08.12.06, 18:27
Bardzo Was proszę o ocenę, co myślicie o tej sukni? Dzięki smile

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aed6bea8606f89c0.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42ce37233b667174.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/113f73ebfa83016c.html
Obserwuj wątek
    • greene3 Re: ocena 08.12.06, 18:35
      Zupełnie nie w moim guście - oprócz piękna musi być też subtelność i wygoda -
      tu jest przepych niepotrzebny, zero praktyczności i w ogóle nie lubie takich
      marszczeń. A gorset nie ma wcięcia i nie widać talii - osoba w tej sukni
      wygląda przez to grubiej niż w rzeczywistości
    • kasia_niemcy Re: ocena 08.12.06, 18:36

Bardzo lubie takie suknie, jest slicznasmile
    • ozi29 Re: ocena 08.12.06, 18:38
      Gora ładna ale ten dół strasznie "bufiasty", poszerzajacy na pewno - dziwny ...
    • agnrek Re: ocena 08.12.06, 18:56
      Na tym ostatnim zdjęciu wygląda jak ściągnięta sznurkami firanka w babcinej kuchni.
      Albo jak lambrekin.
      Zbyt strojna i niewiele ma wspólnego z elegancją, przytłacza tę dziewczynę na
      zdjęciu.
    • olera24 Re: ocena 08.12.06, 18:57
      dół nie!!!! i niedlatego że nie lubie tego typu sukien, ale dlatego, że to
      przypomina mi drapowania na firankach u mojej cioci w salonie... Sam typ sukien
      ksiezniczkowatych raczej lubięsmile
    • yoshi25 Re: ocena 08.12.06, 18:57
      Zupełnie nie w moim guście. Ale każdy lubi co innego. Góra jeszcze , jeszcze,
      ale dołu nie założyłabym w zyciu ...
      • panna_na_wydaniu Re: ocena 08.12.06, 19:10
        Dzięki dziewczyny. Trochę smutne że raczej się nie podoba... widocznie mam
        dziwny gust. Trudno.
    • lubna Re: ocena 08.12.06, 20:07
      A mi się te strony nie otwierają uncertain
      • nantu Re: ocena 08.12.06, 20:28
        mi tez niesad((
    • inkageo Re: ocena 08.12.06, 20:40
      Ja też nie mogę zobaczyćsad Wklej fotki jeszcze razsmile
      • panna_na_wydaniu Re: ocena 08.12.06, 21:28
        Nie dziewczyny, nie wkleje już. Zrobiło mi się bardzo przykro,byłam przygotowana
        na krytyke ale szczerze mówiąc ta przerosła mnie toche. I wiecie co siedzę teraz
        oglądam te zdjęcia i się zastanawiam nad zmianą sukienki hmm sad
        • beata2802 Re: ocena 08.12.06, 21:48
          Ja nie konsultowalam sie z nikim a tez zmienilam suknie i teraz sprzedaję jedna
          a druga wisi i czeka na sierpień. smile To nic takiego, kobiety takie są. smile

Jak chcesz to zmieniaj, ale moim zdaniem poczekaj z decyzją do czasu aż
          ochłoniesz po tej krytyce. Skoro je wybrałaś, to znaczy, że coś dla Ciebie
          znacza -?
          • beata2802 Re: ocena 08.12.06, 21:50
            Masz 4 miesiace, to zdażysz spokojnie.
        • lubna wklej :-) 08.12.06, 21:58
          ależ! tak naprawdę wklejanie tu zdjęć do obejrzenia wiąże się zawsze z conajmniej kilkoma słowami krytyki. ja nie mogę mojej wkleić, ale przypuszczam, że solidnie by ją zjechano i na tym skończyła by się cała dyskusja big_grin niemniej mi nie podoba się większość wybieranych sukni, szczególnie w połączeniu z ich cenami ;-P - tyle, że po prostu stulam buzię wink każda z nas ma inny gust, każda ma inną figurę i inne marzenie. wierz mi, że warto posłuchać serca, a nie - zgryźliwych i niepotrzebnych często - uwag. konstruktywnej i wartej uwagi krytyki powinnaś słuchać stojąc w salonie przed lustrami, przed przyjaciółką, mamą, narzeczonym. a tu to wiesz... no przepraszam, ale nie ma co na serio takiej krytyki brać, bez urazy wink))
    • kasia_niemcy Re: ocena 08.12.06, 21:39

Mojm zdaniem nie powinas zmienic sukni.Ona sie tobie ma podobac, i to ty sie
      masz w niej czuc wyjatkowa.

Pozdrawiam,
      • nantu Re: ocena 08.12.06, 22:00
        szkoda, ze usunelas te zdjecia i nikt inny nie moze ich juz zobaczycsad moze
        znalazloby sie kilka osob, ktorym ta suknia-tak jak Tobie- bardzo by sie
        spodobala...nie dalas nam zbyt szans na pochwalenie, a kilkoma negatywnymi
        opiniami sie nie przejmuj! to Ty masz sie w sukni dobrze czuc i sie sobie
        podobac, jezeli bedziesz zadowolona i szczesliwa to bedziesz wygladac wspaniale!
        i nie sugeruj sie zdaniem osob z forum,owszem, mozna poprosic o opinie, ale zeby
        od razu myslec nad zmiana sukni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka