frida_a 05.06.07, 22:19 Bardzo wygodne www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00b9c2c390301594.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 05.06.07, 22:28 Mało widać, ale chyba fajne Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 05.06.07, 22:30 szczerze to mi sie nie podobaja, ale najwazniejsze ze wygodne chociaz sa Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 05.06.07, 23:17 a mi sie podobaja ile kosztowaly?? Odpowiedz Link Zgłoś
kuzka3 Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 06.06.07, 08:43 Hej Firda_a )) widzę, że udało Ci się jednak upolować tych Ryłko )). Czy jednak stwierdziałaś, że to nie te? k) Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 06.06.07, 09:23 Cześć Frida_a!!!!!!!!! Witaj! Cieszę się, że kupiłaś butki. Przeładne! Gartuluję! No i najwazniejsze, ze wygodne - będziesz tańcować do białego rana! Ja wczoraj z moją mamą byłam na poszukiwaniach kiecki dla niej. Znalazłyśmy trzy godne uwagi, ale to mamine niezdecydowanie... Wracając na drodze spotkałam Slonę Ma tak charakterystyczny samochód, ze rozpoznałam ja błyskawicznie - ni i tak jechałyśmy kiwając do siebie z samochodów, ze zastanawiam się czy fotoradar mnie nie łypnął bo troszke przy tym szybko jechałyśmy... Ale Slona pociesza, ze nic nam nad głową nie błysnęło, więc powinno byc OK. Teraz rzadko siedzę na Forum - jakas bieganina sie zaczęła - na nic nie mam czasu - niemal wciąż w drodze. Co się dzieje? A tu jescze trzy miesiące i jak to ma tak wyglądać... Szkoda, że ten czas tak szybko biegnie. Fajnie jest być narzeczoną. Na razie posyłam całusy. pa a butki - zawodowe! Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Madziuchna 1978 06.06.07, 22:25 ..fakt jak dobrze być narzeczoną , już pomału zaczynam żałować że suknię którą włożę będę nosić tak krótko A butki , jak je ujrzałam ...ach znasz przecież to uczucie buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Frida_a 06.06.07, 22:27 Oj znam - ja mam hopla na punkcie butów. Zresztą kiecki też lubię. Nic tylko oglądać, przymierzać i ... kupować. Ala skąd na to brać kasę - ciągle jej mało, a niby zarabiam całkiem nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: Frida_a 06.06.07, 22:30 mam podobnie dzisiaj nie mogłam sie oprzeć malutkim " japonka " przecież na tak małe butki miejsce sie zawsze znajdzie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Frida_a 06.06.07, 22:34 Butów nigdy dosyć. Ja to jestem jakaż dziwna - oglądam tylko na obcasie i tylko na obcasie kupuję, ale jak przychodzi co do czego to wybieram na płaskiej podeszwie bo wygodniej. No i jeszcze niska nie jestem ... 174 cm wzrostu - do tego 7cm obcas i już jestem... brzoza! Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Kuzka 06.06.07, 22:24 CZeść Frida_a! Widzę, ze buszujesz na Forum. Co u Ciebie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Madzichna 06.06.07, 22:28 ..wpadłam na chwilkę , juto muszę tyle rzeczy pozałatwiać bo w piątek wyjeżdżamy na wesele brata ,oj będzie sie działo wracamy w poniedziałek .a tu jutro jeszcze na grilla zaproszonko mamy , mniam pieczonki i kefirek Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 22:32 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też chcę grilla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mmmmm smaka mi narobiłaś. Super - muszę pogadać ze znajomymi - może tez uda się nam coś zorganizować na weekend. Miałam jechać co prawda w góry z ekipą ze studiów, ale dwóm koleżanką coś wypadło, a bez nich szkoda. Trudno - jedziemy w innym terminie. A ja jutro sobie pośpię...mmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 22:35 niom ja też planuje pospać , ale natłok zajęć mnie pewnie obudzi , małe pranko , spakować Nas, spakować prezent a gdzie czas dla siebie ?? a po południu ten grilek chyba braknie mi czasu hm... Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 22:39 Nie rano budzi kot. Łobuz tak sie nauczył, że jak w tygodniu wstaję o 4.20 to nie ma dla niego znaczenia czy to piątek, świątek czy niedziela. Marudzi, ze muska pusta i koniec - do tego lekka sugestia w postaci trącenia łapą (bez pazurów rzecz jasna, ale trąca do upadłego) i MUSISZ wstać. W tygodniu to OK - bo to świetny budzik, ale w weekend.... No cóż i tak kocham mojego kocura.. Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 22:46 hehe..miałam kota a raczej kotke w spadku , dość krótko , musiałam ja oddać kuzynce ze względu na to że nie ma nas po całych dniach w domu więc kocisko by sie nudziło a u kuzynki ma przyjaciółkę sunie a tak z innej beczki masz już upatrzoną fryzurkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 22:51 Właśnie szperam w necie. Nie mam kompletnie nawet pomysłu! Nie wiem - myślę o małym kucyku i resztę puszczonych luźno - mam długie włosy - do połowy pleców - kasztanowe. Nie farbuję - bo już muszę poczekać te 2,5 miesiąca aby ich nie nadwyrężać - no i mam odrost ... jak pani z mięsnego Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 22:52 A Ty masz jakiś pomysł na ślubną czuprynkę? Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 22:58 wiesz ja mam proste włosy do łopatek i na pewno nie chcę mieć ulizanej fryzurki , myślałam o czymś takim . co myślisz ? www.kasiairadek.yoyo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:04 Fryzura OK, ale ja bym jeszcze wyciągnęła z upięcia kilka luźno opadających kosmyków. Właśnie, aby nie była "ulizana". Ja zastanawiam sie też nad zwykłym kucykiem, ale może być problem z welonem, choć po kościele i zdjęciach pewnie go ściągnę bo będzie 3 - metrowiec. Wyślę Ci na gazetowego fajną fryzurkę - za małym kucykiem - bo tu nie potrafię wklejać. Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 23:12 noo dla mnie bomba , jeśli masz gęste włosy to super fryzurka , ja niestety o moich tego nie mogę powiedzieć więc muszę je upiąć Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:15 CZy mam gęste... No z wiekiem coraz mniej Żartuję - powinno być Ok. Prześlę Ci jeszcze jedno z moich najnowszych zdjęć - to ocenisz. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:18 Ok - powinnaś mieć "mnie" na gazetowym Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 23:21 fajna laseczka z Ciebie uważam ze w tamtej fryzurce będzie Ci bardzo dobrze poszperam w kompie to też Ci wyślę moja osóbkę . Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:25 Ok - miło będzie Cię zobaczyć. Oho! Kocur (Antonio - bo tak go dzieci nazwały) - poluje na muchę - właśnie wpadła przez okno. Ale łobuz - nie patrzy, że na stole stoi szklanka! Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 23:29 napisz czy coś doszło , wysłałam Ci fotkę z ostatniego wesela ,na któym byłam . Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:36 Doszło! Ładna dziewczyna z Ciebie! No - moja droga - do tego kiecka ślubna i ludziska padną z zachwytu! Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 23:42 Przestań, bo rumieńców dostałam i mój P. mnie dziwnie obserwuje hehe Jak wróce z wesela brata to wyślę Ci więcej fotek . O nie , mój zaczyna nocne jedzenie a ja się dietuje aa... Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna1978 Re: Madzichna 06.06.07, 23:46 Właśnie - ja też chyba zgłodniałam i T. krzyczy, ze nic tylko ten komputer i komputer, a on mi drinka zrobił! Ok - to ja pędzę w jego ramiona, a Tobie i Twojemu P. zycze udanej imprezy weselnej. Szalej aż miło! buziaki pa Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: Madzichna 06.06.07, 23:46 Kochana ja to idę już bujać w obłoczkach , fajnie się z Tobą rozmawia , miło mi ze Cię poznałam . kolorowych snów buziak Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 06.06.07, 23:36 te kwiatki sa okropne ale ogolnie ladne te buty Odpowiedz Link Zgłoś
lusia701 Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 07.06.07, 23:02 typowo ślubne , pewnie drogie bo z tego co wiem to firma Arrado nie należy do tanich . Odpowiedz Link Zgłoś
jablkoewy Re: Kupiłam buty :) ocenicie ? 08.06.07, 00:01 Hm... nie bardzo mi ten kwiatek przypadl do gustu, ale poza nim to bardzo ladne Odpowiedz Link Zgłoś