she_24
12.07.07, 11:15
we wrześniu wychodze za mąż. Chce zeby to byl mój najpiękniejszy dzień niestety jest taka osoba, która życzy mi jak najgorzej i chce żeby moja uroczystośc przeobraziła się wkoszmar, utrapienie i porute! to mój byly chłopak, który strasznie paja do mnie nienawiścią. nie mógł zaakceptować ze zaczęłam spotykać siez kimś nowym! Na rożnych imprezach zawsze nas zaczepiał, dawał głupie dedykacje do dj-a itp. Gdy spotykam go na ulicy zachowuje się w obec mnie chamsko, wulgarnie, nie okazuje mi szacunku. To był związek pomyłka z pomylonym czlowiekiem. Ale teraz czuje na sobie piętno tych starych błedów. Mimo tego, że jestem w moim nowym, zresztą bardzo szczęsliwym związku juz ponad 2 lata i teraz mamy zamiar się pobrać to nienawiśc mojego EX wobec mnie nadal jest żywa. Wczoraj przypadkiem spotkałam go i powiedził mi ze ma zamiar wkroczyć na ta moja imprezę i wszytsko popsuć. Że juz uzbiera sobie szpaler 15 osob, które przyjdą z nim " życzyć mi wszystkiego naj na nowej drodze życia"!!! Jestem załamana, teraz drżę i boję się że on naprawdę jest tak głupi i mówil to poważnie!Ni wiem co robic, do kogo się zwrócić!? Mój ślub zaczyna zamieniac się w koszmar!!