zocha00 Re: Sala w Częstochowie?? 03.03.07, 20:54 To może rozwinę temat ? (enter mi się za szybko wcisnęło Mam pytanko: czy któraś z Was orientuje się ile czasu wcześniej należy zamawiać salę/restaurację? Może polecicie mi jakąś z miejscami noclegowymi, bo trochę gości będę musiała przenocować. Z góry wielkie THANX. Odpowiedz Link Zgłoś
justylio Re: Sala w Częstochowie?? 04.03.07, 12:49 My nasze wesele urządzamy na ul.Krakowskiej w Astorii, wesele mamy w czerwcu,a termin rezerwowalismy rok wczesniej. Ogolnie nam sie nie spieszylo i z tego powodu z takim duzym wyprzedzeniem Rowniez tam bedą spali nasi przyjezdni goscie. Ocenic bedziemy mogli jednak tak naprawde juz po wszystkim Pozdrawiam czestochowianki. Odpowiedz Link Zgłoś
manaro Re: Sala w Częstochowie?? 04.03.07, 13:25 witam! my sale cleopatre rezerwowalismy pod koniec stycznia i mamy termin sierpniowy. ale mielismy strzsznie duzo szczescia bo ktos zrezygnowal i to jest jedyna szansa jesli zbyt pozno zdecydowaliscxie sie na wesele, ale patrzac po moim przykladzie, da sie. a inaczej to fajne sale trzeba conajmniej rok wczesniej rezerwowac niestety. a no i w kleopartzre nie ma miejsc noclegowych bo blisko jest hotel. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gapa1313 Re: Sala w Częstochowie?? 06.03.07, 00:21 pobieramy się w czerwcu a salę zarezerwowaliśmy we wrześniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamu2 Re: Sala w Częstochowie?? 06.03.07, 12:11 my rezerwowalismy dużo wcześniej bo aż 2 lata sale mamy "gracje" na huculskiej,nie ma tam noclegów,ja potrzebowałam az 40 miejsc noclegowych,polecono nam camping "oleńka" jednak juz nie było miejsc i zarezerwowalismy w domu pielgrzyma,nie było inego wyjscia,wiem ze noclegi ma sala "la torre" piękna sala tylko ze czesc do tanczenia dosyc mała,bi-kajo super jest byłam tam na weselu-rewelacja,ale nie wiem jak z noclegami,jak chce sie miec fajną sale i termin od czerwca do wrzesnia to min ok roku,noclego są chyba też w "kindze" ale sala dosyc mała. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: Sala w Częstochowie?? 06.03.07, 12:18 rezerwowaliśmy salę na zaciszańskiej w lipcu albo sierpniu ślub w maju zapraszam na czetochowskie forum ślubne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46390 Odpowiedz Link Zgłoś
karmela77 Re: Sala w Częstochowie?? 06.03.07, 15:07 ja miałam wesele w Hotelu Scout na Drogowców. Zamwialiśmy termin na rok wcześniej, a i tak większość w czerwcu była już pozajmowana. Miejsca do spania są + apartament dla nowożeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
zocha00 Re: Sala w Częstochowie?? 07.03.07, 16:09 Dzięki wielkie, dziewczęta, kochane jesteście!! Myślałam, że może jakoś w sierpniu tego roku może nam się uda jakąś fajną salę znaleźć. Tylko jeszcze jeden problem mam, Chłop mi się jeszcze oficjalnie nie zdeklarował Nie wiem na co on czeka, skoro i tak chcemy spędzić resztę życia razem, a za miesiąc odbieramy klucze do naszego nowego mieszkanka. Jak go zmobilizować?? Odpowiedz Link Zgłoś