inkageo 04.06.07, 20:57 Aż mnie skręca z zazdrości, zobaczcie same: www.agnieszkaimarcin.prv.pl/ Link był na allegro, więc jest upubliczniony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraxela Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 21:06 jaka ona chuda matko suknia piekna ale ona anoreksja Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 21:09 tyl ladny, ale przod mi sie wcale nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 21:10 A mi i przód i tył.. Piękna.. Odpowiedz Link Zgłoś
czrna_kiszka Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 14:46 ten komentarz jest nie na miejscu.. Anoreksja to choroba! A szastanie tym terminem na prawo i lewo jest krzywdzące nie tylko dla osób, które na nia chorują, ale też dla tych, które po prostu są szczupłe.. Sorry ze troche nie na temat ale wymiekam jak czytam takie rzeczy.. A sukienka cudna! i panna młoda też Odpowiedz Link Zgłoś
ania853 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 21:11 Tył bardzo ładny. Ale przód mi się nie podoba. Całkiem przeciętny. Odpowiedz Link Zgłoś
karhar Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 21:14 tez już ja widziałam, ale bardziej podoba mi sie oryginał Pronoviasa tył super ale trzeba mieć przynajmniej miseczkę B ( Wiec nie martw się Inka, nam w takiej sukni nie byłoby dobrze))) Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 21:17 Wiem, że to nie dla mnie.. Ale z przyjemnością obejrzałam te fotki Na wszelki wypadek nie pokazuję narzeczonemu Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 21:14 suknia fakt piekna ale mnie bardziej interesuje gdzie w okolicach Olesnicy jest taki piekny opuszczony kosciolek do pleneru??a poza tym marysi i sebastian robia piekne zdjecia i maja nosa do ladnych plenerow. szkoda ze nie mieli juz wolnego mojego terminu Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_kangur Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 21:21 z przyjemnoscią oglądnęłam zdjęcia-suknia ładna ale jaki świadek ciacho!!! ehh . i ta sukienka czerwona w grochy-marzenie)) Odpowiedz Link Zgłoś
progress04 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 21:21 hmmm... albo mi się wydaje, albo Panna Młoda ma koło 35-40 lat i Pan Młody ze 25. zabawnie wygladają. Ale najważniejsze, że sie kochają Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 21:24 ja jestem z olesnicy o jaki zameczek ci chodzi marysia i pawel robili im te zdjecia?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 22:20 Znam te dziewczyne,nie jestem pewnawna na 100% kilka lat tem pracowala ze mna,jezeli to jest ona. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 22:41 piękna, i tył i przód a najbardziej mi sie podoba to, że dziewczyna ma normalny żakiecik, a nie dziwaczne bolerko ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
justyna442 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 22:45 inkageo napisała: > Aż mnie skręca z zazdrości, zobaczcie same: > www.agnieszkaimarcin.prv.pl/ > Link był na allegro, więc jest upubliczniony. poproszę o numer aukcji allegro Odpowiedz Link Zgłoś
gatta26 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 22:49 A mnie się najbardziej ten Pan z oklapniętym irokezem podobał Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 22:54 Inka, Twoja ładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
wezyr17 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 23:09 Suknia piękna. Elegancja w każdym calu. Zdjecia rewelacyjne. Ale jedna bardzo wazna uwaga (myslę dziwczyny, że warto zwrócić uwagę na to zwoim kamerzytom i fotografom, bo błąd to powszechny) - PISZE SIĘ 5 MAJA, NIE 5 MAJ!!! Z innymi miesiacami tak samo np. 20 czerwca, 15 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_kangur Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 23:49 No i proszę co obsesja ślubowa robi z polonistką...nie zauważyłam!!!! ukłon wezyr17! Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 04.06.07, 23:11 A ktoś wie może, co to za model sukienki? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 08:32 Trzeba przelecieć całą kolekcje Pronovias 2006-2007, albo napisać do dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 08:13 suknia rzeczywiście piękna, ale lepiej pewnie wygladałaby na wieszaku niż na tej dziewczynie - jest strasznie chuda, blada i płaska, bleee! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 08:35 Ja mam słabość do chudzin Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 08:25 Faktycznie piękna ta suknia. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl suknia bb ladna(tyl szczegolnie)ale nie pasuje do 05.06.07, 08:33 mlodej wg mnie za szczupła i płaska ale suknia b mi sie podoba bo jest inna i taka zmysłowa wlasnie ten tyl dodaje jej wielkiego uroku i orginalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: suknia bb ladna(tyl szczegolnie)ale nie pasuj 05.06.07, 08:36 Eeeee tam zaraz płaska, ja to przy niej wklęsłą w takim razie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: suknia bb ladna(tyl szczegolnie)ale nie pasuj 05.06.07, 08:40 widzisz Inka, ważne jest właśnie, żeby się ubrać tak, żeby tych niedoskonałości nie pokazywać - ta dziewczyna pokazała swoją chudość, ale może mężowi się podoba, mój też lubi chude dziewczyny... ja bym sukni bez stanika nie założyła, bo wyglądałabym jak sierota ty w swojej wcale nie wyglądasz płasko, tym bardziej wklęsło Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: suknia bb ladna(tyl szczegolnie)ale nie pasuj 05.06.07, 08:49 Oj juz nie przesadzajcie z tą chudością. Dziewczyna jest drobna i szczupła, ale figurę ma normlaną. Modelki na zdjęciach sukien są o wiele szczuplejsze. Te dopiero wyglądają jakby jedzenia na oczy od miesięcy nie widziały. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: suknia bb ladna(tyl szczegolnie)ale nie pasuj 05.06.07, 08:52 zależy co kto rozumie przez chudość, może w innym stroju by tego nie było tak widać, dla mnie ona jest wręcz przezroczysta, ja strasznie nie lubię chudych dziewczyn, choć sama pulpecikiem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: suknia bb ladna(tyl szczegolnie)ale nie pasuj 05.06.07, 09:02 No to ja Ci bardzo dziękuję Nie lubisz mnie tak? No dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: suknia bb ladna(tyl szczegolnie)ale nie pasuj 05.06.07, 09:12 tak! siebie też! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: suknia bb ladna(tyl szczegolnie)ale nie pasuj 05.06.07, 09:15 Mi się podoba chyba właśnie ta chudość... Smukłość... Wiotkość.... Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: suknia bb ladna(tyl szczegolnie)ale nie pasuj 05.06.07, 09:23 Zdecydowanie wolę ten typ sylwetki niż Dody Chyba oglądam się za takimi dziewczynami na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: suknia bb ladna(tyl szczegolnie)ale nie pasuj 05.06.07, 09:54 a ja lubię dziewczyny z ładnie wyrzeźbionymi ciałkami, które nie mają płaskich tyłków i klatek piersiowych (ale również nie w tandetnym typie dody!) i zdecydowanie z ciemnymi włosami... Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: suknia bb ladna(tyl szczegolnie)ale nie pasuj 05.06.07, 09:57 Ja lubię naturalność, jak widać, że dziewczyna nie wie co to siłownia, nie jest umięśniona tylko taka właśnie Sama mam dosyć umięśnione uda bo kiedyś biegałam. Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 09:26 dziewczyny, jaka to suknia? moim zdaniem jest śliczna! jaki to model? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 09:31 Szyta na wzór Pronovias, trzeba przejrzeć kolekcje 2006-2007, jak będę miała chwilkę to to zrobię Ale krawcowa sobie poradziła! Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 09:36 no właśnie kolekcji 2006 już nie ma na ich stronie. jak będziesz wiedziała, co to był za model, to napisz, dzięki! moim zdaniem suknia jest piękna tylko ten tren trochę za długi i bez "podkładu". ty masz ładniejszy tren (na satynie) Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 09:43 dziewczyna prowadzi swojego tatę do ołtarza... old.rdi.pl/kali/agnieszka/051_D.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 09:51 Z kolekcji 2007 najbardziej podobna do Ecuador (Costura): img158.imageshack.us/my.php?image=normalecuadorlw0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:02 ah Ecuador to moje marzenie chociaz takich fasonow s. slubnej nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:09 Przyznaje bez bicia - bardzo ladna sukienka. Podejrzewam, ze tyl w Ecuador nie bylby taki latwa do uszycia (dekolt musi przylegac, tam nic nie moze odstawac) moze stad ta koronka na plecach. A moze poprostu panna mloda tak chciala. Inka - gdzie Ty ciagle wynajdujesz te kiecki? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:24 Na allegro Wieczorem sobie przeglądam, bo szukam pomysłów na fryzurę Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:43 Tez musze zaczac szukac. Ale mam wrazenie, ze to szukanie igly w stogu siana... To samo z bukietem, wiem ze ma byc coz z rozem (tak jak nasze zaproszenia), ale na tym koniec moich pomyslow. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:48 a jaka masz kiecke biala czy ecru? mam troche bukietow z rozem, moge zerknac Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:54 Sukienka jest ecru, ale to jest baaardzo jasne ecru, buty ma srebrne. Myslalam o jakims ciemnym rozu, prawie amarancie. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:56 img120.imageshack.us/my.php?image=sdiv0.jpg kolor kwiatów zawsze mozna jakos tam dopasowac w sensie ze dodac kilka dokladnie takich w amarancie lub b ciemnym rozu i juz piekna wizaanka gotowa ja jestem wogole zwolenniczka bukietow mixow oczywiscie nie do kazdej sukni i osobowosci pasuja ale sa piekne Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:10 o ile piękniej wygląda brunetka w takiej sukni Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:13 Faceci i tak wolą blondynki Ale ja brunetki.... Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:16 ja jeszcze nie spotkałam tych co wolą blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:17 No tak, to ja ich spotykam Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:28 no halo.... a narzeczony?????????????? [chyba ze jestes blondynka] Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:35 inka tak a Golinda? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:39 Golinda ma burzę ciemnych loków, pamiętasz? Kareta, diadem...były fotki Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:45 aaaaaaaaaaaaaaaaa sklerotyk jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:48 a golinda jest brunetką (w środku też!) tu lekko znudzona na konferencji, jedno z nowszych zdjec, choc od wczoraj brunetka dwa tony ciemniejsza images11.fotosik.pl/66/2d0710f12d8dedbd.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:50 hehe ale miałaś zwałkę na tej konferencji Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:53 cholera, moglabym chociaz udawac, ze jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:55 A gdzie te loki????? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:56 wyprostowane! przecież nie mogę na co dzień z takim pie..ikiem na głowie chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 11:00 Golinda Ty pochodzisz z Zielonej Góry, czy coś mi się pokręciło? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 11:01 Tak, pochodzę z Zielonej Góry, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 11:08 A rodzinę tam mam Mama pochodzi z Małopolski, ale dzieciństwo i młodość spędziła w ZG, bardzo lubię tam jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
samantaimarcin Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:57 Dziewczyna jest strasznie chudziutka no i bez biustu Suknia choc bardzo ladna nie wyglada na niej dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Off topic -> Gioseppe 05.06.07, 10:38 Gioseppe wczoraj testowałam próbkę podkładu z Daxa, którą dali do bazy. Całkiem, całkiem.. Bardzo przyjemnie sie rozprowadza, jak będzie jakaś promocja to chyba kupię na lato. Fajny lekki, delikatny makijaż Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Off topic -> Gioseppe 05.06.07, 10:47 czyli jednak kupilas baze daxa?) hehe tak mi sie wydaje po naszym slubie posypie sie na allegro odsprzedaz kosmetykow ja jestem bardzo zadowolona z tego color id wczoraj mialam robic probe makijazu ale jakos mi sie nie chciala, przenioslam na dzis a dzis to taka bezpłciowa ta pogoda ze najchetniej walnelabym sie przed TV! ale jak tu lezec przed tv skoro tv w kompie.... buu Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Off topic -> Gioseppe 05.06.07, 10:57 Ja już dawno tą bazę daxa kupiłam, ale sporadycznie używam. Ostatnio popisowy makijaż mi kompletnie nie wychodzi.. Jak mawia moja sąsiadka, widocznie nia mam melodii Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Off topic -> Gioseppe 05.06.07, 11:00 nie mozna sie poddawac musisz sie nauczyc robic o automatycznie inaczej to bedziesz miala niezle nerwy w dniu slubu! ale jeszcze pamietam ze moze skorzystasz z uslug jakiejs kosmetyczki ktora cie urzekla? wymadrzam sie a ciekawe jak mi samej makijaz wyjdzie w tym dniu..hehe tymbardziej ze zbyt wiele czasu to nie bedzie - do tego moja siostra swiadkowa sie zapisala na makijaz - na szczescie lekutki wiec tylko troche oczko podmaluje i gotowe moj K. chce wpasc w miedzyczasie zebym mu podrasowała włoski ... normalnie jestem niezastapione Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 10:59 O Boże! 11 a ja jeszcze nic dzisiaj nie zrobiłam... Czas na kawę Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 11:01 phi! ja juz wypilam ale byla ..bez smaku! trzeba bylo wołać! towarzystwie bysmy wypily - zawsze to lepiej smakuje.. i torta truskawkowego mam Odpowiedz Link Zgłoś
samantaimarcin Do golinda....... 05.06.07, 11:03 Masz bardzo ladne wlosy takie jak moje tzn. kolor Ale mysle ze w loczkach ci ladniej Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Do golinda....... 05.06.07, 11:05 dziękuję, też lubię swoje włosy, ale wolę jak są uporządkowane, te na ślubie były nakręcone przez fryzjerkę, moje kręcą się bardziej niesfornie, dlatego układam je na szczotce okrągłej Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 12:01 Ale trzeba przyznać, że zdjęcia są świetne.. Ta para fotografów ostatnio mnie zadziwia.. Odpowiedz Link Zgłoś
karhar Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 13:34 Dziewczyny ta suknia była chyba szyta na wzór modelu ECO z kolekcji costura 2007. Suknia jest piękna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 13:44 Plecy z Eco a przód z Ecuador Ps. Karhar odebrałaś maila? Odpowiedz Link Zgłoś
pannaxx Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 05.06.07, 17:22 Suknia jest piekna, dziewczyna tez ladnie wyglada. Czemu tak sie do niej przyczepiacie? Chuda, plaska, stara.... az niemilo. Jak kolezanki z forum pokazuja swoje zdjecia, to chwalicie az mdlo i to wcale nie piekne suknie. A jak pojawia sie zdjecia z zewnatrz, to tylko obsmarowac, fe! Odpowiedz Link Zgłoś
justeczka1 Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 06.06.07, 08:44 sukienka rzeczywiscie bardzo oryginalna i ta dziewczyna swietnie w niej wyglada. natomiast komentarze o anoreksji sa zalosne, swoja droga zaloze sie, ze pisane przez osoby, ktore maja nadwage. ja tez jestem szczupla i z reguly to te pelniejsze dziewczyny mi dogryzaja. czyzby zazdrosc? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Piękna suknia (zazdrość) :):):) 06.06.07, 08:54 sama napisałam komentarz na temat tej dziewczyny, choć jestem bardzo szczupła- nie wiem, moze sama u siebie nie lubie wystających obojczykow, na pewno jej niczego nie zazdroszczę - to najłatwiejsze wyjaśnienie: "jesteś brzydka i mi zazdrościsz" Odpowiedz Link Zgłoś