16.11.06, 10:51
Czy możesz mi powiedzieć w jakim salonie mierzyłas tę sukienkę.Też jestem
taką chudzinką nie nie chcę wydawać kasy na sukienkę 3000-4000 tys.
Szukam sklepu z troszkę tańszymi sukienkami. Jesli oczywiście jstes z
Warszawy.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • wilvo Re: Do wilvo 16.11.06, 11:03
      Hej!
      Jestem co prawda z Łodzi, ale nie powinnaś mieć problemu z sukienką w Warszawie. Swoją kupiłam w salonie Cymbeline, pewnie jest dystrybutorem. To jest polska firma Gala. Moja kosztowała 2400zł.
      Dużym plusem tej firmy jest to, że nie ma problemu z dopasowaniem. Suknie innych firm musieliby zmniejszać na mnie z rozmiaru 36 lub 34 które i tak byłyby za duże a wtedy suknia mogłaby stracić fason. Natomiast Gala, szyje suknie dokładnie na moje wymiary. Przy zamawianiu babki mnie zmierzyły, wysłały moje obwody do Gali i tam mi uszyją konkretnie na mnie. Bez przeróbek, zmniejszania itp.
      Moim zdaniem super rozwiązanie dla takich patyczaków jak my wink
      • nombrilek Ceny Gala? 16.11.06, 11:14
        Jakie są ceny sukien z tej firmy?
        • wilvo Re: Ceny Gala? 16.11.06, 11:17
          Nie orientuję się dokładnie w cenach ale raczej zbliżone do tej mojej. Na pewno zależy od modelu. Te które widziałam były ok 2300-2400zł.
          • rosolapka28 tylko nie ta sukienka 16.11.06, 11:32
            brrr... jestes tak piękną dziewczyną, że byłoby Ci pięknie w prawie każdej, a ty
            wybrałaś opcję "prawie" i...wyglądasz jak skrzyżowanie kopciuszka ze strachem na
            wróble. Wybacz szczerość, ale zupełnie, zupełnie mi się nie podoba (szczególnie
            góra) Wyglądasz jakbyś za chwilę miała zamiar "szczękać" tymi kosteczkami - brrrr
            • wilvo Re: tylko nie ta sukienka 16.11.06, 11:37
              Hehehe.... Każdy ma prawo do swojego zdania smile
              • justi54 Re: tylko nie ta sukienka 16.11.06, 12:32
                wilvo jesteś piękna i szczupła a figury zazdrości Ci na pewno wiele osób, ja
                także więc ciesz się swoją piękną suknią i nie przejmuj krytyką zwłaszcza taką
                która jest podana w niekulturalnej formie
                • wilvo Re: tylko nie ta sukienka 16.11.06, 12:35
                  Dzięki justi54 smile
                  W zasadzie to się nie przejmuję, choć oczywiście niezbyt miło czyta się negatywne opinie smile
                  Ja tam się sobie podobam w tej sukience. I mojemu ukochanemu również a to jest dla nmie najważniejsze smile
    • k.kaka Re: Do wilvo 16.11.06, 11:41
      Serdeczne dzięki za odpowiedź. Na pewno coś znajdę.
      Pozdrawiam serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka