Dodaj do ulubionych

Fotograf - ktoś zna?

01.03.07, 15:28
Witam!

Czy któraś z Was ma mieć robione zdjęcia ślubne przez p.Wojciecha
Szmigielskiego (www.szmigielski.pl) lub oglądała kiedyś jego zdjęcia? Jestem
z nim umówiona na spotkanie i obejrzenie portfolio - zdjęcia na stronie to
nie to samo co "w realu". Jestem ciekawa opinii osób, które już korzystały z
jego usług, ewentualnie mają zamiar. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam
E.
Obserwuj wątek
    • abpc1 Re: Fotograf - ktoś zna? 01.03.07, 15:31
      Czy na pewno z tym panem jesteś umówiona ??? Ze strony wynika , że oni
      już 50 lat futrami handlują smile

abpc
      • elza_lui Re: Fotograf - ktoś zna? 01.03.07, 15:35
        To się uśmiałam ze swojego błędu - przepraszam, moja wina.
        Prawidłowy adres strony: www.wszmigielski.pl
        Jedna literka "w" a jaka różnica smile
      • rozsadnie_myslaca Re: Fotograf - ktoś zna? 01.03.07, 15:36
        abpc1 napisał:

> Czy na pewno z tym panem jesteś umówiona ??? Ze strony wynika , że
        on
        > i
        > już 50 lat futrami handlują smile
        >
        > abpc

Moze ten pan od futer sobie dorabia i w soboty "cyka fotki" jak zresztą wielu
        slubnych fotografów.hehehehehe
    • alexa38 Re: Fotograf - ktoś zna? 01.03.07, 19:38
      Przyjemne zdjątka smile
    • kottyg elza_lui!!! 20.03.07, 08:27
      no i jak po spotkaniu?????
      ja tez sie zastanawiam nad nim
      • elza_lui Re: elza_lui!!! 20.03.07, 10:01
        Nawet po dwóch smile
        W sobotę 3 marca umówiliśmy się na obejrzenie zdjęć i daliśmy sobie tydzień na
        decyzję. Dokładnie tydzień później podpisaliśmy umowę. Pewnie podpisalibyśmy od
        razu, gdyby nie to, że przez zamieszanie nie wypłaciliśmy wcześniej pieniędzy
        na zaliczkę i mieliśmy przy sobie mało kasy.
        Pan Wojtek zrobił na nas bardzo dobre wrażenie: komunikatywny, młody i bardzo
        miły, nie namawia na nic na siłę. Nie wiem jak wyjdą nasze zdjęcia, ale te na
        stronie podobały nam się. Fotograf pytał jakie zdjęcia i w jakim klimacie nam
        się podobają - niczego nie narzucał z góry tylko doradzał. Jak dla nas cena też
        miała znaczenie i oferta była według nas bardzo korzystna. Umówiliśmy się na
        sesję plenerową, w dniu ślubu - ma trwać około 3 godzin.
        Pozdrawiam
        E.
        • kottyg Re: elza_lui!!! 20.03.07, 10:07
          dzieki bardzo za infosmile

jesli bys miala chwile to napisz jeszcze czy udalo wam sie zobaczyc wiecej jego
          zdjec? jakies albumy? prezentacje dvd? no i jakie wrazenia?!
          zdjecia na stronie tez mi sie podobaja, kolory sa super,
          ale jest duzo poucinanych glowuncertain

Ps.jak to 3godzinna sesja w dniu slubu? w trakcie wesela? czy moze przed
          slubem?smile
          • elza_lui Re: elza_lui!!! 20.03.07, 10:31
            Fotograf przyniósł na spotkanie dwa duże albumy. Zdjęcia miały piękne kolory.
            Były też zdjęcia biało-czarne i w sepii - co kto lubi smile Co do "odciętych głów"
            fotograf wspominał o tym, że niektórzy takich zdjęć nie lubią, na niektórych
            zdjęciach są np. poucinane czoła, żeby nie było widać tego co za fotografowaną
            parą. Jeżeli ktoś nie lubi takich zdjęc i nie chce ich mieć to po prostu musi
            P.Wojtkowi to powiedzieć wcześniej i on takich nie będzie robił - tak nam mówił
            na spotkaniu.

Co do sesji przed ślubem: sesja innego dnia nie wchodzi dla nas w grę bo takiej
            nie chcieliśmy-dodatkowe koszty makijażu, fryzury i nastrój już nie ten sam. W
            innym dniu wydaje mi się taka sesja sztuczna, ale to moje zdanie. Chcieliśmy
            koniecznie sesję w dniu ślubu, którą niektórzy fotografowie zdecydowanie
            odradzają. My wiemy, że sesja plenerowa w dniu ślubu jest możliwa i wychodzi
            świetnie bo 2 lata temu moja siostra taką miała a ja w niej brałam udział bo
            byłam świadkową smileZ drugiej strony zostawienie gości na parę godzin wydaje nam
            się mało eleganckie.
            Organizujemy więc to tak jak poniżej opiszę.
            Bierzemy ślub cywilny o godz 18:00 a sesję mamy tuż przed ślubem. Zdjęcia mają
            trawać około 3 godzin+czas na dojechanie do urzędu czyli z fotografem spotykamy
            się w ustalonym miejscu (jeszcze się nie zdecydowaliśmy dokładnie gdzie) około
            godz. 14. Do tej godziny spokojnie zdąrzymy się oboje przygotować z fryzjerką i
            makijażem włącznie smile
            Pozdrawiam,
            E.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka