felicity77 29.08.07, 16:29 Cześć dziewczyny, bardzo chciałabym nawiązać kontakt z kimś z Opolszczyzny.Czy jest tu jakaś przyszła Panna Młoda z tego województwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielorak Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 29.08.07, 17:12 cześć ja jestem z opolszczyzny ale nie -przyszła PM Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 29.08.07, 17:27 Szkoda, że nie przyszła Panna Młoda, ale może orientujesz się kto dobrze szyje suknie ślubne? Odpowiedz Link Zgłoś
trinity84 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 29.08.07, 18:57 ja jestem z Nysy, ale szyje suknie we Wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 29.08.07, 19:06 Witam, ja jestem z Kluczborka.Dlaczego szyjesz we Wrocławiu?A sukienka jest firmowa?Jeżeli tak, to czy moge wiedzieć jaki model? Odpowiedz Link Zgłoś
trinity84 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 29.08.07, 21:37 szyje we wroclawiu bo znalazlam taka sukienka jaka chcialam (wg projektu dziewczyny z wroclawia i uszyta przez krawcowa tutaj wlasnie) tu sa zdjecia tej sukienki: s242.photobucket.com/albums/ff51/sylwiapol/Yahoo%20Photo%20Album/ jesli chcesz dane krawcowej (ja jej jeszcze nie odwiedzilam) to zapraszam na maila Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 29.08.07, 22:41 Śliczna ta sukienka, taka romantyczna i dziewczęca.Ja też szukam sukienki takiego typu. Znalazłam w salonie sukien włoskich z firmy Chantal, ale musze szyć bo chce pewne poprawki a oni tam tego nie robią.Chętnie dowiem się co to za krawcowa.Pod Opolem jest jakaś z Wrzosek, ale nie wiem czy jest dobra.Prosze o namiary na tą z Wrocławia.Mam Tobie podać mój adres?Nie za bardzo jeszcze orientuje się w tym pisaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 30.08.07, 09:36 Cześć Trinity, możesz dać mi namiary na tą krawcową z Wrocławia.Mój adres to felicity77@poczta.onet.pl Z góry Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 31.08.07, 07:55 Trynity wielkie dzięki za namiary na tą krawcową. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 30.08.07, 08:40 ja jestem! Kr-ce! i mam pytanko: gdzie mozna dac suknie do czyszczenia? wiecie moze?boje sie,zebym z powrotem nie dostala strzepkow i przeprosin Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 30.08.07, 08:46 Cześć Olimpia, nie mam pojęcia gdzie czyścić sukienke aby jej nie zniszczli.Ja nie wiem gdzie w ogóle uszyć.Może Ty mi polecisz kogoś.A z jakiej firmy miałaś sukienke? Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 30.08.07, 08:58 juz mi polecono salon Eve na Zaodrzu w Opolu do czyszczenia-jakby ktos potrzrbowal Co do sukienki-ja kupowalam na ebay'u uzywana Maggie Sottero(koronka- stad strach),musze ja zwezic i wyczyscic.Zwezam w Otmecie-jest tam krawcowa co szyje i poprawia suknie. Dopiero ja zanioslam wiec nie znam jeszcze efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 30.08.07, 09:03 Ja jestem z Opolszczyzny a suknię szyłam w Brzegu byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 30.08.07, 09:09 Cześć Basiu, a skąd jesteś?Możesz napisać jaką miałaś sukienke? Własny projekt czy kopia oryginału? Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 30.08.07, 09:06 Ja zdecyduje się wstępnie na szycie u młodej dziewczyny za Opolem , w miejscowości Wrzoski.Zobacze co potrafi po pierwszej przymiarce,i jak coś będzie nie tak, to wtedy poszukam kogoś w Opolu.Mam ślub w lipcu, a więć troche czasu jest na rozeznanie.Szkoda, że tak mało jest tu na forum dziewczyn z Opolszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 30.08.07, 09:10 Felicity-tu popytaj: forum.wesele.opole.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 30.08.07, 09:13 Dzięki Olimpia za adres. Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 30.08.07, 09:39 Dzięki Olimpia za adres.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 do:felicity77 31.08.07, 13:08 Suknia według danego projektu, raczej nie kopia znanej, ale b ładnie tam szyją i tanio. W razie czego: "Krystyna" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Krystyna Barabasz Kontakt Brzeg, ul. Robotnicza 2, tel. 0502630979 Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: do:barabasia2 31.08.07, 16:42 Wielkie Dzięki za namiary.Najbliżej mi do tych Wrzosek pod Opolem, ale żadna z dziewczyn, która u niej szyła mi nie odpisała.Może po prostu tutaj na forum takiej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: Czy jest ktoś z Opolszczyzny? 30.08.07, 11:16 ja jestem ale mieszkam od dziesieciu lat w W-wie i tutaj mam tez slub i wesele Odpowiedz Link Zgłoś