ansy22 11.01.07, 13:19 chodzi mi o to jaki mozna zrobic prezent rodzicom bo jak zawsze na slubie sa kosze z kwiatami i to tyle chcialabym im dac cos niebanalnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek45 [...] 11.01.07, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 13:40 Nie sadziłam ze nawet na tym foru mozna spotkac sie z chamstwem szkoda to tylko pytanie jak jedno z wielu nie masz ochoty odpisywac to tego nie rob Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 13:44 Witaj, my zastanawiamy sie czy nie wyslac naszych rodzicow na kilka dni do SPA Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 13:46 kasia_niemcy napisała: > > Witaj, > > my zastanawiamy sie czy nie wyslac naszych rodzicow na kilka dni do SPA Super pomysł wsumie to jest dopiero prezent tyle ze moj tata nie żyje i nie wiem czy mama by sie dobrze czuła bedąc tam sama ale moze kto wie w kazdym razie pomysł fajny Odpowiedz Link Zgłoś
jarzynka17 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 18:33 nasi rodzice byli dawno temu w Licheniu w sanktuarium. i juz od dawna mówią że chcieliby jechac i zobaczyc jeszcze raz tylko juz nowe. i dlatego mamy zamiar im zorganizowac taka wycieczke. mysle ze to bedzie strzał w dziesiatke. Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 11.01.07, 13:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iness844 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 13:55 sluchaj kobieto jezeli ci sie niepodoba jej paytanie to po co gadasz??jak masz tak jej mowic lepiej zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 12.01.07, 14:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iness844 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 14:26 kobieto to przestan pisac bo dzialasz na nerwy takimi haslami niepodoba ci sie to wyjdz z tego forum i nie psuj dziewczynie nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 12.01.07, 14:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iness844 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 13:59 moze jakis obraz duzy kupicie zamiast tych kwatow Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 13:45 A dalaczego chcesz dać prezent rodzicom? Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 11.01.07, 13:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 14:08 jak nie masz nic mądrego kobieto do powiedzenia, to lepiej nie zabieraj miejsca na tym forum i nie psuj innym humoru ... To tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś
iness844 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 14:02 kazdy ma tu prawo rozmawiac o czym chce wiec jesli nie pasuje ci to nierozmawiaj Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 13:49 Sadze ze rodzicom było by miło gdyby dostali coś od nas. I dlatego wlasnie mysle o czyms innym niz bukiet kwiatow Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 13:51 gratuluje Anek Twoim rodzicom takiej osoby napewno ucieszyli sie jak po weselu dostali rachunki za nie a nie prezent Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 11.01.07, 13:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 14:03 dopiero co przybylam na to forum, ale jak czytam takich gosci jak ty to wszystkiego sie odechciewa. jak ci cos w zyciu nie wyszlo DOJRZALY czlowieku to nie wyzywaj sie na kims kto zyje inaczej niz ty ....oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 14:09 A mialo byc fajnie > Ludzie troche więcej życzliwości a świat będzie lepszy. Ja tez dopiero przybyłam na to forum i szczerze mowiąc nie spodziewałam się takiej reakcji. Przykre własnie to ze człowiek potrafi tylko przygadać drugiemu . Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 14:05 anek45 napisał: > Dziecko, dorośnij... Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 11.01.07, 14:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 14:18 amelia00 napisała: > ty tu jeszcze jesteś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 15:25 sorry, to miało byc do anek45 Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 14:15 Być może dlatego żeby rozładować jakośstres który mnie własnie dopada przed tym waznym dniem i sadziłam ze mozna tu znależć osoby ktore byc moze tak jak i ja tez zastanawiaja sie nad ty jak bedzie a nie sadzilam ze taki bedzie odzew a co do tego ze jest on raz w tygodniu to tego akurat nie wiedzialam gdyz wczoraj pier4wszy raz weszlam na to forum bo natknelam sie na nieprzypadkiem i niezdazylam jeszcze wszystkich wątków przejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 09:11 ansy, ja tez chcialam kiedys dowiedziec sie kilku rzeczy przed tym dniem ( jeszcze go nie bylo ) to dowiedzialam sie ze to juz bylo - tzn watek i ble ble ble ble. Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprincess Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 14:17 jak watek Ci sie nie podoba i jest idiotyczny to po co tu w ogole zagladasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
kar0la80 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 20:52 boshe a tak milo jest na forum dopoki nie pojawia sie tacy jak anek45..cyba po to jest forum zeby sie poradzic, zadac pytanie tym ktorzy cos wiedza na ten temat, ty widocznie sama nie grzeszysz wyobraznia, jak nic nie mozesz wymyslic to poszukaj sobie forum dla zgryzliwych starych panien!!!! p.s. pomysl ze SPA tez mi sie bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
iness844 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 14:05 moze ty musisz dorosnac do tego zeby umiec rozmawiac z innymi ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 14:19 Acha to znaczy że Wy młodzi chcecie coś dać rodzicom w podziękowaniu za wesele. Myślę że to powinno być coś związanego z uroczystością oczywiście oprócz pięknie oprawionego kompletu wszych zdjęć dla jednych i drugich rodziców. No i chyba dla obu par to samo. O wnuczętach nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 14:24 Dzięki JUSTI54 no wlasnie o to mi chodziło i myśle ze ten Twój pomysł jest super i sadze ze z niego skorzystam widze ze na tym forum sa jeszcze osoby przez które nie przemawia złość POZDRAWIAM mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 14:47 witam, mozna np.kupic pieknie oprawione albumy i kazdej ze stron dac dwa tekie same:na pierwszej stronie jakies ładne podziekowanie a na kolejnych oczywiscie zdjecia z Waszego dziecinstwa, mlodosci, Waszego zwiazku, wspolne wakacje itd i na koncu zostawic miejsce na zdjecia ze slubu... Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 14:51 o to chodzilo sadze ze rodzice beda mieli lepsza pamiatke z takiego albumu ni8z z kwiatow ktore i tak zwiedna. Wątek chyba zaczyna sie rozkręcać wlasnie nawet tez myslalam ze zamiast kwiatow wolalabym dostać od gości maskotki czy cos takiego to sie przyda mozna do domu dziecka po slubie zawiezć albo czesc dla przyszlego potomka zostawic Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 11.01.07, 14:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 15:02 Drogi Anek 45 ! Wiem o tym ze domy dziecka potrzebuja inne rzeczy a nie tylko maskotki ale chyba moimj gosciom nie powiem przyniescie po jakims ubranku zebym mogla je zaniesc do domu dziecka prawda. a co do mojego watku skoro on ci sie az tak bardzo nie podoba to po co na niego wlazisz. Jak mnie sie cos nie podoba to tego nie czytam . Moze to nie moje myslenie szwankuje chcialam byc mila wobec ciebie ale niestety wyboru mi nie pozostawiasz a szkoda nie rozumiem czemu w tobie tyle zawisci i zła. Jak to ktos napisal Nie wyszło ci coś w życiu to nie wyżywaj sie na innych. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 11.01.07, 15:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 21:13 Anek, nudna jesteś, naprawdę. Czekam z niecierpliwością, aż sama założysz jakiś wątek i powiesz coś konstruktywnego, a nie tak jak teraz, że tylko wszystkich krytykujesz. Niezwykle mnie interesuje, jaki wątek wg. Ciebie jest nowatorski, odkrywczy i dotyczący rzeczy, których nie da się znaleźć w wyszukiwarce. Może się jeszcze nie zorientowałaś, ale forum po to jest, żeby prosić o pomoc. Chodzi o indywidualne opinie, wynikające z doświadczeń. Tego się nie znajduje w wyszukiwarkach. I po raz kolejny muszę zadać to pytanie: po co Ty tu w ogóle zaglądasz? Możesz odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 15:11 chyba moimj gosciom nie powiem przyniescie po jakims ubranku zebym mogla je > zaniesc do domu dziecka prawda. a my wlasnie mamy zamiar napisac na zaproszeniach, ze zamiast kwiatow wolelibysmy dostac cos co przyda sie dzieciom z domu dziecka( najpierw zamierzamy odwiedzic taki dom i zapytac co by im sie przydalo), np.slodycze, przybory szkolne.. Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 15:13 Tak tylko jak to ujac w zaproszeniu ze zamiast kwiatow mogliby podarowac cos co sie przyda tym dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 15:17 no wiec, wlasnie napisalam, najpier najlepiej zorientowac sie czego konkretny dom dziecka potzrebuje, a potem to napisac, mozna poprostu sklecic jakies zdanie samemu, ze zamiast kwiatow wolelibysmy dostac slodycze/przybory szkolne(w zaleznosci czego sie dowiecie), ktore przekazemy dzieciom z domu dziecka. lub mozesz zamiescic na zaproszeniu taka informavcje w formie wierszyka, znalazlam kiedys wlasnie pelno takich wierszykow na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 11.01.07, 15:20 Dzięki za rade mysle ze to bedzie lepsze niz cały ogrom kwiatów Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_w_koronkach Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 00:02 Rany, może mnie tu zaraz ktoś objedzie, ale ja nie rozumiem, dlaczego rodzicom na NASZ ślub miałby należec sie prezent i to w dodatku tak kosztowny, jak pobyt w SPA?... Nie skąpię im, moge ich wysłać do SPA na ICH rocznicę ślubu, ale czemu na nasz ślub?! Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 00:18 glownie chodzi o podziekowania dla rodzicow, jest to (jak dla mnie)jeden z tradycyjnych juz elementow wesela tak jak oczepiny czy tort..mlodzi skladaj podziekowania rodzicom, dedykuja im piosenke i wreczaja..no wlasnie zazwyczaj bukiet/kosz kwiatow, ale zauwazylam ze coraz czesciej jakies wieksze prezenty typu albumy, czy np.pobyt weekendowy w gorach, zalezy kogo na co stac. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_w_koronkach Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 00:21 A widzisz, no to nie wiedziałam... Ale to podziękowanie to konkretnie za co? Nie każdemu rodzice sponsorują wesele... Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 króliku:) 12.01.07, 09:07 Prezent jest głównie wtedy, kiedy rodzice sponsorują wesele. Spotkałam się też z tym, że Młodzi dziękowali rodzicom za dobre wychowanie (nie każdego na forum to dotyczy), za to, że pomogli im spełnić marzenia, itp. Na kadym weselu, którym byłam (nie tylko na wsi) coś takiego się pojawiło. My zrezygnujemy z tego na ślubie ze względu na to, że każdy przy tym płacze a poza tym Narzeczonego rodzice nie żyją ze sobą i mieliśmy ostatnio z tego powodu duże nieprzyemności, dlatego podziękujemy i wręczymy prezent sami, osobiście po slubie. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 09:16 za dwadziescia kilka lat pomocy w kazdej chwili..np Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 10:13 No właśnie to glownie chodzi o to by podziekowac im za trud jaki wlozyli w nasze wychowanie. za to ze wychowali nas na dobrych uczciwych i pozadnych ludzi. Fakt nie musi byc to tak drogiprezent jak spa . Ale mysle ze zamiast kwiatow mozna by im wreczycladnie wykonany album ze zdjeciami tak jak juz mi tutaj doradzono. Tez sadzilam ze forum jest wlasnie po to by zadac pytanie podyskutowac z kims bo jak wiadomo przed tym tak waznym dniem jak slub jest jeszcze wiele watpliwosci a takze nieraz wielu problemow. Np takich jak ten o prezent dla rodzicow czy tez np kolejny moj problem chce zaprosic kuzyna z zona a natomiast jego matki <mojej ciotki> towarzystwo mi nie odpowiada. strasznie wredna z niej kobita Chce rowniez podziekowac za te dobre rady jakich mi tu udzielono jak widac sa na tym forum jeszcze osoby z ktorymi mozna porozmawiac bez zgryzliwych uwag i ktore nie czepiaja sie kazdego watku. Anek ja rownież czekam na Twoj wątek !! Pozdrawiam wszystkich forumowiczow <no moze p9oza malymi wyjatkami> i życze przyjemnego i miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 12.01.07, 11:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 12:07 jezeli masz potrzebe krytykowania innych zamiast sama cos stworzyc to krytykuj dalej szczerze mowiac malomnie to interesuje a jak watek ci sie nie podoba to poprostu na niego nie wchodz jest wiele wiele innych watkow. ale z tego co zauwazylam to ty kazdego krytykujesz widocznie taka z ciebie dziwna osoba. jak bys nie zauwazyla to jakos wszystkie inne osoby mi doradzaja i mnie nie obrazaja ciekawe czemu hmmm... Nie moja wina ze jestes stara zakompleksiona osoba. Jak w zyciu ci cos nie wyszlo9 to nie znaczy ze innym nie wyjdzie. Narazie poki co mam troche oleju w glowie i nie mam potrzeby konwersowania z tego typu osobami. Jak bys nie zauwazyla to zawsze na kazdym weselu mlodzi dziekuja rodzicom za to ze ich wychowali a pomniewaz ja nie chcialam tego zrobic za pomoca kwiatow ktore zwiedna tylko czym co beda mogli obejrzec zawsze tym bardziej ze nie bede miala piosenki cudownych rodzicow mam . Nie potrzebuje rozklejania sie i rozmyslania na wlasnym slubie dlaczego rok temu stracilam ojca. Jak taka madra jestes to sama bys powiedziala co w tej sytuacji z moim kuzynem zrobic bo ja jakos nie wiem ja nie chce sobie calej rodziny obrazic bo wiem ze tak bedzie. Zakładania watkow nie ma obowiazku ale nie ma tez obowiazku krytykowania innych a ty chyba to uwazasz za obowiazek. Nie wiem skad w ludziach tyle chamstwa i złośliwości. I mimo wszystko Anek ja jednak cię POZDRAWIAM I ŻYCZE CI MIŁEGO DNIA Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 12.01.07, 12:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 13:12 Droga Anek!! Czy naprawde nie rozumiesz tego ze ja sie nie chce z nikim klocic ani nikogo obrazac ale ja rowniez wymagam tego samego od innych osob. jestem troche zagubiona w tym wszystkim znaczy sie chodzi mi o sprawe slub jest to dla mnie najwazniejszy dzien w życiu i chce aby wypadl jak najlepiej i prawdopodobnie dla tego postanowilam wlasnie zalozyc watek zeby odreagowac to wszystko cale to zamieszanie wokol slubu. Chce poprostu w tym dniu czuc sie szczesliwa i nie myslec w ostatniej chwili co np dac rodzicom m i mojej Mamie. Dlatego wlasnie utworzylam ten watek zeby moc z kims pogadac. a co mialam zalozyc watek Kto Pogada nie uwazasz ze to bezsensu ?? Rowniedobrze kazdy moze zalozyc taki watek i wiesz ile ich wtedy bedzie. Dlatego nierozumiem czemu uparlas sie mnie krytykowac. Ja nikomu nic nie zrobilam nikogo nie obrazilam chcialam tylko pogadac z kims kto moze mi pomoze sie odstresowac. Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 12.01.07, 13:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 14:39 No nareszcie postaraj sie być troche mniej krytyczna to niektore osoby moze zaboleć a za twoja rada pojde i nowy watek założe zobaczymy jaki skutek bedzie A propos ja nie wiem gdzie te pliki moge znależć bo jestem tu jak wspomnialam od wczoraj i nie jestem mistrzynia w obsludze internetu wiec jesli bys mogla wskazac ta kawiarenke albo chociaz pliki ze sciagami bylabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 12.01.07, 14:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 14:56 dzięki Anek no wreszcie mila zaczeła się rozmowa Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 12.01.07, 15:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 15:10 w zasadzie tak wejdz na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 17:54 Ufffff......Tez tak uwazam .O co chodzi z tymi prezentami dla rodzicow?! I ta koszmarna piosenka "cudownych rodzicow mam " tzn. przepraszam jesli kogos urazilam ;-( ale dla mnie to dziwne i niepotrzebne bo dlaczego na NASZ slub mam robic prezent rodzicom ??!!!( zgadzam sie z krolikiem_w_koronkach ) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 13:05 Ja planuję coś dla relaksu - może weekend w spa w górach albo nad morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek1903 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 13:25 tez mysle ze fajnie by bylo dac im cos z czego beda mieli pamiatke a nie kwiaty ktore zaraz uschna,dlatego sama robie album (dwa takie same) i wklejam w nim zdjecia od naszych narodzin przez dziecinstwo i mlodosc do dnia slubu,na koncu mialo byc zdjecie z naszego slubu ale nie wiem czy uda sie wywolac tak zeby je od razu wkleic moze to byc tez jakas ciekawa ksiazka(jesli lubia czytac),moze jakis obraz ... powodzenia PS. nie przejmuj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Do Kfiatuszek 1903 12.01.07, 13:34 No wlasnie tez sie zastanawiam czy cos takiego nie zrobic tylko skad znalezc po 2 takie same zdjecia z dziecinstwa ale moze sie cos wykombinuje fotografofie chyba zrobia odbitke no nie chociaz to stare czarnobiale przewaznie zdjecia... Ahhy staram sie nie przejmowac tymi uszczypliwymi obelgami a kiedy ten Wasz wazny dzien ?? Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 [...] 12.01.07, 13:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek1903 Re: Do Kfiatuszek 1903 12.01.07, 14:03 odbitki zrobia i bez kliszy tylko to drogie jest(z jedengo takiego zdjecia masz 3 odbitki ikoszt to ok 15 zl).zamiast tego mozesz je zeskanowac i zaopisac jako jpg a potem normalnie wywolac.(ok 80 gr-1 zl) Odpowiedz Link Zgłoś
iness844 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 13:56 Moze dla rodzicow zamiast kwiatow kupcie jakis piekny obrazduzy Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 DO INESS 12.01.07, 14:11 dzieki iness844 za pomysł fajny i mysle ze rodzicom tez by sie spodobal Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 Do Anek 12.01.07, 15:13 Tamten moj drugi a wlasciwie juz 3 watek nie wypalil Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: Do Anek 12.01.07, 15:14 Dlaczego uwazasz, że nie wypalił. Spokojnie, nie od razu Kraków zbudowano i nie od razu sto wpisów będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ansy22 do aska90 12.01.07, 15:20 Wsumie masz racje POCZEKAMY ZOBACZYMY mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka80 Re: jaki prezent dla Rodziców 12.01.07, 19:18 A my planujemy zaproponowac rodzicom (jednym i drugim) wspolne wyjscie do teateu lub jakies inne rtystyczne rozrywki. Na SPA nas nie stac, ale teatr lub operetka (mam nadzieje) im sie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś