Dodaj do ulubionych

A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne?

01.08.07, 13:48
Wiecie co, jest pełno tych prywatnych podzielonych na miasta, ale można też
założyć coś w stylu Slub i wesele-reaktywacja, nasze forum prywatne, z
wybranymi moderatorkami, dla tych dziewczyn co były na tym forum. Tylko czy w
ogole jakies nowe by przychodziły tam, widząc, ze my to prywatne, a jest tez
to zwykle z pseudo nowymi zasadami. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • asik801 Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 13:49
      jakby to dobrze wykombinować to mogłoby być ok
    • gioseppe Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 13:50
      mysle ze by przychodzily jesli wygladaloby podobnie

przeciez my wszystkie tezj akos to forum znalazlysmy?
      (ja -google)
      • misiaczek187 Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 13:53
        ja również przez google smile
      • catlady Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 13:58
        Ja po prostu wśród kobiecych forum czy jak to tam sie odmienia w liczbie
        mnogiej(heh,moj analfabetyzm w j.polskim)zobaczyłam slub i wesele i zaczelam tu
        bywac. Parę razy wchodzilam na slub i wesele prywatne mojego miasta, ale jest
        tam beznadziejnie, malo kto sie odzywa, wątki w większości pozostaja bez
        jakichkolwiek odpowiedzi. Fajnie gdyby zrobić tak to prywatne, zeby zachęcało
        bardziej niż to dotychczasowe, żeby byla jakas nazwa fajniejsza, czy cos.
        Wybralybysmy wspolnie moderatorki, bo jakos do wczoraj bylo tu milo i panowala
        zgoda, dopiero od wczoraj sie namieszalo. Fajnie jak byloby to forum takie
        ogólnopolskie(lub swiatowe) dla wszystkich dziewczyn zainteresowanych tym
        tematem, niezależnie z jakiego regionu sa.Tu zawsze bylo ciekawie, fajnie bylo
        poczytac te rozmowy, forum jest super rozrywką na wakacyjne dni szczegolnie. A
        moze jednak jest jakas nadzieja zeby zmienic ta nowa moderatorke? jak myslicie?
    • maraxela zwierzatko_mojej_mamy proponuje ze nam zalozy wlas 01.08.07, 13:54
      ne forum ona ma odpowiedznie wyksztalcenie i bedziemy mialy swoje tutaj juz nic
      robic nie ma sensu bo przeciez ten sam wlasiciel i ta sama jazda bedzie
      • asik801 Re: zwierzatko_mojej_mamy proponuje ze nam zalozy 01.08.07, 13:55
        masz racjęsmile))
    • gioseppe z wierzatko_mojej_mamy chce? 01.08.07, 13:57

• zwierzatko_mojej_mamy Re: z wierzatko_mojej_mamy chce? 01.08.07, 14:23
        zwierzatko chce i kwiczy z uciechy smile, ale widzę, że niektórym łatwiej chyba
        będzie przeskoczyć na to prywatne chyba... crying a szkoda crying

suwaczek
        • maraxela ja bym dala szanse zwierzatku_mojej_mamy 01.08.07, 14:27
          wtedy nikt nam sie nie bedzie w.......... z butami w nasze sprawy a temu
          serwisowi to juz podziekujemy
          • zwierzatko_mojej_mamy Re: ja bym dala szanse zwierzatku_mojej_mamy 01.08.07, 14:40
            no nie będzie - ja już się tak rozpędziłam, że do rana nie wyhamuję wink chyba, że
            Wy mnie wyhamujecie, jeśli jednak wolimy zostać wink

suwaczek
      • zwierzatko_mojej_mamy do gioseppe 01.08.07, 14:52
        możesz do mnie napisać na gazetowego z jakimś szybszym kontaktem niż mail? suspicious

suwaczek
        • gioseppe poszło 01.08.07, 15:03
          zwierzatko_mojej_mamy napisała:

> możesz do mnie napisać na gazetowego z jakimś szybszym kontaktem niż mail? :
          > 2;
          >
          >
          > *******
          > suwaczek
    • inkageo Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 13:57
      Zapraszam na wrocławsmile Możemy nawet zmienić nazwę i profilsmile
      • gioseppe Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 13:58
        o!
        a moze tak wlasnie?
        to jest dobry sposob bo
        1 forum juz hula
        2 nie ma zszarganej opinii a to zaczyna miec wink

czy rzeczywiscie mozna zmienic nazwe?
        na bardziej ogolna?
      • zuzia_8 Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 13:58
        super.
        ja się piszę bo jeszcze chwila i tutaj wytrzymać się nie da!
      • monia_look Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 14:00
        Tez jestem za...
        Ewentualnie opcja zwierzątkawink
    • catlady Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 14:04
      No fajnie jakby to wrocławskie przerobić na ogólnopolskie, ale czy osoby ktore
      sa z wroclawia nie zezloszcza sie że im sie podbiera ich forum i wpuszcza
      "obcych"? dajcie znac czy faktycznie sie wynosicie. moznaby urządzic sobie cos w
      stylu" wieczorek zapoznawczy" na nowym forum, jeszcze raz napisac kto jest kto,
      zeby wiadomo bylo ze jestesmy ze starego forum, bo wiele z tutejszych forumek
      rzadko tu bywa tak, zeby sie udzielac, są takie które wszyscy kojarzą, Golinda,
      Gioseppe, Maraxela, Salsa, Ashton itd. Fajnie sie z Wami wszystkimi gada, miło
      jakby to forum w sensie dziewczyny które tu bywają, przetrwalo.
      • ishka82 Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 14:13
        Dziewczyny! Jeśli będziecie się gdzieś przenosić, to bardzo proszę o informację
        na gazetowego. Mam ślub już w najbliższą sobotę i boję się, że jak parę dni nie
        zajrzę na forum, to już Was nie znajdę.
      • kate.zet1 Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 14:14
        Ja jestem z Wrocławia i nie mam nic praeciwko!!!! Zapraszam na Wroclaw...ale fajnie!!! Inkageo da się to jakoś zorganizować???????
        • esiaesia Tylko linka podajcie :) 01.08.07, 14:15
          • kate.zet1 Re: Tylko linka podajcie :) 01.08.07, 14:18
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=37709466&s=0
            • kate.zet1 Re: Tylko linka podajcie :) 01.08.07, 14:19
              ups, chyba coś nie tak
    • inkageo Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 14:16
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44777
      Zapraszamsmile
    • iosellin Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 14:18
      sluchajcie, da rade - zalozylam prywatne wesele i slub - za jakas godzine
      powinno sie pojawic.
      • catlady Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 14:19
        Daj linka do tego forum, zobaczymy, moze bedzie fajniewink
      • maraxela mala dygresja nad forum na tym serwisie 01.08.07, 14:21
        przeciez to ta sama administracja tak samo beda nas sterowac jak juz zakladac
        forum to na innym serwisie zwierzatko mojej mamy sie oferowala ze ona zrobi
        profesjonalne forum ,nie ma sensu brnac w to samo 2 raz.znowu beda nam tam
        rzadzic
        • kate.zet1 Re: mala dygresja nad forum na tym serwisie 01.08.07, 14:22
          Ale już tu się ktoś z moderacji wypowiadał, że na prywatnym można samemu regulamin ustalić!!
        • zwierzatko_mojej_mamy ponawiam moją propozycję, ale nic na siłę ;) 01.08.07, 14:29
          za i przeciw

1. tutaj ludzie mają skrzynki i są przyzwyczajeni
          2. prywatne ponoć niby swój regulamin, ale aż tak bardzo się nie znam i nie wiem
          czy ktoś jednak nad nim nie czuwa z istot wyższych
          3. założenie czegoś szkicowego, co będzie hulało, ale jako zupełnie
          niekontrolowana innymi osobami niż nami, chwilkę potrwa - zarejestrowanie domeny
          + wykupienie miejsca + szkicowy wygląd głównej strony z na razie jednym
          odnośnikiem do forum - mogę się szybko dowiedzieć jeszcze dziś ile dokładnie

nie wiem co jeszcze dodać

suwaczek
          • monia_look Re: ponawiam moją propozycję, ale nic na siłę ;) 01.08.07, 14:30
            Działaj kochanawink I zabierz nas stądwink
            • zwierzatko_mojej_mamy poproszę o maile!! 01.08.07, 14:36
              dziewczyny bardziej zainteresowane stworzeniem czegoś nowego na szybciora,
              poproszę o maile z numerem na przykład gg, scype, gmaila i czym tam jeszcze
              mozna pogadać na żywo - jak nie wypali to będziemy miały kącik wzajemnej adoracji wink

suwaczek
              • ishka82 Re: poproszę o maile!! 01.08.07, 14:44
                Proponuję na razie przeskoczyć na prywatne "Wesele i Ślub" jak tylko zacznie
                działać i zobaczyć, czy tam też nas będą po kątach rozstawiać. A Zwierzątku dać
                trochę czasu na postawienie serwisu smile
                I nie wiem, czy Wrocław to dobry pomysł, bo już tam widziałam protest przed
                zmianą nazwy, a na regionalne nikt z poza regionu nie trafi. No i po co im
                burzyć forum regionalne jeśli ktoś stworzył ogólne prywatne wink
                • maraxela ja sobie chyba pojde tutaj bo mnie szlak trafie 01.08.07, 14:46
                  www.optimaforma.pl/gallery/gal_02.html
                  musze sie wyluzowac
                • panikarola Re: poproszę o maile!! 01.08.07, 15:29
                  bez przesady, nie burzyl, tylko grzecznie poprosil, zeby nie wyrzucac Wroclawia z nazwy, co jest chyba zrozumiale, skoro Wroclaw uzycza miejsca. mnie sie podoba pomysl, zeby to bylo tymczasowo to forum SiWW, bo na inne np. zwierzatka zapewne nie dotre (przyzwyczailam sie do agory, skrzynka mailowa). na inne fora reaktywacja itp. - nie podoba mi sie pomysl, juz sa ze 3, przez takie dzialanie sie ludzie rozpraszaja, a poza tym zgina informacje, ktore sie pojawia na tych forach, zanim dotrzemy do docelowego forum.
                  • zwierzatko_mojej_mamy Re: poproszę o maile!! 01.08.07, 15:43
                    żebym nie zapeszyła wink ale na razie organizacja idzie jak burza wink mam nadzieje,
                    że dotrzesz - i mam nadzieję, że z pomocą dziewczyn i ich kopalnią wiedzy
                    odtworzymy wszystkie informacje i to jeszcze pokatalogowane, żeby nie ginęły jak
                    watki ze starości

suwaczek
              • maraxela Re: poproszę o maile!! 01.08.07, 14:44
                1866452 gg
        • monia_look Do maraxela 01.08.07, 14:29
          Odpisywałam Ci na innym wątku ale usunęły zanim wysłałamwink

Generalnie strzał w dziesiątkę z tą marihuanawink Się uśmiałam;DDDD

No, to już tu nie zaśmiecam dalejwink
          • maraxela Re: Do maraxela 01.08.07, 14:31
            ale co moja marihuane tez usuneli?? a co to nie zgodne z regulaminem przeciez
            ja chcialam edukowac taka mam misje zawodowa buahahhahaha zaraz hcyba pekne ze
            smiechu
    • myszoorka Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 14:56
      Mogę pokazać miejsce gdzie leży sobie forum ślubne z przeznaczeniem dla młodych
      - tylko forumkami je zapełnić. Zainteresowane Panie proszę o kontakt na priv -
      gwarantuję podejście elastyczne i posady moderatorów. Kwestia domeny - nawet
      samodzielnej jest do uzgodnienia. Dla formalności - forum miałoby działać non
      profit.
    • iosellin Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 22:40
      zalozylam:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48737
      • ishka82 Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 22:43
        Ubiegła Cię catlady wink
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48738
        Już tętni życiem smile
    • koka32 Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 01.08.07, 22:50
      mam wrazenie, ze pomysl z forum prywatnym ani z przemianowaniem wroclawskiego
      nie wypali. Wiekszosc ludzi jest przyzwyczajona do tego, czesciej sie tu
      zaglada. Nawet jak w wyszukiwarce wstukuje sie konkretne haslo, najpredzej
      wyskakuja linki do forum gazetowego.
      Ja bym tu zostala, tylko nie mozemy dac sobie wejsc na glowe. Mysle, ze
      lilivanpire dostala juz od forumek w kosc. MNie w ktoryms poscie obiecala, ze
      nozyczki do wycinania watkow ma juz schowane glebokosmilesmilesmile
      Anyway - to my tu rzadzimy Drogie Forumki i bez nas to forum nie bedzie istniec.
      A osobom naprzykrzajacym mozna latwo przytrzec noski. np: Bylybyscie w stanie
      ocenzurowac 300 postow dziennie?smilesmile Mozna przemycic ttresci takie jakie sie
      chce. A netykieta przy nas moze sie schowacsmile
    • kasia-k forum prywatne już jest 02.08.07, 09:47
      nie pamiętam dokładnie nicka forumki - ludmille

forum nazywa sie chyba ślub i wesele 2008
      • mary_popins Re: forum prywatne już jest 02.08.07, 20:08
        forum Ślub w 2008r. założyła Chantal10. Póki co prosperuje, jednak nie ma na nim
        takiego ruchu jak na ogólnym. A ta "ludmille" to lumidee23 wink

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45860
    • salsa.loca Re: A gdyby nowe forum założyć na forum prywatne? 02.08.07, 21:57
      no i jak tam pod wieczór?? co uradziłyscie madre głowy??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka