ptit_chou 06.01.07, 15:54 Jak w temacie, czy ktos sie weselowal w podkrakowskich Balicach w palacyku Radziwiłłów? Bardzo prosze o opinie. Serdecznie po krakowsku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waderka Re: Krakow Balice palac Radziwiłłów 08.01.07, 11:03 Nie miałam tam wesela (w ogóle jeszcze nie miałam , ale na wczorajszych targach z ciekawości wzięłam sobie ulotki z ich proponowanym menu - i sorry, ale to załamka: od 170 czy 160 zł wzwyż (do 230 zł!!!!) za osobe, w tym napoje w jakimś śmiesznym limicie (!!!) i alkohol "płatny dodatkowo wg spożycia", marża 25%. Moim zadniem totalna przesada (choć nie ukrywam, że miejsce wydaje się piękne...) Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_like Re: Krakow Balice palac Radziwiłłów 08.01.07, 20:56 To jak doliczymy do tego menu weselnego 3 tys za wynajęcie sali i 5 tys zaliczki na dzień dobry to się to miejsce robi super eksluzywne a wcale takie nie jest. Otoczenie super ale sala nie za ciekawa bo tańce w korytarzu na posadzce a goście siedzą w 3 salach. pewnie z tych powodów mają jeszcze wolne terminy bo w innych miejscach już wszystko dawno pozajmowane. Odpowiedz Link Zgłoś