panna_na_wydaniu 08.12.06, 18:27 Bardzo Was proszę o ocenę, co myślicie o tej sukni? Dzięki www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aed6bea8606f89c0.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42ce37233b667174.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/113f73ebfa83016c.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greene3 Re: ocena 08.12.06, 18:35 Zupełnie nie w moim guście - oprócz piękna musi być też subtelność i wygoda - tu jest przepych niepotrzebny, zero praktyczności i w ogóle nie lubie takich marszczeń. A gorset nie ma wcięcia i nie widać talii - osoba w tej sukni wygląda przez to grubiej niż w rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: ocena 08.12.06, 18:38 Gora ładna ale ten dół strasznie "bufiasty", poszerzajacy na pewno - dziwny ... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: ocena 08.12.06, 18:56 Na tym ostatnim zdjęciu wygląda jak ściągnięta sznurkami firanka w babcinej kuchni. Albo jak lambrekin. Zbyt strojna i niewiele ma wspólnego z elegancją, przytłacza tę dziewczynę na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 Re: ocena 08.12.06, 18:57 dół nie!!!! i niedlatego że nie lubie tego typu sukien, ale dlatego, że to przypomina mi drapowania na firankach u mojej cioci w salonie... Sam typ sukien ksiezniczkowatych raczej lubię Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi25 Re: ocena 08.12.06, 18:57 Zupełnie nie w moim guście. Ale każdy lubi co innego. Góra jeszcze , jeszcze, ale dołu nie założyłabym w zyciu ... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: ocena 08.12.06, 19:10 Dzięki dziewczyny. Trochę smutne że raczej się nie podoba... widocznie mam dziwny gust. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: ocena 08.12.06, 20:40 Ja też nie mogę zobaczyć Wklej fotki jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: ocena 08.12.06, 21:28 Nie dziewczyny, nie wkleje już. Zrobiło mi się bardzo przykro,byłam przygotowana na krytyke ale szczerze mówiąc ta przerosła mnie toche. I wiecie co siedzę teraz oglądam te zdjęcia i się zastanawiam nad zmianą sukienki hmm Odpowiedz Link Zgłoś
beata2802 Re: ocena 08.12.06, 21:48 Ja nie konsultowalam sie z nikim a tez zmienilam suknie i teraz sprzedaję jedna a druga wisi i czeka na sierpień. To nic takiego, kobiety takie są. Jak chcesz to zmieniaj, ale moim zdaniem poczekaj z decyzją do czasu aż ochłoniesz po tej krytyce. Skoro je wybrałaś, to znaczy, że coś dla Ciebie znacza -? Odpowiedz Link Zgłoś
lubna wklej :-) 08.12.06, 21:58 ależ! tak naprawdę wklejanie tu zdjęć do obejrzenia wiąże się zawsze z conajmniej kilkoma słowami krytyki. ja nie mogę mojej wkleić, ale przypuszczam, że solidnie by ją zjechano i na tym skończyła by się cała dyskusja niemniej mi nie podoba się większość wybieranych sukni, szczególnie w połączeniu z ich cenami ;-P - tyle, że po prostu stulam buzię każda z nas ma inny gust, każda ma inną figurę i inne marzenie. wierz mi, że warto posłuchać serca, a nie - zgryźliwych i niepotrzebnych często - uwag. konstruktywnej i wartej uwagi krytyki powinnaś słuchać stojąc w salonie przed lustrami, przed przyjaciółką, mamą, narzeczonym. a tu to wiesz... no przepraszam, ale nie ma co na serio takiej krytyki brać, bez urazy )) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: ocena 08.12.06, 21:39 Mojm zdaniem nie powinas zmienic sukni.Ona sie tobie ma podobac, i to ty sie masz w niej czuc wyjatkowa. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: ocena 08.12.06, 22:00 szkoda, ze usunelas te zdjecia i nikt inny nie moze ich juz zobaczyc moze znalazloby sie kilka osob, ktorym ta suknia-tak jak Tobie- bardzo by sie spodobala...nie dalas nam zbyt szans na pochwalenie, a kilkoma negatywnymi opiniami sie nie przejmuj! to Ty masz sie w sukni dobrze czuc i sie sobie podobac, jezeli bedziesz zadowolona i szczesliwa to bedziesz wygladac wspaniale! i nie sugeruj sie zdaniem osob z forum,owszem, mozna poprosic o opinie, ale zeby od razu myslec nad zmiana sukni... Odpowiedz Link Zgłoś