Dodaj do ulubionych

Kupiłam buty :) ocenicie ?

05.06.07, 22:19
Bardzo wygodne smile
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00b9c2c390301594.html
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 05.06.07, 22:28
      Mało widać, ale chyba fajnesmile
      • nantu Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 05.06.07, 22:30
        szczerze to mi sie nie podobaja, ale najwazniejsze ze wygodne chociaz sawink
    • maraxela Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 05.06.07, 23:17
      a mi sie podobaja ile kosztowaly??
      • frida_a marxela 06.06.07, 22:22
        cóż jedyne 270 zł smile
    • kuzka3 Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 06.06.07, 08:43
      Hej Firda_a wink))

widzę, że udało Ci się jednak upolować tych Ryłko wink)).
      Czy jednak stwierdziałaś, że to nie te?

kwink)
      • madziuchna1978 Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 06.06.07, 09:23
        Cześć Frida_a!!!!!!!!!

Witaj! Cieszę się, że kupiłaś butki. Przeładne! Gartuluję! No i najwazniejsze,
        ze wygodne - będziesz tańcować do białego rana!

Ja wczoraj z moją mamą byłam na poszukiwaniach kiecki dla niej. Znalazłyśmy
        trzy godne uwagi, ale to mamine niezdecydowanie... Wracając na drodze spotkałam
        Slonę smile Ma tak charakterystyczny samochód, ze rozpoznałam ja błyskawicznie -
        ni i tak jechałyśmy kiwając do siebie z samochodów, ze zastanawiam się czy
        fotoradar mnie nie łypnął bo troszke przy tym szybko jechałyśmy... Ale Slona
        pociesza, ze nic nam nad głową nie błysnęło, więc powinno byc OK.

Teraz rzadko siedzę na Forum - jakas bieganina sie zaczęła - na nic nie mam
        czasu - niemal wciąż w drodze. Co się dzieje? A tu jescze trzy miesiące i jak
        to ma tak wyglądać... Szkoda, że ten czas tak szybko biegnie. Fajnie jest być
        narzeczoną.

Na razie posyłam całusy.

pa

a butki - zawodowe!

• frida_a Madziuchna 1978 06.06.07, 22:25
          ..fakt jak dobrze być narzeczoną , już pomału zaczynam żałować że suknię którą
          włożę będę nosić tak krótko sad
          A butki , jak je ujrzałam ...ach znasz przecież to uczucie smile

buziaki
          • madziuchna1978 Re: Frida_a 06.06.07, 22:27
            Oj znam - ja mam hopla na punkcie butów. Zresztą kiecki też lubię.
            Nic tylko oglądać, przymierzać i ... kupować.

Ala skąd na to brać kasę - ciągle jej mało, a niby zarabiam całkiem nieźle wink

• frida_a Re: Frida_a 06.06.07, 22:30
              mam podobnie dzisiaj nie mogłam sie oprzeć malutkim " japonka " smile przecież na
              tak małe butki miejsce sie zawsze znajdzie hihi smile
              • madziuchna1978 Re: Frida_a 06.06.07, 22:34
                Butów nigdy dosyć.

Ja to jestem jakaż dziwna - oglądam tylko na obcasie i tylko na obcasie kupuję,
                ale jak przychodzi co do czego to wybieram na płaskiej podeszwie bo wygodniej.
                No i jeszcze niska nie jestem ... 174 cm wzrostu - do tego 7cm obcas i już
                jestem... brzoza! smile
      • frida_a Kuzka 06.06.07, 22:23
        Ryłko odeszły w cień jak zobaczyła TE smile

pozdrawiam
        • madziuchna1978 Re: Kuzka 06.06.07, 22:24
          CZeść Frida_a!

Widzę, ze buszujesz na Forum. Co u Ciebie?

pozdrawiam
          • frida_a Madzichna 06.06.07, 22:28
            ..wpadłam na chwilkę , juto muszę tyle rzeczy pozałatwiać bo w piątek wyjeżdżamy
            na wesele brata ,oj będzie sie działo smile wracamy w poniedziałek .a tu jutro
            jeszcze na grilla zaproszonko mamy , mniam pieczonki i kefirek smile
            • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 22:32
              AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też chcę grilla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mmmmm smaka mi narobiłaś.

Super - muszę pogadać ze znajomymi - może tez uda się nam coś zorganizować na
              weekend. Miałam jechać co prawda w góry z ekipą ze studiów, ale dwóm koleżanką
              coś wypadło, a bez nich szkoda. Trudno - jedziemy w innym terminie.

A ja jutro sobie pośpię...mmmmmmmmmm

• frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 22:35
                niom ja też planuje pospać , ale natłok zajęć mnie pewnie obudzi , małe pranko ,
                spakować Nas, spakować prezent a gdzie czas dla siebie ?? a po południu ten
                grilek chyba braknie mi czasu hm...
                • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 22:39
                  Nie rano budzi kot.

Łobuz tak sie nauczył, że jak w tygodniu wstaję o 4.20 to nie ma dla niego
                  znaczenia czy to piątek, świątek czy niedziela. Marudzi, ze muska pusta i koniec
                  - do tego lekka sugestia w postaci trącenia łapą (bez pazurów rzecz jasna, ale
                  trąca do upadłego) i MUSISZ wstać.

W tygodniu to OK - bo to świetny budzik, ale w weekend....

No cóż i tak kocham mojego kocura.. smile
                  • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 22:41
                    Miło być MNIE RANO BUDZI KOT!
                    • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 22:41
                      Kurczę - miało!
                      • frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 22:46
                        hehe..miałam kota a raczej kotke w spadku , dość krótko , musiałam ja oddać
                        kuzynce ze względu na to że nie ma nas po całych dniach w domu więc kocisko by
                        sie nudziło a u kuzynki ma przyjaciółkę sunie smile

a tak z innej beczki masz już upatrzoną fryzurkę ?
                        • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 22:51
                          Właśnie szperam w necie.

Nie mam kompletnie nawet pomysłu!

Nie wiem - myślę o małym kucyku i resztę puszczonych luźno - mam długie włosy -
                          do połowy pleców - kasztanowe.
                          Nie farbuję - bo już muszę poczekać te 2,5 miesiąca aby ich nie nadwyrężać - no
                          i mam odrost ... jak pani z mięsnego wink
                          • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 22:52
                            A Ty masz jakiś pomysł na ślubną czuprynkę?
                            • frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 22:58
                              wiesz ja mam proste włosy do łopatek i na pewno nie chcę mieć ulizanej fryzurki
                              , myślałam o czymś takim . co myślisz ?
                              www.kasiairadek.yoyo.pl
                              • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:04
                                Fryzura OK, ale ja bym jeszcze wyciągnęła z upięcia kilka luźno opadających
                                kosmyków. Właśnie, aby nie była "ulizana".

Ja zastanawiam sie też nad zwykłym kucykiem, ale może być problem z welonem,
                                choć po kościele i zdjęciach pewnie go ściągnę bo będzie 3 - metrowiec.

Wyślę Ci na gazetowego fajną fryzurkę - za małym kucykiem - bo tu nie potrafię
                                wklejać.
                                • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:08
                                  OK sprawdź gazetowego!
                                • frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 23:12
                                  noo dla mnie bomba , jeśli masz gęste włosy to super fryzurka , ja niestety o
                                  moich tego nie mogę powiedzieć więc muszę je upiąć wink
                                  • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:15
                                    CZy mam gęste... No z wiekiem coraz mniej wink

Żartuję - powinno być Ok.

Prześlę Ci jeszcze jedno z moich najnowszych zdjęć - to ocenisz.
                                    • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:18
                                      Ok - powinnaś mieć "mnie" na gazetowym
                                      • frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 23:21
                                        fajna laseczka z Ciebie smile
                                        uważam ze w tamtej fryzurce będzie Ci bardzo dobrze smile
                                        poszperam w kompie to też Ci wyślę moja osóbkę .
                                        • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:25
                                          Ok - miło będzie Cię zobaczyć.

Oho! Kocur (Antonio - bo tak go dzieci nazwały) - poluje na muchę - właśnie
                                          wpadła przez okno. Ale łobuz - nie patrzy, że na stole stoi szklanka!
                                          • frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 23:29
                                            napisz czy coś doszło , wysłałam Ci fotkę z ostatniego wesela ,na któym byłam .
                                            • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:36
                                              Doszło!

Ładna dziewczyna z Ciebie!

No - moja droga - do tego kiecka ślubna i ludziska padną z zachwytu!

• frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 23:42
                                                Przestań, bo rumieńców dostałam i mój P. mnie dziwnie obserwuje smile hehe
                                                Jak wróce z wesela brata to wyślę Ci więcej fotek .

O nie , mój zaczyna nocne jedzenie a ja się dietuje aa...
                                                • madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:46
                                                  Właśnie - ja też chyba zgłodniałam i T. krzyczy, ze nic tylko ten komputer i
                                                  komputer, a on mi drinka zrobił!

Ok - to ja pędzę w jego ramiona, a Tobie i Twojemu P. zycze udanej imprezy
                                                  weselnej.

Szalej aż miło!

buziaki
                                                  pa
                                              • frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 23:46
                                                Kochana ja to idę już bujać w obłoczkach , fajnie się z Tobą rozmawia , miło mi
                                                ze Cię poznałam .

kolorowych snów

buziak
    • magdaksp Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 06.06.07, 23:36
      te kwiatki sa okropne ale ogolnie ladne te buty
    • lusia701 Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 07.06.07, 23:02
      typowo ślubne , pewnie drogie bo z tego co wiem to firma Arrado nie należy do
      tanich .
      • jablkoewy Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 08.06.07, 00:01
        Hm...uncertain nie bardzo mi ten kwiatek przypadl do gustu, ale poza nim to bardzo ladne big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka