novinka1 08.03.07, 21:28 Czy ktos z Was chodzil tam na kursy dla narzeczonych? Czy polegaja one na tym, ze 50% to nauka walca a drugie 50% to inne tance? Czy w ogole sa warci czasu i pieniedzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaliena1 Re: Egurrola Dance Studio 08.03.07, 22:09 My chodziliśmy. Rzeczywiście połowa to walc angielski, a połowa podstawy innych tańców. Walca nauczyliśmy się b.dobrze (wg mnie). Inne tańce - średnio. Dopiero potem zauważyłam u nich ofertę z nauką tylko i wyłącznie walca. I to chyba najlepszy wybór. Naszą instruktorką była Blanka Winiarska (ta która tańczy z Iwanem w TzG) i była trochę chaotyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
len-kaa Re: Egurrola Dance Studio 09.03.07, 12:23 Hej, świetnie że napisałaś o tym walcu. My zapisaliśmy się 2 miesiące temu na kurs tańca towarzyskiego - raz w tygodniu, i jest fajnie ale uczymy się różnych tańców i walc jest na równie z innymi -więc jeszcze prawie wcale go nie potrafimy. Ale dzięki Twojej wypowiedzi zauważyłam że w ofercie jest tez nauka samego walca- raz w tygodniu za 100 zł za miesiąc - zapisujemy się )) Mam nadzieję że zdążymy - do ślubu zostało już niecałe 2 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
parasolka11 Re: Egurrola Dance Studio 09.03.07, 12:43 Oj! a ja nie widzę tego samego walca! gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
len-kaa Re: Egurrola Dance Studio 09.03.07, 13:28 www.taniec.com.pl/cnt/aktualne_nabory.php KURSY DLA NARZECZONYCH /i nie tylko/ [ 2007-03-09 ] Zapraszamy wszystkich Państwa na dwa rodzaje kursów: kurs dla narzeczonych /walc, tango, cha cha, samba disco oraz dodatkowy taniec/ - obejmuje 8 zajęć po 90 minut kurs walca - obejmuje 4 zajęcia po 90 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola.b Re: Egurrola Dance Studio 30.03.07, 11:58 magdaliena1 napisała: > > Naszą instruktorką była Blanka Winiarska (ta która tańczy z Iwanem w TzG) jezeli ktos by sie chcial uczyc u tancerzy z TzG to wszyscy oni ucza w nowej szkole ShowDance w centrum wawy niedaleko ul. jasnej reklamowali ostatnio ta szkole na tvn-ie Odpowiedz Link Zgłoś
dottanovia Re: Egurrola Dance Studio 09.03.07, 13:28 Dziewczyny, mam pytanie. Których instruktorów poleciłybyście na kilka indywidualnych lekcji? Chodzimy do p. Czarka, ale zastanawiamy się jak wyglądają zajęcia u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
len-kaa Re: Egurrola Dance Studio 09.03.07, 14:05 Hmm, ja co prawda nie mam porównania ale chodzimy do Pana Łukasza i uważam ze jest bardzo sympatyczny i fajnie uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mehau25 Re: Egurrola Dance Studio 30.03.07, 11:47 Witam, razem z przyjaciółką z warszawskiej AWF prowadzimy badanie do pracy licencjackiej na temat E.D.S. Serdecznie zapraszam wszystkich tancerzy oraz tancerki do udziału w naszym anonimowym badaniu. Ankieta znajduje się pod adresem TaniecJakoFormaRekreacji.prv.pl . Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: Egurrola Dance Studio 30.03.07, 11:54 Karnet za 200 zł (kurs dla narzeczonych) - płaci się 200 zł od osoby czy 200 zł za parę? Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: Egurrola Dance Studio 30.03.07, 12:39 Dziewczyny moglybyście podac namiary do osób prowadzących naukę tańca, chcielibyśmy chodzić indywidualnie (w Wawie), mój K musi się tylko nauczyc 2 na 1 i dobrze prowadzić Odpowiedz Link Zgłoś