zaba002 28.09.06, 13:58 Gdzie najlepiej kupić obraczki w Warszawie. Aby były solidne i nie były zbyt drogie. Z ciekawości ile Wy zapłaciliście za parę swoich obrączek ) nasz ślub będzie za… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twitti Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:01 my w gold commerce tyle ze tytanowe za 700 zl. Jest duzy wybor tez tradycyjnych za rozna kwote ps. super obsluga duzo im marudzilismy i duzo nam pomogli nawet powiekszyli obraczke za darmoszke grawer tez jest gratis Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:01 my mamy na oku aparta , kruka badz yesa piekne modele tam maja !!!Nasze beda w cenie okolo 2,5 tysiaca dwukolorowe plus moja z malym diamecikiem Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:02 diamencikiem Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:03 Wiosną w Red Rubinie za obrączki z białego złota zapłaciliśmy 500 pln (4 mm). Mieliśmy kupon ranatowy z targów (30%). Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:06 za dwie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:07 Tak, za dwie. Dokładnie 497 pln. Ale podobnom złoto latem zdrożało. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:09 Boze nie moge uwierzyc ze dwie tyle kosztowaly... hmmmmmm tak tak zdrozalo ale bez przesady!!! bo nam w kruku pan wycenil na 2500 to teraz widze ze to lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:10 www.redrubin.pl/obraczki_woda.html Model W-203. Białe polerowane i matowe złoto, w środku grawer gratis i mały rubin na szczęście też gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:16 bardzo ladne!!! my chcem 2 kolorowe ze zlotem matowym bo same z bialego jakos mi sie nie widza ale to juz sprawa indywidualna... chyba musimy jeszcze pochodzic po innych sklepach bo widze ze na prawde fajne sa duzo tanszeno i my chcemy szerokosc 5 mm a moze przez ten brylancik tak wycenil... hmmm sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:04 Excelsior przy rondzie Dmowskiego. 715 zł za 4mm łączone żółte złoto z białym, grawer i brylancik gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 do ashton 28.09.06, 14:07 ahton dali wam brylancik gratis serio?????? i za dwie 715 czy jedna????? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: do ashton 28.09.06, 14:11 Za dwie. Niemal identyczne w Kruku kosztowały coś koło tysiąca, grawer tam był gratis chyba do 15 znaków na obrączce. Prawie kupiliśmy, no ale coś nas podkusiło żeby jeszcze się porozglądać Odpowiedz Link Zgłoś
kacha95 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:09 my w Red Rubin - rubinek gratis Odpowiedz Link Zgłoś
klub81 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:10 Nasze sa bardzo proste - 5 mm, biale zloto, rodowane (nie zolkna), w slicznem organzowym woreczku, od Kruka za 980zl + grawerowanie gratis. (sorki za brak polskich liter, ale ich nie mam w pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:12 a ja mam upatrzone w aparcie z bialego zlota, a moze srebra? za 397 Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:12 jak to?? my w kruku za proste, biale zloto zaplacilismy 330 za pare!! Odpowiedz Link Zgłoś
klub81 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:20 Nie wiem dlaczego. Ja swoje zamawialam przez internet, model Alba, prosilam, zeby byly rodowane (na stronie kruka nie ma zadnych opisow, wiec nie wiedzialam, czy w standardzie roduja, czy nie). Dodatkowo prosilam, zeby byly 5 mm, standardowe sa chyba 4mm. Widocznie to kosztowalo extra. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:26 nie pamietam naszego modelu, ale byly to najprostsze obraczki w ofercie kruka. i fakt, byly ciensze. to zapewne tez mialo wplyw na cene. Odpowiedz Link Zgłoś
malbru Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 15:31 My też Kruk, też Albę, płaciliśmy 798 zł, zmiejszenie gratis i... prezent od Kruka dwie filiżanki z białej porcelany ze złotym paseczkiem. Przyniosłam "swoją" do pracy i piję z niej kawkę... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:20 No to widzę, że można kupić fajne obraczki już do 600-700 zł za parę ) ja chciałabym takie 5-6 mm Bo oglądając strony internetowe to ceny są gigantyczne A czy ktoś kupował z Was w Aren Jubiler ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:21 tam sa ponoc bardzo ladne... kolezanka z pracy takie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:22 Kilka znajomych par ma z Arena właśnie - też tam byliśmy, ale akurat promocji nie było Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenow Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:32 Moja znajoma kupowala w lutym w Arenie obraczki matowe(jakies 800 zł para) a po dwóch miesiącach juz sie wytarły, całe sie swieciły a ona była wsciekła( Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 15:10 No właśnie, mój kochany kupił mi pierścionek zaręczynowy właśnie w Aren, Jest on z żółto-białego złota. I nie minął rok od zaręczyn a to białe złoto zaczęło żółknąć ((( W Aren mają duże promocje ale raczej nie zdecyduję się na ich obrączki. Odpowiedz Link Zgłoś
grubelix Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 15:28 Obrączki rodowane zawsze się wycierają, a białe złoto w czystej postaci jest lekko żółte. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila11111 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 14:33 My kupiliśmy swoje w Aparcie białe złoto, gładkie ze "ściętym rantem" za niecałe 900,00 + graweka gratis Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 15:00 no no, my za takie same w tym samym miejscu zapłaciliśmy 400 złotych. Jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 15:04 Może promocja u mnie akurat było 40% zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 15:08 z tego, co pamiętam, nie mieli promocji. naprawdę to dziwne, w końcu Apart jest siecią i ceny powinien mieć przynajmniej zbliżone Odpowiedz Link Zgłoś
kassiekk firma YES!! 28.09.06, 15:15 tam kupilismy pierscionek zareczynowy i bylo 5 % znizki, a na obraczki jest 10% ale jeszcze nie wiem jakie kupimy jest duzy wybor i dosyc ladne...promocja do konca roku. Odpowiedz Link Zgłoś
olgam8 Re: firma YES!! 28.09.06, 16:38 Ja mam pierścionek zaręczynowy i obrączkę z Aren Jubiler. Obrączki (para) z białego złota kosztowały nas niewiele ponad 500 zł, nie musieliśmy czekać, bo nasze rozmiary były dostępne,grawer gratis oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
spodnica_w_kratke Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 17:26 a nasze-białe złoto nierodowane, moja 3mm z brylancikiem, męża 4 mm, zapłaciliśmy 598zł. Kształt klasyczny. W Kruku, Warszawa. I bardzo fajna, cierpliwa i sympatyczna obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 28.09.06, 17:26 a czy zastanawialiscie sie nad obraczkami z platyny? Ceny sa troche zabojsze, ale moj T. sie uparl... i mowe, ze takie wlasnie chce bo to jedyna "bizuteria" jaka bedzie nosic Szkoda mi troche tyle wydawac, bo ceny zaczynaja sie od ok. 3000zl. Jezeli ktos nosi takie obraczki, to bede wdzieczna za opinie i wrazenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia na Swietokrzyskiej 28.09.06, 17:28 Stanowisko jubilerskie, p.Marcin, w salonie Cymbeline na ul.Swietokrzyskiej w W-wie, duzy wybor, chetnie wykonaja wlasne projekty. My za dwie z laczonego zlota, 4 (rozm. 10,5) i 4,5mm (rozm 18), z "soczewka" od srodka (wiec ciezsze) zapalacilismy 900zl, ale zamawialismy z koncem czerwca kiedy juz ceny zlota ostro szly w gore Sa solidne (znajomi nosza juz rok od tego jubilera), grawer maszynowy jest w cenie (reczny z rabatem), gwarancja i serwis bezplatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiunia2001 My robiliśmy na zamówinie z własnego złota 28.09.06, 20:49 Obydwie sa w dużych rozmiarach bo 18 i 24.Waża ponad 9 gram i zapłaciliśmy tylko 200zł za samą robocizne.Są śliczne i klasyczne płaskie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiak_warszawa Re: My robiliśmy na zamówinie z własnego złota 28.09.06, 20:57 My "sprzedaliśmy" swoje złoto w Red Rubin zaznaczając, że będzie to odliczone od cen obrączek, które u nich jednocześnie zamawiamy. Zapłaciliśmy 40 zł + 340 czy 350 zł z tamtej wielkiej obrączki. Czyli koszt zamknął się w 400zł, w cenę wliczone grawerowanie i małe rubinki na szczęście w obu obrączkach. Wcześniej byliśmy w salonie Artogeyabryoni, ale mieli upiornie drogo. Model który najbardziej mi się podobał kosztował 2500zł... i wcale nie był najdroższy z ich oferty... Odpowiedz Link Zgłoś
patina3 Re: My robiliśmy na zamówinie z własnego złota 28.09.06, 21:46 My mamu od W. Kruka - chcieliśmy z białego złota z wzorem ale po wysłuchaniu opinii na temat ew. ^niemożliwości^ zmian i przeróbek zdecydowaliśmy się na proste, białe zloto z lekko ściętymi kantami. Obrączki będą w cenie ok 700 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia-82 Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 29.09.06, 08:21 My chcemy od Kruka, szerokie, dwukolorowe SEMEIO (nowa kolekcja) 1500para, ale mamy kartę rabatową, więc będzie taniej. Na plus Kruka jest możliowość bezpłatnego czyszczenia i innych ew. przeróbek. Odpowiedz Link Zgłoś
a.moineau Re: Obrączki-gdzie kupić i ile zapłacicliście za 29.09.06, 10:09 Że tak zapytam... a kiedy obrączki są najtańsze ? Czy to zależy od cen złota tylko, czy od sezonu również (jeszcze nie wiem) ? Odpowiedz Link Zgłoś