gocharynka2 22.03.07, 20:08 Chce mojemu przyszłemu jeszcze mężowi zrobić prezent i wręczyć jakiś drobiazg w dniu ślubu. Zastanawiam sie nad czymś praktycznym i trwałym. Może macie jakieś pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marchewkowa_panienka Re: Prezent dla męża na śłub 22.03.07, 20:18 może jakiś dobrej klasy zegarek? Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Osobiście mam gdzieś przesądy, ale... 23.03.07, 19:51 ...czuję się w obowiązku poinformować gocharynkę, że zegarek odmierzy Wam czas (w domyśle: zbyt krótki). To tak, żebyś się nie zdziwiła jak jakaś ciotka złapie się za głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Prezent dla męża na śłub 22.03.07, 20:23 Moze dziecko? Trwałe na pewno, praktyczne - jesli odpowiednio spojrzeć - też, na poczatku drobiazg Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Prezent dla męża na śłub 23.03.07, 08:33 oplułam komputer ze śmiechu DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Prezent dla męża na śłub 22.03.07, 20:26 ,,Chce mojemu przyszłemu jeszcze mężowi zrobić prezent'' jeszcze mężowi??? .... A tak poważnie, to my dajemy sobie najbardziej niepowtarzalny i wyjątkowy prezent na świecie- siebie nawzajem!!! Orginalniejszego nie byliśmy w stanie wymyśleć na taką okazję ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: Prezent dla męża na śłub 22.03.07, 21:02 Zgadzam sie dajemy przecież siebie nawzajem w prezencie, innego chyba nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: Prezent dla męża na śłub 22.03.07, 20:59 swego czasu też o to pytałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=54007227&a=54007227 Odpowiedz Link Zgłoś
nivea63 Re: Prezent dla męża na śłub 22.03.07, 21:06 Dlaczego to ma być praktyczne? Brr... Kup coś kosztownego, pięknego i zupełnie niepotrzebnego. To są najlepsze prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
feluka Re: Prezent dla męża na śłub 23.03.07, 01:48 Kiedyś to ofiarowało się cnotę. Ale to ani drobiazg, ani praktyczne, ani trwałe..... Odpowiedz Link Zgłoś
flame28 Re: Prezent dla męża na śłub 23.03.07, 07:46 Kiedyś przeczytałam w kobiecej gazecie wypowiedź faceta na temat prezentu w postaci dziewictwa od młodej żony. Wypowiedź firmowana była jego zdjęciem więc chyba na serio)) Facet powiedział, że on wolałby dostać płytę CD niż dziewictwo...ROTFL Więc wtracają do tematu...Może płytę..he he Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Prezent dla męża na śłub 23.03.07, 08:35 niech się ciszy, że znalazł żonę, to jest dostatecznie dobry prezent Odpowiedz Link Zgłoś
msmarta Re: Prezent dla męża na śłub 23.03.07, 20:23 Ja kupiłam mojemu przyszłemu mężowi spinki do mankietów....na jednym jest wygrawerowane moje imię oraz malutki rysuneczek panny młodej, a na drugim jego imię oraz pan młody. Na obydwu data naszego ślubu....chcę mu wręczyc jak będzie sie szykował...myśle że będzie miał miłą pamiątke... Można takie zamówić na stronie: www.hitched.co.uk Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś