Dodaj do ulubionych

Kurs tańca

02.01.07, 18:13
Witam,
czy możecie mi pomóc w wyborze szkoły tańca w Warszawie
-chodzi o kursy dla narzeczonych.
Którą szkołę polecacie?
Będę bardzo wdzięczna za wszystkie podpowiedzi.
pozdrawiam cieplutko
Obserwuj wątek
    • parasolka11 Re: Kurs tańca 02.01.07, 18:55
      up
    • kate21.07.07 Re: Kurs tańca 03.01.07, 09:56
      hej dziewczyny, ja też byłabym zainteresowana kursem tańca. Pomóżcie nam.
      • anek45 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:02
        Skorzystajcie z wyszukiwarki, kolejny temat bumerang.
        • kate21.07.07 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:10
          tematy będa wracały, bo zmieniaja sie panny młode, które chcą wymieniać
          najświeższe informacje, a nie czytać co było rok lub pół roku temu. Zmieniają
          się również kolekcje sukienek, ceny usług, jedne firmy przestają istnieć inne
          powstają. Poza tym pytanie dotyczyło opinii o jakiejś szkole, polecenia czegoś
          sprawdzonego i wcale nie oznaczało że nie szukamy we własnym zakresie. Bardzo
          dużo osób na forum poleca sobie różne usługi i firmy, doradza, daje kontakty.
          Po to jest to forum i świeże panny młode chcą wymieniac informcje także z
          innymi świeżymismile
          • anek45 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:12
            ż kolekcje sukienek, ceny usług, jedne firmy przestają istnieć inne
            > powstają. Poza tym pytanie dotyczyło opinii o jakiejś szkole, polecenia czegoś
            > sprawdzonego i wcale nie oznaczało że nie szukamy we własnym zakresie.
            A ty, aniołku, myuslisz, ze co znajdziesz w wyszukiwarce jesli nie polecane szkoły?

> Po to jest to forum i świeże panny młode chcą wymieniac informcje także z
            > innymi świeżymismile
            Widocznie swieze panny nie chodzą do szkoł, albo nie mająnic do polecenia, bo
            jakoś nie zauwazyłam tłumy wpisów.
        • parasolka11 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:11
          hej
          ja przeszukałam wczoraj wyszukiwarkę, ale wpisy dot. szkół tańca w warszawie są
          sprzed około 6 m-cy,a od tego czasu w niektórych szkołach pozmieniali się
          instruktorzy i dlatego pytam.
          • anek45 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:14
            a od tego czasu w niektórych szkołach pozmieniali się
            > instruktorzy i dlatego pytam.
            Obdzwoniłas juz te niektóre szkoły pod katem instruktorów? Podziwiam. Ale wobec
            tego, ze zostały jeszcze te, w ktorych instruktorzy się nie zmienili.
          • kate21.07.07 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:19
            parasolka11, nie zwracaj na nią uwagismile siedzi na forum i zamiast pomóc to
            zaśmieca wątek i nic mądrego nie napisze.
            Na pewno ktoś korzystał z jakiejś dobrej, niedrogiej i miłej szkoły i nam ją
            polecismile
            • anek45 Re: Kurs tańca 03.01.07, 11:15
              Pomagam tym, którzy pomocy potrzebują, ale raczej na gg i e-mailowy niż na
              forum. Leniom, takim jak twoja "osoba", nigdy.
              • barabasia2 Re: Kurs tańca do anek45 03.01.07, 13:11
                Droga anek45,
                Być może starasz się pomagać w różny sposób, ale w większości przypadków na tym
                forum starasz się komuś wytknąc złe słownictwo, nieodpowiednią stylistykę
                zdania, bądź małą umiejętność posługiwania się wszechwiedzącym google. Nie
                wiem, czy to Cię bawi, czy jest to być może jedną z opcji spędzania wolnego
                czasu, ale wszelkie uwagi, dotyczące tego o czym rozmawia się na tym forum
                pozostaw samym forumowiczom. Być może nie zgadzasz się z ich zdaniem, razi Cię
                pisownia lub nie odpowiada sposób pojmowania Świata, ale zostaw prosze Cię tych
                wszystkich forumowiczów, bo to nie miejsce na naukę dobrych manier a na
                wypowiadanie się na temat wagi ślubu i wesela, własnych spostrzeżeń i przeżyć.
                Jeśli ten temat jest Ci bliski ze względu na to, że szukasz w/w błędów odpuść
                sobie proszę.
                Być może osobiście jesteś miłą, sympatyczną osóbką, więc proszę, pokaż się nam
                własnie z tej strony, jeśli nie chcesz opuscić tego forum!

PS. Przepraszam za błędy stylistyczne, interpunkcyjne i składniowe smile
                • anek45 Re: Kurs tańca do anek45 03.01.07, 13:31
                  a na
                  > wypowiadanie się na temat wagi ślubu i wesela, własnych spostrzeżeń i przeżyć.
                  Ech, kochana, przeczysz sama sobie.

> Być może osobiście jesteś miłą, sympatyczną osóbką, więc proszę, pokaż się nam
                  > własnie z tej strony, jeśli nie chcesz opuscić tego forum!
                  Aniołku, tobie zalezy na tym, zeby być postrzeganą za miłą, sympatyczną osobkę?
                  Przez wszystkich? Wspołczuję, bo musisz zyc w zakłamaniu. Mam się pokazywać?
                  Wybacz, nie zyję na pokaz.

starasz się komuś wytknąc złe słownictwo, nieodpowiednią stylistykę
                  > zdania,
                  O, doprawdy, stylistyki nie przypominam sobie, ale zapewne przytoczysz mi
                  odpowiedni fragment.

>bądź małą umiejętność posługiwania się wszechwiedzącym google.
                  Umiejetności posługiwania się Google nie wymagam, ale moze chociaz forumową
                  wyszukiwarką. To doprawdy niezbyt skomplikowane;p
                  • barabasia2 Re: Kurs tańca do anek45 03.01.07, 14:01
                    Nie wymagam, aby ktokolwiek uważał mnie za sympatyczną osobę, bo nie polegam na
                    opinii innych osób i nie żyję w zakłamaniu.
                    Mówisz, że nie żyjesz na pokaz a chciałabyś wszystkim zademonstrować swoje
                    zdanie (podobnie jak niektórzy, chcesz być bardzo widoczna i świadczą o tym
                    wszelkie Twoje kąśliwe uwagi - to też jest sposób demonstracji swojego ja). Nie
                    będę szukać odpowiednich postów, co komu napisałas, bo nie w tym cel. Jednak
                    pragnę Cię bardzo prosić, abys swoje b. dogłębne uwagi schowała do
                    kieszeni.Miłego dnia smile
                    • anek45 Re: Kurs tańca do anek45 03.01.07, 14:02
                      abys swoje b. dogłębne uwagi schowała do
                      > kieszeni.

Następna, która daje rady, tylko zapomina ich stosować...
                      >
    • justyna.e Re: Kurs tańca 03.01.07, 13:15
      ja goraco polecam Akademie Tańca Sulewskich, zaliczylam juz u nich dwa kursy,
      teraz zapisujemy sie na kolejny! wink
    • asiek831 Re: Kurs tańca 03.01.07, 13:50
      My chodzimy do Riviery do filii na Stokłosach. Bardzo nam sie podoba i szczerze
      polecam.
      pozdrawiam smile
      • mariolkka Re: Kurs tańca 03.01.07, 13:54
        A ile placicie??
      • parasolka11 Re: Kurs tańca 03.01.07, 14:25
        dzięki dziewczyny
        a jakie są ceny??
        • moniso Re: Kurs tańca 11.01.07, 14:34
          Ja polecam Szkołę w Piasecznie www.szkolatanca.com bardzo fajnie
          prowadzone zajęcia a i ceny niższe niz w Warszawie. Za kurs dla Narzeczonych
          płaciliśmy 300 zł od pary. Mojemu chłopakowi tak sie spodobało, że obiecał, że
          po ślubie będziemy dlaej kontynuować. Teraz mało czasu na wszystko.
          MS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka