jaghooda 23.03.07, 16:27 Ludki kochane, pomóżcie, czy ktoś z was ma jakieś godne polecenia orkiestry weselne, takie co to muzyką do tańca porywają, proszę jeśli macie namiary, bo weselicho 29.09 a orkiestry brak. ściskaczki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brevis1 Re: orkirstra dolnosląskie 23.03.07, 22:42 witam ! mam pytanie a czy możesz zmienić termin na 22 września to byś miała problem rozwiązany z zespołem ten termin mamy wolny mój tel 606450920 pozdrawiam dariusz zespół blue heaven Odpowiedz Link Zgłoś
niunia792 Re: orkirstra dolnosląskie 23.03.07, 22:54 jak pracowalam w hotelu w Legnicy czesto polecalismy zespol Revers z Zielonej gory... malo tego, ze sa bardzo sympatyczni to spiewaja na wysokim poziomie i dbaja o strone rozrywkowa kazdej imprezy... reversband.pl/site/ Czesto grali tez na balach karnawalowych i sylwestrowych dla 600 osob (sa super). Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka66 Re: orkirstra dolnosląskie 23.03.07, 23:03 Witaj, widzę, że nic z tego z namiarem jaki Ci dałam?? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka66 Re: orkirstra dolnosląskie 23.03.07, 23:13 wysłałam Ci na maila jeszcze jeden namiar. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jaghooda Re: orkirstra dolnosląskie 24.03.07, 00:08 Niestety nie mogę przełożyć terminu ślubu, zarezerwowana już data w kościele i sala. Poziomko66, no nietstety namiary od ciebie (bardzo za nie dziękuję) nie okazały się przydatne, oni też mają zajęty termin na 29, więc poszukiwań ciąg dalszy. Zaględnę zaraz na maila, by zobaczyć, co mi przesłałaś. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
anna11233 Re: orkirstra dolnosląskie 24.03.07, 01:58 JA tez poprosze o jakies namiary na zespoły, bo nawet czerwiec 2008 jest juz zajety jezeli chodzio zespół The Black i Czerone Buty a to byli chyba moi faworyci.. Szukam zespołu któremu bliższe będą klimaty jazzowe, czy muzyka w stylu The Police niz Konik na biegunach, którego szczerze nie cierpię.. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
tom2812 Re: orkirstra dolnosląskie 24.03.07, 07:02 Ja znam jeden Diamentowy Kolczyk, prowadząca brała udział miedzy innymi w "Drodze do Gwiazd", poniżej link www.weseleonline.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=122&Itemid=66 --- www.weseleonline.pl www.fotoservice.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mr.chris Re: orkirstra dolnosląskie 24.03.07, 07:10 Witam!Przygotuję i poprowadzę imprezy plenerowe i zamknięte(festyny,biesiady,pikniki,imprezy integracyjne dla firm,ogr.piwne,wesela,bankiety,disco - dancing,kinderbale,itp.).Posiadam scenariusze z wielu imprez,które prowadziłem.Śpiewam i gram(własny zespół muz.)Prof.nagłośnienie,światła,dymy,lasery.Muzyka na każdą okazję!Gry,zabawy,konkursy(m.in. karaoke na wesoło).Zapraszam do współpracy ośr.wypoczynkowe(pracowałem jako k.o.-wiec),restauracje,puby,domy weselne,osoby prywatne(wesela).Posiadam mat.prom.(audio-wideo).Cała Polska! Tel.606 718259,GG 8815077 Odpowiedz Link Zgłoś