tiliam 22.06.07, 15:49 na YouTube są tez polskie śluby obejryjcie: www.youtube.com/watch?v=I-56c-Obfkc&NR=1 www.youtube.com/watch?v=cPkhBgzWgEw&mode=related&search= az mi sie tak ciepło zrobilo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewosek Re: sie rozczuliłam...polskie śluby na YouTube 22.06.07, 22:10 ten pierwszy film rewelacyjny!!! Świetnie zrobiony i z humorem!! Poprostu klasa!! Odpowiedz Link Zgłoś
olafinek Re: sie rozczuliłam...polskie śluby na YouTube 22.06.07, 23:54 pan młody z branży, więc wiedział kogo wybrać film świetny Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: sie rozczuliłam...polskie śluby na YouTube 22.06.07, 22:19 mnie rozczulił ten podkład muzyczny www.youtube.com/watch?v=7NLQkTL1nKA&mode=related&search= tak sobie popisuję na forach i słucham chyba zbyt wrażliwa jestem lub nie te hormony dziś mną rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
madziulla.w pomóżcie 23.06.07, 00:30 Może ma ktoś namiary na tego kamerzystę?? tego co kręcił ślub z pierwszego linku www.youtube.com/watch?v=I-56c-Obfkc&NR=1 REWELACJA Odpowiedz Link Zgłoś
nikola.b Re: pomóżcie 23.06.07, 13:19 wlasnie moze jakies namiary ktos znalazl?? film poprostu ...az brak slow naprawde poprostu genialny. ...ja to nie moge takich filmow ogladac odrazu sie wzruszam... Odpowiedz Link Zgłoś
fotografik_zbigniewkruk Re: pomóżcie 27.06.07, 01:00 witam! ktos do mnie juz na youtube napisal - nie wiem czy to Ty... film robil moj kolega - www.21film.pl znam go juz 6 lat i wiem, ze to co robi jest na na prawde wysokim poziomie - jest to jedyna osoba ktora polecam jako kamerzyste. Odpowiedz Link Zgłoś
fotografik_zbigniewkruk Re: pomóżcie 27.06.07, 01:03 jak wejdziesz w moj profil na youtubie lub na strone 21film to zobaczysz jeszcze 3 filmy z wesela... w sumie mozna sie chyba niezle zorientowac w tym co robi i jak robi... ja go polecam Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: pomóżcie 27.06.07, 11:36 A mnie ciekawi, czy to ten Stary Folwark nad Wigrami... Bo w Folwarku poznałam mojego kochanego prawie-już-męza- i mam taki sentyment) Piękny film Odpowiedz Link Zgłoś
fotografik_zbigniewkruk Re: pomóżcie 27.06.07, 21:13 chyba nie - ten jest pod Brzezinami (koło Łodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: sie rozczuliłam...polskie śluby na YouTube 22.06.07, 22:23 the corrs też super do posłuchania i przesłania głębszego www.youtube.com/watch?v=dBwVokov1Bc&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
madziulla.w kto to? 25.06.07, 19:46 kto to nagrywał? ma ktoś jakies namiary?? pliiiiissss chodzi mi o ten pierwszy filmik Odpowiedz Link Zgłoś
ola1311 Re: sie rozczuliłam...polskie śluby na YouTube 25.06.07, 21:51 a mi się podoba ten wideoklip oczywiście między innymi www.youtube.com/watch?v=xdzLFb2kNNg&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: sie rozczuliłam...polskie śluby na YouTube 25.06.07, 22:54 ola1311 napisała: > a mi się podoba ten wideoklip oczywiście między innymi > www.youtube.com/watch?v=xdzLFb2kNNg&mode=related&search= hmmm ten clip zostł już zauważony forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=64633252 moim zdaniem jest nie do pobicia Odpowiedz Link Zgłoś
ba_ba_ja_ga nieeeeee..... 27.06.07, 07:38 Już widzę oczami wyobraźni, jak mnie linczujecie, ale po prostu nie mogę się powstrzymać! Przecież te wszystkie filmy są tak kiczowate, że oglądać się nie da! W życiu bym sobie czegoś takiego nie zafundowała! Brr, okropność!!! p.s. Większość znajomych mi par, które się zdecydowały na jakiś filmik pamiątkowy ze ślubu i wesela, po prostu go nie ogląda. Wszyscy twierdzą, że szybko przestał im się podobać i teraz czują tylko zażenowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
librea Re: nieeeeee..... 27.06.07, 13:10 część ztych filmów jest faktycznie kiczowatych, im więcej tzw. "efektów" tym gorzej. ale film z Laskowikiem jest wesolutki. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Bardzo kiepskie sa 27.06.07, 15:45 niestety,muzyka,montaz fatalny....u nas bede montowac ja sama,ale mam problem znalezc kogos kto ladnie i porzadnie nafilmuje i da kasete do reki. Odpowiedz Link Zgłoś
librea Re: Bardzo kiepskie sa 28.06.07, 11:09 a skąd jesteś , bo jak ze świętokrzyskiego to chętnie Ci polecę Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: sie rozczuliłam...polskie śluby na YouTube 27.06.07, 11:24 Rany, nie sądziłam, że mogę się wzruszyć... Jak porównam inne filmy na U-tube z weselami, na kórych puszczano jakieś dyskomulską rąbaninę, a tańce pokazywano w przyspieszonym tempie, przez co para młoda wygladała jak na elektrowstrząsach... Ech, taki filmik, jak w pierwszym linku to też bym chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
trojanek1 Re: sie rozczuliłam...polskie śluby na YouTube 27.06.07, 12:37 a mi sie to spodobało: www.youtube.com/watch?vQU98P4tIIg fajne prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k muzyka ? 27.06.07, 14:14 nie rozumiem dlaczego niektórzy kamerzyści/montaryści dają tak smutne piosenki jako podkład. muzyka piękna (ze Shrecka), słowa natomiast bardzo smutne (w filmie chyba wtedy Shreck z Fioną się posprzeczali). Nie rozumiem czym się kierował montarzysta filmu przy wyborze tego utworu - chyba tylko scieżką dzwiękową. www.youtube.com/watch?v=aU2W4N6hdqw&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
fotografik_zbigniewkruk Re: muzyka ? 27.06.07, 21:15 kasia-k napisała: > muzyka piękna (ze Shrecka), słowa natomiast bardzo smutne (w filmie chyba wtedy > > Shreck z Fioną się posprzeczali). jesli juz jestes taka pedantyczna, to nie "Shreck" a "Shrek" choc rzeczywiscie - nawet nie tlumaczac slow wyczuwa sie nostalgie... Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: muzyka ? 27.06.07, 21:45 www.youtube.com/watch?v=I-56c-Obfkc&NR=1 a jaki jest dokładny tytuł i dokładny wykonawca tego podkładu muzycznego? Poza tym ten filmik mnie rozczulił. Bardzo sympatyczna i zakochana para. Życze szczęścia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: muzyka ? 28.06.07, 15:15 @Agatko utwór jest rzeczywiście piękny, a jeszcze piękniejsze są słowa... Wykonawca: REAMONN a tytuł: IF I GO .. albumu nie pamiętam... polecam jeszcze jeden utwór tego artysty: SUPERGIRL i THE ONLY ONCES.. A wogóle wszystkie jego utwory są super Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k kolejna smutna piosenka 30.06.07, 14:21 vidmark dziekuję za podanie tytułu i wykonawcy czemu te pieknie melodyjnie utwory maja tak smutne słowa szlag człowieka trafia właśnie zdobyłam wspomniany wyżej utwór, posłuchałam, sprawdziłam tłumaczenie same oceńcie Tłumaczenia » R » Reamonn » If I go Jest mała cząstka mnie w Tobie.. Rośnie, zupełnie tak jak Ty. I mam nadzieję że spojrzysz na ten świat moimi oczami, Obyś nie dostrzegła moich łez.. Ale jeśli odejdę-o tak Cóż, to nie potrwa długo.. Bo jeśli zostanę-o tak Cóż, wszystko pójdzie nie tak.. Ale jeśli odejdę-o tak Cóż, to nie potrwa długo. Bo jeśli zostanę.. Jest mała cząstka mnie w Tobie.. Rośnie, zupełnie tak jak Ty. I mam nadzieję że spojrzysz ten świat moimi oczami, Obyś nie dostrzegła moich łez.. Ale jeśli odejdę-o tak Cóż, to nie potrwa długo. Bo jeśli zostanę.. I mam nadzieję, że wiesz, że tu nie chodzi o Ciebie.. Chodzi o moje życie i o to co robię.. I mam nadzieję, że wiesz że każdego dnia trzymam,trzymam Cię blisko w pewien sposób.. Ale jeśli odejdę-o tak Cóż, to nie potrwa długo.. Bo jeśli zostanę-o tak Cóż, wszystko pójdzie nie tak.. Ale jeśli odejdę-o tak Cóż, to nie potrwa długo. Bo jeśli zostanę.. Autor tłumaczenia: tancereczka źródło: www.popolsku.org Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: muzyka ? 27.06.07, 21:54 fotografik_zbigniewkruk napisał: > kasia-k napisała: > > > > muzyka piękna (ze Shrecka), słowa natomiast bardzo smutne (w filmie chyba > wtedy > > > > Shreck z Fioną się posprzeczali). > > > jesli juz jestes taka pedantyczna, to nie "Shreck" a "Shrek" > > choc rzeczywiscie - nawet nie tlumaczac slow wyczuwa sie nostalgie... coś ugryzło ? rzeczywiście pomyliłam się ale gdzie tu pedantyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: sie rozczuliłam...polskie śluby na YouTube 28.06.07, 11:07 )) fajniutko Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje a co powiecie na ten filmik z wesela? 28.06.07, 13:10 www.youtube.com/watch?v=Q_9IrGi8QS8 Odpowiedz Link Zgłoś
znow_wedrujemy Re: a co powiecie na ten filmik z wesela? 28.06.07, 20:14 www.youtube.com/watch?v=aU2W4N6hdqw&mode=related&search= dla mnie ten najbardziej z klasą! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: a co powiecie na ten filmik z wesela? 28.06.07, 22:58 znow_wedrujemy napisała: > www.youtube.com/watch?v=aU2W4N6hdqw&mode=related&search= > dla mnie ten najbardziej z klasą! no właśnie w tym filnie ścieżka dźwiękowa jest NIEODPOWEDNIA pisałm już wyżej dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje dodam jeszcze 28.06.07, 20:34 ze jakos samego materialu do skladania byla fatalna gdyz bylo to krecono podobno aparatem cyfrowymz funkcja filmu,wiec samo mowi za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
znow_wedrujemy Re: dodam jeszcze 30.06.07, 20:30 a mi się podoba najbardziej ze wszystkich które widziałam na tej stronie Odpowiedz Link Zgłoś