Dodaj do ulubionych

czy są na forum otwocczanki ? :)

05.04.07, 14:05
poszukuję dziewczyn z Otwocka - czy są tu takie?
Obserwuj wątek
    • magda7710 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 14:37
      Ja jestem z Celestynowa blisko Otwocka, pozdrawiam Magdasmile
      • biedrona82 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 14:40
        a kiedy masz ślub Magda?
        • magda7710 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 14:45
          30 CZERWCA O GODZINIE 17.00
          • biedrona82 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 14:48
            a jak przygotowania? wszystko już załatwione. napisz gdzie ślub i przyjęcie.
            • magda7710 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 14:52
              sUKNIA się szyję, więc na pewno nie długo już ją odbiorę, buty zakupię w
              Otwocku, szyją piękne buty ślub, mamy w Celestynowie, a przyjęcie weselne w
              Regucie nie mam jeszcze zaproszeń jesteśmy na etapie wybiarania. Po za tym Ok!!!
              A u Ciebie jak kiedy ślub?
              • biedrona82 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 14:59
                a u mnie to tak:
                ślub 9 czerwca 2007 r. godz 17:00 u Pallotynów a przyjęcie w gałczynie smile
                sukienka będzie szyta w maju, obrączki odbieramy za tydzień, zaproszenia już
                powoli rozwozimy. Nie wiem gdzie kupić buty ale chyba do warszawy pojadę. Ty
                gdzie zamawiasz buty?
                • magda7710 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 15:05
                  Jest takie miejsce w Otwocku a mianowicie w śWIDRZEE ul. Górna 88 b jeżeli
                  chcesz możesz się tam przejść i zobaczyć są naprawdę cudne od 120zł do 160 zł
                  kupisz, ja tam bedę kupowała, ślub też bardzo chciałabym brać u Pallotynów ale
                  jesteśmy z parafi Celestynów więc postanowiliśmy, że tu będzie wygodniej a
                  obrączki już odbieramy 16 kwietnia my mamy proste klasyczne moja 4mm a mojego
                  Przemka 6mm. Czy się stresujesz myślisz żeby wypaść jak najlepiej.
                  • biedrona82 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 15:12
                    dzięki za namiary na te buty-podjadę tam może po świętach. A co do tego stresu,
                    to bardziej martwię się o mojego przyszłego męża. Miesiąc temu miał wypadek w
                    pracy i właśnie dziś miał operację na kolano. nie może za bardzo chodzić a już
                    nie mówiąc o tańczeniu. Zobaczymy ja to się będzie goiło. ślubu na pewno nie
                    odwołamy z tego powodu smile smile smile a gdzie wiązankę zamawiasz? i gdzie suknię szyjesz?
                    • magda7710 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 15:18
                      Wiaznkę zamawiam u siebie w Celestynowie, na przeciwko kościoła wcześniej
                      interesowała mnie "Gracja" w Otwocku ale mają strasznie drogie ceny wiązanki
                      nie za specjalne ja bardzo bym chciała z białych stokrotek, lub też białe
                      frezje łączne z margaretkami.

Jeżeli pojedziesz po buty nie przestrasz się budynku z zewnątrz bo nie wygląda
                      zachęcająco, schodzi się w dół, jeżeli chcesz mogę przesłać ci numer telefonu
                      żebyś mogła się umówić.

Nie martw się o swojego narzeczonego na pewno wszystko dobrze się ułoży i
                      przetańczycie całą noc.
                      • biedrona82 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 15:25
                        ma taką nadzieję -że przetańczymy i tą pierwszą i nawet całe poprawiny smile he he he
                        jak możesz to wyślij mi numer. Podjadę też do BELUCCI -tam też szyją. to jest w
                        Wiązownie. Ja nie mam pomysłu co do wiązanki. Mówią że ładnie robią w karczewie,
                        i w otwocku na batorego i na wyspiańskiego.
                        • magda7710 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 15:44
                          22 779 13 74.
                          • biedrona82 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 15:47
                            dziękuję smile i pozdrawiam !!!
    • dorcik81 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 05.04.07, 20:58
      otwocczanka pozdrawia otwocczankę
      • biedrona82 do: dorcik81 06.04.07, 08:47
        dorcik81 ty też z Otwocka? smile pozdrawiam również
        • dorcik81 Re: do: dorcik81 07.04.07, 18:54
          Witam smile z Otwocka, co prawda ślubuje w przyszłym roku ale juz powoli
          zaczynamy przygotowania
    • adrian4u Otwocczanin też jest :) 06.04.07, 15:06
      ...co prawda nie ślubujący, ale... może kiedyś?

Cześć Dorcik, witam Was, dziewczynysmile

Adrian
      • dorcik81 Re: Otwocczanin też jest :) 07.04.07, 18:52
        ...ale z tematyką ślubno-weselną obeznany smileBuźka Adi
        • adrian4u Re: Otwocczanin też jest :) 08.04.07, 13:26
          No i się wyda, kto jasmile

No ale cóż smilesmilesmile

btw. w niedzielę - 15-go, w Cafe MDK robię mały "dancing" - nie mylić z
          łupucupu-techno dla szsnastek, bo takich nie będziesmile
          Zapraszamsmile
          Start - 19-20.00
    • monic76 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 10.04.07, 01:05
      melduje się kolejna otwocczankasmile
    • hihul Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 10.04.07, 08:41
      ja też biorę ślub w otwocku, biedrona82 - ja też chciałam u Pallotynów hmm też
      9 czerwca .. hmmm też o 17....ale co??.. było zajęte haahahh- przez Ciebie..
      ale nic to mamy slub w Dużym Kościele, i też się cieszymy smile, już powoli
      zapraszamy gości, a zaproszenia robiliśmy sami- jeszcze nie wszystkie
      zrobione.. super srawa - polecam...smile
      • biedrona82 do: hihul 10.04.07, 08:54
        no widzisz smile ten sam termin nam podpasował smile hi hi w Dużym też jest fajnie smile
        no i super ksiądz Kowalski smile smile smile 9 czerwca przejade koło waszego kościoła jak
        będę jechała na swój ślub smile pomacham wam smile pozdrawiam!! a gdzie macie
        przyjęcie i na ile osób?
        • hihul Re: do: hihul 10.04.07, 11:06
          wesele mamy w dworze radzin w celestynowie, czekam na suknię (będzie dopiero w
          maju), wybieram buty, garnitur itd.. jeszcze dużo pracy przed nami smile
          • biedrona82 Re: do: hihul 10.04.07, 11:12
            a moja sukienka w maju to dopiero zacznie się szyć smile a jaką będziesz miała
            suknię? masz zdjęcie albo link? pozdrawiam smile
            • hihul Re: do: hihul 10.04.07, 11:42
              moja suknia jest z salonu katrin na Jana Pawła,MAGGIO RAMATTI - Aurora, strona
              własnie się coś wykrzaczyła...
              • ana_11 Re: do: hihul 12.04.07, 20:31
                cześć, ja też mam wesele w dworze Radzin, 4 sierpnia. czy możemy być w
                kontakcie mailowym? pewnie będziesz miała dużo wrażeń po przyjęciu smile
                pozdrawiam! Ania
    • julka3006 Re: czy są na forum otwocczanki ? :) 12.04.07, 21:40
      dziewczyny znacie zespoł orion z otwocka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka