parasolka11 02.01.07, 18:13 Witam, czy możecie mi pomóc w wyborze szkoły tańca w Warszawie -chodzi o kursy dla narzeczonych. Którą szkołę polecacie? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie podpowiedzi. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate21.07.07 Re: Kurs tańca 03.01.07, 09:56 hej dziewczyny, ja też byłabym zainteresowana kursem tańca. Pomóżcie nam. Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:02 Skorzystajcie z wyszukiwarki, kolejny temat bumerang. Odpowiedz Link Zgłoś
kate21.07.07 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:10 tematy będa wracały, bo zmieniaja sie panny młode, które chcą wymieniać najświeższe informacje, a nie czytać co było rok lub pół roku temu. Zmieniają się również kolekcje sukienek, ceny usług, jedne firmy przestają istnieć inne powstają. Poza tym pytanie dotyczyło opinii o jakiejś szkole, polecenia czegoś sprawdzonego i wcale nie oznaczało że nie szukamy we własnym zakresie. Bardzo dużo osób na forum poleca sobie różne usługi i firmy, doradza, daje kontakty. Po to jest to forum i świeże panny młode chcą wymieniac informcje także z innymi świeżymi Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:12 ż kolekcje sukienek, ceny usług, jedne firmy przestają istnieć inne > powstają. Poza tym pytanie dotyczyło opinii o jakiejś szkole, polecenia czegoś > sprawdzonego i wcale nie oznaczało że nie szukamy we własnym zakresie. A ty, aniołku, myuslisz, ze co znajdziesz w wyszukiwarce jesli nie polecane szkoły? > Po to jest to forum i świeże panny młode chcą wymieniac informcje także z > innymi świeżymi Widocznie swieze panny nie chodzą do szkoł, albo nie mająnic do polecenia, bo jakoś nie zauwazyłam tłumy wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
parasolka11 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:11 hej ja przeszukałam wczoraj wyszukiwarkę, ale wpisy dot. szkół tańca w warszawie są sprzed około 6 m-cy,a od tego czasu w niektórych szkołach pozmieniali się instruktorzy i dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:14 a od tego czasu w niektórych szkołach pozmieniali się > instruktorzy i dlatego pytam. Obdzwoniłas juz te niektóre szkoły pod katem instruktorów? Podziwiam. Ale wobec tego, ze zostały jeszcze te, w ktorych instruktorzy się nie zmienili. Odpowiedz Link Zgłoś
kate21.07.07 Re: Kurs tańca 03.01.07, 10:19 parasolka11, nie zwracaj na nią uwagi siedzi na forum i zamiast pomóc to zaśmieca wątek i nic mądrego nie napisze. Na pewno ktoś korzystał z jakiejś dobrej, niedrogiej i miłej szkoły i nam ją poleci Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 Re: Kurs tańca 03.01.07, 11:15 Pomagam tym, którzy pomocy potrzebują, ale raczej na gg i e-mailowy niż na forum. Leniom, takim jak twoja "osoba", nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: Kurs tańca do anek45 03.01.07, 13:11 Droga anek45, Być może starasz się pomagać w różny sposób, ale w większości przypadków na tym forum starasz się komuś wytknąc złe słownictwo, nieodpowiednią stylistykę zdania, bądź małą umiejętność posługiwania się wszechwiedzącym google. Nie wiem, czy to Cię bawi, czy jest to być może jedną z opcji spędzania wolnego czasu, ale wszelkie uwagi, dotyczące tego o czym rozmawia się na tym forum pozostaw samym forumowiczom. Być może nie zgadzasz się z ich zdaniem, razi Cię pisownia lub nie odpowiada sposób pojmowania Świata, ale zostaw prosze Cię tych wszystkich forumowiczów, bo to nie miejsce na naukę dobrych manier a na wypowiadanie się na temat wagi ślubu i wesela, własnych spostrzeżeń i przeżyć. Jeśli ten temat jest Ci bliski ze względu na to, że szukasz w/w błędów odpuść sobie proszę. Być może osobiście jesteś miłą, sympatyczną osóbką, więc proszę, pokaż się nam własnie z tej strony, jeśli nie chcesz opuscić tego forum! PS. Przepraszam za błędy stylistyczne, interpunkcyjne i składniowe Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 Re: Kurs tańca do anek45 03.01.07, 13:31 a na > wypowiadanie się na temat wagi ślubu i wesela, własnych spostrzeżeń i przeżyć. Ech, kochana, przeczysz sama sobie. > Być może osobiście jesteś miłą, sympatyczną osóbką, więc proszę, pokaż się nam > własnie z tej strony, jeśli nie chcesz opuscić tego forum! Aniołku, tobie zalezy na tym, zeby być postrzeganą za miłą, sympatyczną osobkę? Przez wszystkich? Wspołczuję, bo musisz zyc w zakłamaniu. Mam się pokazywać? Wybacz, nie zyję na pokaz. starasz się komuś wytknąc złe słownictwo, nieodpowiednią stylistykę > zdania, O, doprawdy, stylistyki nie przypominam sobie, ale zapewne przytoczysz mi odpowiedni fragment. >bądź małą umiejętność posługiwania się wszechwiedzącym google. Umiejetności posługiwania się Google nie wymagam, ale moze chociaz forumową wyszukiwarką. To doprawdy niezbyt skomplikowane;p Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: Kurs tańca do anek45 03.01.07, 14:01 Nie wymagam, aby ktokolwiek uważał mnie za sympatyczną osobę, bo nie polegam na opinii innych osób i nie żyję w zakłamaniu. Mówisz, że nie żyjesz na pokaz a chciałabyś wszystkim zademonstrować swoje zdanie (podobnie jak niektórzy, chcesz być bardzo widoczna i świadczą o tym wszelkie Twoje kąśliwe uwagi - to też jest sposób demonstracji swojego ja). Nie będę szukać odpowiednich postów, co komu napisałas, bo nie w tym cel. Jednak pragnę Cię bardzo prosić, abys swoje b. dogłębne uwagi schowała do kieszeni.Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 Re: Kurs tańca do anek45 03.01.07, 14:02 abys swoje b. dogłębne uwagi schowała do > kieszeni. Następna, która daje rady, tylko zapomina ich stosować... > Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: Kurs tańca 03.01.07, 13:15 ja goraco polecam Akademie Tańca Sulewskich, zaliczylam juz u nich dwa kursy, teraz zapisujemy sie na kolejny! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek831 Re: Kurs tańca 03.01.07, 13:50 My chodzimy do Riviery do filii na Stokłosach. Bardzo nam sie podoba i szczerze polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniso Re: Kurs tańca 11.01.07, 14:34 Ja polecam Szkołę w Piasecznie www.szkolatanca.com bardzo fajnie prowadzone zajęcia a i ceny niższe niz w Warszawie. Za kurs dla Narzeczonych płaciliśmy 300 zł od pary. Mojemu chłopakowi tak sie spodobało, że obiecał, że po ślubie będziemy dlaej kontynuować. Teraz mało czasu na wszystko. MS Odpowiedz Link Zgłoś