Dodaj do ulubionych

Demetrios Warszawa

15.11.06, 13:37
Dziewczyny mam pytanie, który salon Demetrios w Warszawie polecacie Susan
Blanche czy Lady? Chce zamówić suknie tej firmy ale się obawiam bo o Susan
Blanche czytałam tu nienajlepsze opinie a o Lady niewiele osób sie
wypowiadało. Będę wdzięczna za wszystkie Wasze opinie. Interesuje mnie też
jak jest z dodatkami w tych salonach, tzn. welon, bolerko.
Obserwuj wątek
    • mariolkka Re: Demetrios Warszawa 15.11.06, 13:48
      Ja bylam w Susan Blanche na Kijowskiej i szczerze mowiac gdyby nie to, ze jest
      tam moja wymarzona sukienka w zyciu bym tam wiecej nie poszla. Gdy bylam
      niedawno z zamiarem przymiarki sukienki delikatnie mowiac pani odprawila mnie z
      kwitkiem mowiac zebym przyszla w styczniu bo bedzie nowa kolekcja, a moja
      sukienka Cosmobella 7099 bedzie na 100 %, dobrze ze zawdzwonilam w ubieglym
      tygodniu i jednak na sile umowilam sie na przymiarke, bo raczej nie ebdzie tej
      sukienki w nowej kolekcji, ten sam salon dwie panie i dwie opinie !!!!
      Ale swoja droga sukienki maja bardzo ladne smile
    • dr_kaczusia Re: Demetrios Warszawa 15.11.06, 14:24
      Czesc,
      ja zamawialam co prawda Cosmobelle, ale to jest w tych samych salonach.
      Moge szczerze polecic "Lady" na Kluczborskiej.
      Mowisz na kiedy chcesz, pani zamawia tak, zeby suknia przyszla na miesiac
      wczezsniej, potem na spokojnie masz czas na ewentualne poprawki. Tylko jedna
      rada, umawiaj sie z pana zawsze to wtedy bedziesz miala pewnosc, ze poswieci Ci
      odpowiednio duzo czasu, ja czasem wpadalam z nienacka i pani byla rozkojarzona
      bo miala innych klientow na glowie. Poza tym nic na sile, nic Ci nie wciska, a
      doradzi smile
      powodzenia smile
    • izik1981 Re: Demetrios Warszawa 15.11.06, 16:07
      Dzięki za opinie.
      Ja byłam w Susan Blanche i pani była miła, teraz przez telefon też. Obawiam sie
      tylko jak to jest potem jak się zamówi, czy robią dobrze poprawki i nie
      marudza jak się schudnie albo przytyje. Po wszystkich złych opiniach nie
      zamawiałabym tam ale tylko te dwa salony mają Demtrios a to moja wymarzona
      suknia.
      A w Lady pani dobrze zrobiła Ci poprawki? Potrafi dobrać welon, bolerko, coś
      doradzić?
      Będę wdzięczna za więcej opinii.
      • dr_kaczusia Re: Demetrios Warszawa 15.11.06, 17:05
        > A w Lady pani dobrze zrobiła Ci poprawki? Potrafi dobrać welon, bolerko, coś
        > doradzić?

uwazam, ze umie doradzic, chociazby kiedy decydowalam sie na suknie, nie
        upierala sie przy innych drozszych, ktore mierzylam wczesniej i mowila, ze nie
        pasuja, kiedy trafilam na swoja poparla moja mame, ze owszem w tej najlepiej
        wygladam. Welon tez mi pomogla dobrac, nie kupilam w salonie bo znalazlam
        identyczny w sieci za pol ceny (ale wzor pozostal taki jaki mi pomogla wybrac).
        Rekawiczki mi odradzila bo to juz bylo "za duzo szczescia na raz" w moim
        przypadku. Bizuterie kupilam u niej i tez byly z mama zgodne co do wzoru smile
        takze chyba kobieta jest obiektywna bo swojej mamie moge wierzyc smile Bolerka nie
        potrzebowalam, ale na wszelki wypadek pani wypozyczyla mi szal (na szczescie
        pogoda dopisala i nie musialam go uzywac). Poprawki mialam drobne i zostaly
        zrobione jak trzeba, a suknia wyprasowana. To co mi sie podobalo, doradzila mi
        jaki biustonosz kupic, a nastepnie wszyla mi w gorset od sukni, dzieki temu
        dobrze sie wszystko trzymalo. Ogolnie polecam. Wpadlam tez kiedys do salonu bez
        zapowiedzi i pani akurat pasowala suknie (na manekinie) i tak zaczelysmy
        rozmawiac, pokazala mi i tlumaczyla jakie sa problemy w tym fasonie i na co
        trzeba uwazac, takze mysle, ze chyba zna sie na rzeczy.

Jedyne do czego sie moge przyczepic to to, ze mialam ciut za dluga suknie, ale
        juz nic z tym nie robilysmy bo wykonczona byla koronka.

Ja polecam, naczytalam sie tu na forum roznych horrorow z salonow i widze, ze
        sama dobrze trafilam. Pisze, ze pani umie doradzic, ale to od Ciebie zalezy czy
        sie z nia zgodzisz czy nie, bo nie robi tego w sposob nachalny. Ostateczna
        dezcyzna nalezy do Ciebie, ona tylko sugeruje, a nie narzuca, trzeba umiec z
        tego skorzystac.
    • izik1981 Re: Demetrios Warszawa 16.11.06, 09:23
      Dziękuję Ci bardzo za opinie o Lady. Może ktoś ma podobne doświadczenia z Susan
      Blanche bo nie ukrywam, że jest mi tam bardziej po drodze niż na Bemowo.
      • mariolkka Re: Demetrios Warszawa 16.11.06, 09:30
        W poniedzialek bede mogla cos napisac smile bede po przymiarce sukienki
    • izik1981 Re: Demetrios Warszawa 16.11.06, 19:07
      to napisz koniecznie jak było i jak suknia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka