Dodaj do ulubionych

prezent slubny

02.06.07, 23:12
Hey,
bede miala niedlugo slub bliskich znajomych.
Oprocz jakiegos "tradycyjnego' prezentu chce im dac cos niezapomnianiego.
Czytalam gdzies o kopercie z losami lotto - b. fajny pomysl.
czy macie jakies inne w tym stylu ?
dzieki i pozdrawiam,
Yoga
Obserwuj wątek
    • nionczka Re: prezent slubny 02.06.07, 23:19
      Para znajomych kupia sobie domek na wsi i dostala od jej siostry prenumerate
      czasopisma o urzadzaniu domów wiejskich. Nie byl to wprawdzie slubny prezent,
      ale bardzo sie z niego ucieszyli. I mi tez sie ten pomysl spodobal. Moze kiedys
      go wykorzystam.
      • yoga3 Re: prezent slubny 02.06.07, 23:20
        fajny pomysl - choc moi znajomi zamieszkaja w bloku smile
        ale ale.... moze tak kupie im prenumerate "moje dziecko" czy cos w tym stylu smile
        • studentk Re: prezent slubny 02.06.07, 23:33
          Lepiej chyba sam domek niż tylko prenumeratę
    • kasiaaaa24 Re: prezent slubny 03.06.07, 09:13
      A może dorzuć zaproszenie na kolacje w jakiejś romantycznej restauracji. Tylko
      niech będzie ruchomy termin, żeby mogli sobie ustalić kiedy znajdą na to czas.
    • suziliu Re: prezent slubny 03.06.07, 09:53
      ja slyszałam od moich znajomych, że swiadkowie na 'po oczepinach' zamówili im
      profesjonalny masaż stóp. Można to zmodyfikować w ten sposób że np. na
      poniedziałek po weselu dać bon do jakiegoś spa/gabinetu na masaż, przyda sie po
      tym całym zamieszaniu smile
      • ekipa_masujaca Re: prezent slubny 04.06.07, 09:35
        witam smile

zgadza sie to dosyć sympatyczne zastosowanie masaży właśnie związanym z tym
        miłym dniem. Oto kilka uniwersalnych propozycji prezentów na które wpadli nasi
        klienci:

- podczas wieczoru panieńskiego dla przyszłej Pani Młodej w oddzielnym pokoju
        relaksacyjny masaż całego ciała, a dla reszty gości wieczoru, aby sie nie
        nudzili przez te 1-1,5 godz. wink 5-15 minutowe masaże karku na krzesełku (lub
        wykonane na specjalnie do tego przystosowanym krześle)

- 1-2 dni przed ślubem dla młodej pary relaksacyjne masaże całego ciała w tym
        samym czasie obok siebie (2 stoły do masażu, dwoje masażystów) wg mnie pomysł
        sprawdza się troszkę lepiej gdy ten masaż jest wykonywany w domu (troszkę
        pewniej czują się nowożeńcy a przy okazji nie tracą czasu na dojazd do gabinetu
        masażu - na ogól mają jeszcze parę spraw do załatwiania wink) polecałbym tutaj
        również godziny wieczorne/późno wieczorne tuż przed snem.

- i pomysł który przedstawiła "suziliu" masaż po tym "całym zamieszaniu" to już
        zdecydowanie polecałbym w innym miejscu niż w domu np gabinecie masażu,
        kosmetycznym, spa. Jednak nie ograniczałbym się tylko do samych stóp tutaj
        zaproponowałbym taką 1,5 godzinna sesje relaksacyjna ze szczególnym
        uwzględnieniem zmęczonych nóg.

pozdrawiam i życzę dalszych ciekawych pomysłów Piotrek Rostkowski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka