geisha1 01.04.07, 12:25 Witaj, I jak bolerko? masz je juz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iizabelaa Re: Do iizabelaa 01.04.07, 14:36 hej jeszcze nie mam i nie wiem czy będe miała, rozmawiałyśmy z tą panią i już się zdecydowałam prawie ale potem przemyślałam sprawę i napisałam do niej maila czy cena jest do negocjacji bo to jednak jest drogo A ona mi nie odpisywała dłuższy czas po czym niedawno napisała żę mam zdzwonić to się dogadamy. Ale ostatnio miała dużo na głowie i jeszcze nie zadzwoniłam. A co tam u ciebie jak tam przygotowania?? Bo ja mam jeszcze mnostwo drobnych ale ważnych spraw do załatwienia Odpowiedz Link Zgłoś
geisha1 Re: Do iizabelaa 01.04.07, 19:10 No ja własnie jutro puszczcam zaproszenia do druku, wybraliśmy ze strony Prontko.pl, ale tylko wzór bo robimy u znajomego, wczoraj tez szukalismy pierścionka zareczynowego, a tak mamy wszystko zarezerwowane, dziś tez dodałam post o dekoracji sali i stołów, bo nie robimy wesela w Restauracji tylko własnie w wynajetej sali dlatego głowie sie teraz jakby to zrobić zeby powolutku kupowac materiały, a wogóle to osstnio stwierdziłam że nie podoba mi sie upięcie trenu w naszej Indii, chyba dodam troszke guziczków, wogóle to napisz prosze ile własciwie powinno być tych guziczków bo wydaje mi sie ze w mojej jest za mało - tylko 5??? a co do bolerka to wlasnie mnie tez sie wydaje że chciąła za drogo ta dziwczyna, no jakby ci sie udało wynegocjowac z nia cene to spoko a jak nie to mozesz zapytać w Madonnie nawet za ile mogłyby ci uszyć może róznica żadna a miałabyc nowe Odpowiedz Link Zgłoś