Dodaj do ulubionych

Do iizabelaa

01.04.07, 12:25
Witaj,
I jak bolerko? masz je juz?
Obserwuj wątek
    • iizabelaa Re: Do iizabelaa 01.04.07, 14:36
      hej smile
      jeszcze nie mam i nie wiem czy będe miała,
      rozmawiałyśmy z tą panią i już się zdecydowałam prawie ale potem przemyślałam
      sprawę i napisałam do niej maila czy cena jest do negocjacji bo to jednak jest
      drogo sad
      A ona mi nie odpisywała dłuższy czas po czym niedawno napisała żę mam zdzwonić
      to się dogadamy.
      Ale ostatnio miała dużo na głowie i jeszcze nie zadzwoniłam.

A co tam u ciebie jak tam przygotowania??
      Bo ja mam jeszcze mnostwo drobnych ale ważnych spraw do załatwienia smile
      • geisha1 Re: Do iizabelaa 01.04.07, 19:10
        No ja własnie jutro puszczcam zaproszenia do druku, wybraliśmy ze strony
        Prontko.pl, ale tylko wzór bo robimy u znajomego, wczoraj tez szukalismy
        pierścionka zareczynowego, a tak mamy wszystko zarezerwowane, dziś tez dodałam
        post o dekoracji sali i stołów, bo nie robimy wesela w Restauracji tylko własnie
        w wynajetej sali dlatego głowie sie teraz jakby to zrobić zeby powolutku kupowac
        materiały, a wogóle to osstnio stwierdziłam że nie podoba mi sie upięcie trenu w
        naszej Indii, chyba dodam troszke guziczków, wogóle to napisz prosze ile
        własciwie powinno być tych guziczków bo wydaje mi sie ze w mojej jest za mało -
        tylko 5???

a co do bolerka to wlasnie mnie tez sie wydaje że chciąła za drogo ta dziwczyna,
        no jakby ci sie udało wynegocjowac z nia cene to spoko a jak nie to mozesz
        zapytać w Madonnie nawet za ile mogłyby ci uszyć może róznica żadna a miałabyc nowe

smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka