Dodaj do ulubionych

oto moje zdjecia 23.06

12.07.07, 23:36
Tak jak obiecalam wklejam moje fotki, te nieprofesjonalne robione przez
tescia.Mam nadzieje, ze linki dzialaja. Pozdrawiam Was cieplo
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b3509b468cce32a9.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c6b394c70d601302.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/acb871e10e2dee1c.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/549e0038a48f81f8.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74e34d11136ddd49.html
Obserwuj wątek
    • nantu Re: oto moje zdjecia 23.06 12.07.07, 23:44
      ślicznie wygladaliscie!!! piekna suknia i bukiet!Gratuluje i zycze wszytskiego
      najlepszego!!!
      • adrianna79 Re: oto moje zdjecia 23.06 12.07.07, 23:59
        pieknie wygladaliscie. piekna panna mloda i bardzo przystojny pan mlody!
        wszystkiego najlepszego. jedna z moich ulubionych par!!!!
    • gioseppe przepiekny bukiet! 13.07.07, 08:39
      gratuluję smile
      wyglądaliscie super, a Ty jestes wyjątkowo delikatna osóbka smile
      wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
    • golinda Re: oto moje zdjecia 23.06 13.07.07, 08:43
      ślicznie, ale poproszę o zdjęcie sukni w całej okazałości smile
    • remifa26 DO KASI 13.07.07, 08:48
      Kasiu ja mam przymiarkę w tym samym salonie, w którym Ty kupowałaś swoją suknię
      i tej samej sukni. Napisz mi proszę czy u Ciebie wszystko było w porządku i czy
      jesteś zadowolona?? Wyglądaliście przepięknie, ech już nie mogę się doczekaćsmile))
      • kasiaberlin1 Re: DO KASI 13.07.07, 10:36
        Dziekuje Wam, ale jesteście milutkiesmile
        Ja jestem bardzo zadowolona z tego salonu, obsługa profesjonalna, przynjamniej
        ja tak miałam, gratis dostalam rekawiczki i stroik do włosów choc ich nie
        zalożylamsmileDo tego welon i podwiązke. Wszystko odbywało się w umówionym
        terminie, naprawde polecam, nie masz sie o co bac...Do tego mialam przedłużany
        o 20 cm tren i nic nie musiałam dopłacać. Tylko przygotuj sie, ze tren podczas
        hucznych tanców moze sie oderwac, bo ja tak mialamsmile Teraz sie zastanawiam czy
        oddac im suknie w komis, ale one leza gdzies schowane, wiec male sznase ze ktos
        ja tam zauwazy...
        • remifa26 Re: DO KASI 13.07.07, 10:41
          No to mnie pocieszyłaśsmile Ja mam przymiarkę we wtoreksmile Trenu nie przedłużałam,
          zostawiłam taki jak był w pierwotnej wersji. A jak on Ci sie urwał??? Porwał się
          materiał??? Miałaś tren przypinany na guzik???
          Dzięki za odpowiedzismile
          • kasiaberlin1 Re: DO KASI 13.07.07, 15:46
            To nie bedzie u Ciebie problemu, wiesz ten tren 20 cm wiecej dlatego byl ciezki
            i mi sie urwalo...Material porwal sie lekko, ale na szyciu wiec to zaden
            problem, krawcowa to zrobi. Tak mialam ten guziczek, ale on nie wytrzymal tego
            ciezarusmileAle skoro Ty nie przedluzałas to nie powinno byc problemusmileJuz sie nie
            moge doczekac Twoich zdjecsmileKiedy slub? Bedziesz sprzedawac suknie?
            • rilla84 SUKNIA!!! 16.07.07, 10:19
              Gratuluję TObie i Mężowismile Pięknie wyglądaliście... ALe moją uwagę przykuła
              suknia. Od razu poznałam- Sposabella 371... Ślu mam w maju,ale ten model jest
              moim faworytem już dziś. Marzę o sukni z organdyny... I dlatego chciałam spytać
              jaksię uklada materiał? I jaksię "sprawdza" w tańcu?smile
              • kasiaberlin1 Re: SUKNIA!!! 17.07.07, 20:19
                Material ukladal sie idealnie, suknia jakby dopasowywala sie do ruchów w tańcusmile
                Naprawde byla tak b.wygodna, ze nie przebieralam sie po polnocy, mimo ze mialam
                sukienki na przebranie
    • pestka01 Re: oto moje zdjecia 23.06 13.07.07, 08:54
      przepiękna z was para, miałaś śliczny bukiecik - taki słodziutkismile
      życzę dużo szczęścia we wspólnym życiu
    • ashton Re: oto moje zdjecia 23.06 13.07.07, 10:40
      Mi się wszystko podoba oprócz połączenia kwiatka z chusteczką u męża, no ale to
      takie moje małe zboczenie smile Suknia i bukiet bardzo do Twojej urody pasują.
      • mayagaramond Re: oto moje zdjecia 23.06 13.07.07, 10:46

Gratuluje - piekna Para Mloda! I jak masz, to wklej zdjecie calej sukienki.
        • butterfly.pl Re: oto moje zdjecia 23.06 13.07.07, 10:53
          Kasiu piekne zdjecia, gratuluje Nowozencom! Jestem pod wrazeniem twojego
          naturalnego wygladu..slicznie!
          • butterfly.pl Re: oto moje zdjecia 23.06 13.07.07, 10:54
            Aha , Kasiu , sprawdz prosze privasmile
            • kasiaberlin1 Re: oto moje zdjecia 23.06 14.07.07, 10:04
              Butterfly odpisalamsmileTo na razie jedyne zdjecie sukni w calosci,dzis po
              poludniu zobacze w koncu plener i kasete, juz sie nie moge doczekacsmile
              www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/faa71908cb693c64.html
              • abkasia gratuluje 14.07.07, 10:40
                wygladaliscie pieknie. Gratulacjesmile)
                • a.bc Re: gratuluje 14.07.07, 13:02
                  Bardzo mi sie zdjęcie podobały
              • butterfly.pl Re: oto moje zdjecia 23.06 14.07.07, 13:46
                Kasiu, musze Cie spytac o jeszcze jedna rzecz- czy buty, o ktoryh pisalas w
                innym watku sie sprawdzily? Nie deptali Ci po palcach? Bo kupilam bardzo podobne
                i zastanawiam sie jeszcze nad zakrytymi palcami (troche jednak obawiam sie zlej
                pogody oraz zbyt skaczacych gosci na weselu (: )
                Aha, mam jeszcze jedno pytanie: jaka mialas halke do tej sukni, na dwoch kolach,
                na jednym, z falbankami tiulowymi czy bez?
                Pozdrawiam

P.S. Niestety w Twoim poprzednim mailu do mnie wystapil jakis blad i otrzymalam
                tylko cytat mojego zapytania do Ciebie, wiec sprawdz prosze o ponownie poczte.
                • kasiaberlin1 Re: oto moje zdjecia 23.06 16.07.07, 08:55
                  A halka byla na dwóch kolach z falbankami tiulowymismile
                  • remifa26 Re: oto moje zdjecia 23.06 16.07.07, 08:57
                    Oj to moja chyba też, bo to ten sam salon i ta sama sukniasmile)) Jutro mam
                    pierwszą przymiarkę, trzymajcie kciukismile
    • skrabi01 Re: oto moje zdjecia 23.06 15.07.07, 21:12
      Wyglądaliście PIĘKNIE!!! Mam pytanko do Ciebie smile, gdzie znalazłas taki
      śliczny delikatny naszyjnik? Nie miałaś dylematu co do welonu? Ja tez mam taka
      suknie i wydawało mi się, że tylko długi pasuje, ale na pierwszej przymiarce
      zupełnie mi jakoś nie leżał. Aha i jeszcze jedno nietypowe pytanko.. Miałaś
      biustonosz czy takie naklejane miseczki? Bo ostatnio usłyszałam, że do tej
      sukni powinnam mieć przyklejane, a nigdy w życiu czegoś takiego nie testowałam
      i trochę boję sie zaryzykować. Pozdrowionka
    • oliwiaaa1 do kasiaberlin 15.07.07, 22:46
      Z jakich kwiatow byl wykonany Twoj bukiet?? Same rozyczki? Slicznysmile
      • oliwiaaa1 Re: do kasiaberlin 15.07.07, 22:53
        Aha. I jaki mialas kolor cienina powiekach? Czy tez rozowe (zeby wspolgraly z
        odcieniem bukietu)?
        • kasiaberlin1 Re: do kasiaberlin 15.07.07, 23:00
          Dziekuje za mile slowasmile
          skrabi-naszyjnika bardzo dlugo szukalam, nie moglam nic takiego znalezc,trudno
          dobrac cos do sukni, krora ma zdobipona gore.I w koncu kupilam w zwyklym
          sklepie z bizuteria w Zielonej Górze.Jesli chodzi o stanik to mialam bardotke z
          Intimissimi z silikonowymi wstawkami,bylam z niego bardzo zadowolonasmile
          Oliwiaa-ten bukiet to roze+drobne gozdziki, a na powiekach byl rozowy cien
          dobrany wlasnie do bukietusmile
    • remifa26 DO KASI 16.07.07, 09:45
      Kasiu ślubuję 8.09.2007, suknię będę chciała sprzedać. Jutro mam pierwszą
      przymiarkęwink Mam do Ciebie prośbę, jeśli masz zdjęcie, na którym dobrze widać
      bukiet to bardzo proszę o fotkę na gazetowego. Będę wdzięczna. Pozdrawiam!
      • remifa26 Re: DO KASI 17.07.07, 07:48
        up
        • kasiaberlin1 Re: DO KASI 17.07.07, 08:23
          Dzis po poludniu postaram sie znalezc takie zdjecie, o ile bede miala
          • remifa26 Re: DO KASI 17.07.07, 08:25
            Wielkie dzięki. Ja mam dzisiaj pierwszą przymiarkę, trzymaj kciuki. Mam
            nadzieję, że dziewczyny w salonie mają dobre oko i nie będą wciskały nic na siłęwink
            • kasiaberlin1 Re: DO KASI 17.07.07, 20:20
              I jak przymiarka?Mam nadzieje,ze wszystko w porzadku.Oto zdjecie bukietu, tak
              jak chcialas ale to jedyne jakie mam
              www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/414d24da108c6ff5.html
              • remifa26 Przymiarka;) 18.07.07, 08:18
                Kasiu dziękuję za fotkę bukietu, bardzo, bardzosmile
                Jeśli chodzi o przymiarkę to wszystko ok, oprócz jednej rzeczy. Mam jedną
                wątpliwość ale nie wiem czy tak powinno być czy nie. Suknia zapina się z tyłu na
                zamek (u Ciebie też tak było, czy miałaś wiązanie gorsetowe?) i jak mnie Pani
                zapięła to jakoś tak mi się ciasno zrobiło, że hej i to nie w okolicach biustu,
                tylko brzucha. Powiedziałam jej o tym, a ona na to że tak musi być i że suknia
                musi się na czymś trzymać i nie dało się jej nic powiedzieć. Trochę mnie to
                przeraża jeśli mam być taka ściśnięta i teraz nie wiem co robić, bo w sumie
                suknia z tyłu zapięła się bez problemu, nie było żadnego szarpania ani nic w tym
                stylu. A z drugiej strony, jeśli schudnę trochę to może być trochę za luźna. A u
                Ciebie jak było? Tez byłaś w pasie ściśnięta??? Zdjęcie załączę wieczorem, bo
                nie mam go w pracy na kompie.
                • remifa26 Kasiu odbierz maila:) 18.07.07, 10:46

• kasiaberlin1 Re: Kasiu odbierz maila:) 22.07.07, 19:10
                    Wiec oto plener, ale zaledwie kilka co by was nie zanudzicsmile
                    www.weselejawor.blogspot.com/
                    • remifa26 Gratuluję, piękne zdjęcia z pleneru:) 23.07.07, 15:09
                      Wzruszyłam się i nie mogę doczekać się naszego dniasmile
                      Samych radosnych chwil życzę!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka