kb155 16.08.06, 22:15 Czy ktoś bawił się na weselu w Hotelu Rest przy trasie na Poznań?? www.resthotel.pl Będę wdzięczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misumi Re: Hotel Rest??? 16.08.06, 22:47 Witam, W zeszłym roku byłam tam na dwóch weselach. Co napewno dobre to to iż obsługa bardzo sympatyczna i Pan z brodą (chyba właściciel) czuwał całą noc nad wszystkim. Jednak np jedzenia nie polecam do końca tzn. smaczne ale "mało trwałe" tzn po jakiś 2-3 godzinach juz nie nadawało się do jedzenia. Jeżeli zdecydujesz się robić tam wesele to co do uwag technicznych zwróce uwage na wystrój. Salę stroją naprawdę ładnie ale ta co w niej się siedzi i je a ta do tańczenia jest prawie pusta i takim sposobem na zdjeciach masz białe sciany i puste okna, wiec w razie co proś o większą dekorację tej drugiej sali. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: Hotel Rest??? 17.08.06, 07:46 Dzięki za podpowiedź. Hotel ten traktuje raczej jako koło ratunkowe, bo jesteśmy zdecydowani na Motel Gaja (tyle, że mają zmienić się tam ceny), ale z tego co napisałaś to chyba raczej rozejrzę się za jakimś innym kołem Dziękuję Ps. W zasadzie to mi się w Hotelu Rest nie podobają naćkane kolumny.... ale może już sama przeginam... Pozdrowionka i miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: Hotel Rest??? 17.08.06, 09:34 Co do kolumn masz zdecydowaną rację. Dużo gości na weselu narzekało że nie mogą sobie popatrzeć na tańczących bo te kolumny im wszystko zasłaniały. A do jakiej ceny szukasz sali i na ile osób? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: Hotel Rest??? 17.08.06, 14:00 tak jak napisałam na 99,9% będzie to Gaja - w sobote mamy podpisać umowę a ewentualnego koła rtunkowego poszukuję na ok 65 osób no i tak w okolicach 150 zł/os Odpowiedz Link Zgłoś