150
            zł/os

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka