kottyg 22.03.07, 08:45 widzial ktos w Warszawie? Polsce? na stronie sa taaaakie piekne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kottyg Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 22.03.07, 08:53 dodam, ze nie chodzi o kolekcje TWO tylko wlasnie Rosa Clara www.rosaclara.es/ Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 22.03.07, 09:41 Nie wiem an 100%, ale raczej nie sa dostepne w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 22.03.07, 10:58 raczej nie są niestety dostępne - a przynajmniej 2 lata temu nie były a szkoda bo tez miałam na nie chrapkę - zamówiłam jedynie ich katalog. Są piękne Odpowiedz Link Zgłoś
kroolik7 Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 22.03.07, 10:00 nie mam pojęcia , ale suknie są rewelacyjne ,eleganckie , nawet te większe, "napuszone" których nie trawie , tutaj wyglądają bezbłędnie. ech... szkoda że u nas takich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
aalata Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 22.03.07, 10:49 pojecia nie mam czy sa dostepne w polsce, ale wiem, ze sa ta suknie projetkowane przez wielkim kreatorow i sa droogie. jak sie dowiadywalam we francji, to mi powiedziano, ze nie ma co liczyc na suknei tansza niz 2500 euro.. ale piekne sa... Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 22.03.07, 12:09 Rosa Clara ma suknie juz od 700 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 22.03.07, 10:53 rzeczywiście śliczne skoro na tej stronie są też suknie Lagerfelda i Lacroix, to pewnie niezłe ceny mają Odpowiedz Link Zgłoś
kottyg nioniczka!! 23.03.07, 07:59 skad wiesz, ze juz od 700 euro??? a skoro kosztuja rzeczywiscie od 2500 euro wzwyz to juz nie zaluje, ze w Polsce nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: nioniczka!! 23.03.07, 11:19 Bo mieszkam w Hiszpanii, moja praca zwiazana jest po czesci z sektorem mody i jakis czas temu wszedzie bylo pelno informacji na temat nowej linii sukien Rosa Clará na kazda kieszen i mowili, ze ceny juz od 700 euro. Slyszalam tez od kolezanek,ze i owszem maja tansze suknie ponizej 1000 euro w salonach, ale, ze te najladniejsze i ktorych jest najwiecej sa drozsze. Ale i tak chyba wiekszosc kolecji miesci sie miedzy 1000-2500. Rosa Clará sprzedaje tez suknie Lacroix, Lagerfelda i te sa drozsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka tania kolekcja rosa clará 23.03.07, 11:23 www.airecollection.es/ a z normalnej RC jest drozsza niz TWO Odpowiedz Link Zgłoś
andzia322 Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 23.03.07, 15:16 Widzialam kiedys reklame tych sukien w jakims czasopismie slubnym, reklamowal je warszawski salon Marrex, tez zwrocily moja uwage Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 23.03.07, 15:36 w adresach butików na tej stronce którą podałyście wyżej aircollection jest wymieniona warszawa, danuta cymerman, ul.nowolipie 22. czy to jest salon tylko ona? ciekawe, czy rzeczywiście sprowadzają te suknie i za ile... Odpowiedz Link Zgłoś
fibi07 Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 24.03.07, 16:42 Ja przymierzalam suknie Rosa clara w salonie mystique w warszawie. Ta ponizej kosztowala 7000 PLN...ale nie za ladna byla www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=1&item_id=1734&cmd=show_item&gallery_id=&shift=2 Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 25.03.07, 12:23 Ale piękne te suknie.... Już przestaje mi się moja podobać Po co zaglądałam na tą stronę.... Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 25.03.07, 13:23 hej, inkageo, twoja suknia jest śliczna, nie daj się zwariować, tak jak napisała ashton jak już się zamówiło suknię to oglądanie innych powinno być zabronione)) trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 25.03.07, 13:26 Ja się staram nie oglądać...ale tak mnie zaintrygowała ta Rosa Clara Oby do pierwszej przymiarki!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 25.03.07, 13:26 Pomysl o ich cenach, to pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
kottyg Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 27.03.07, 08:33 Czyli powtorzmy jeszcze raz: nie ma szans zeby te sukienki kosztowaly mniej niz 6-7 tys PLN?!? Jesli tak, to ja juz tez sie nie martwie... i nie wybieram do Hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
fibi07 Re: suknie ROSA CLARA ?!??!!?!?!?!?!! 28.03.07, 22:01 Nie masz co zalowac, suknie Rosa Clara sa ciezke, maja tone materialu i brakuje im zwiewnosci jaka maja suknie Pronovias...i kolory tez takie sobie..zółtawe ecru Odpowiedz Link Zgłoś