eleonorka2 18.09.07, 14:55 Czy ktoś miał w tym roku wesel w restauracji foksali i może napisać jak udało się wesele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_studio Re: Villa foksal Warszawa 18.09.07, 15:03 Ja tam bylam na dwoch weseleach w tym jednym w ostatnia niedziele) Baaardzo udane - jedzenie i obsluga na najwyzszym poziomie. Na pewno nie jest to miejsca na typowie polskie biesiadne wesele. Raczej w kierunku troche bardziej eleganckiego przyjecia. Duzym plusem jest spory taras i ogrod - latem nie do przecenienia - teraz bylo ciut za chlodno. Kalina -- www.kalina-studio.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: Villa foksal Warszawa 18.09.07, 15:05 ja kiedys byłam (3 lata, chyba) było mocno kiepskie ale teraz miała sierpniowa julka i napisała w samych superlatywach, znajdź jej watki Odpowiedz Link Zgłoś
umbertol Re: Villa foksal Warszawa 18.09.07, 15:06 a jaki jest koszt talerzyka w Villi? Odpowiedz Link Zgłoś
postka Re: Villa foksal Warszawa 18.09.07, 16:37 Płaci się 18tys za wesele do 80 osób. Za każdą kolejną 230zł, ale tam więcej jak 80 osób w komfortowych warunkach się nie zmieści. Mam tam wesele 20 października, jak już będę po opiszę wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
koko-szanelll Re: Villa foksal Warszawa 19.09.07, 09:02 słysząłam bardzo dobre opinie o ej restauracji .sama sie zastanawiałam ale ,niestety,termin,jest juz zajety Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkankaa do postki 08.10.07, 15:23 czy macie jakiś konkretny termin aby podać dokładną liczbę osób? BO pamiętam z którejś twojej wypowiedzi że chccecie miec stoły okragłe więc pewnie musicie podać ile ich ma być.. i drugie pytanko, jak macie zamiar usadzać gości przy tych stołach? w sensie rodzinami, czy jeszcze jakoś inaczej, a może w ogóle bez usadzania z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
isabellanowa Re: Villa foksal Warszawa 19.09.07, 11:54 Byliśmy na weselu znajomych. Tragedia - mało jedzenia a z jedzienia to same czcze rzeczy typu sałata w dziesięciu sosach. Wszyscy bili sie o jedzenie jak o polnocy byl grill. Robili problem z podaniem wodki na stoly bo za kazdym razem chcieli polewac - moze to i eleganckie ale na weselach gdzie co raz sa toasty takie podejscie sie nie sprawdza. Najgorsze wesele na jakim bylismy. To nie tylko nasz opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: Villa foksal Warszawa 07.10.07, 08:44 Przy tradycyjnym modelu wesela (stoły w podkowę, wódka na stołach, gorące posiłki serwowane co dwie godziny itd.) ten lokal rzeczywiście może pozostawiać wiele do życzenia. Wszystko zależy od tego, jaką wizję wesela masz i czy Twoi goście odnajdą się w takiej wizji. Nasi jak najbardziej się odnaleźli - byli wręcz zachwyceni. A moje opinie na temat tego miejsca znajdziesz w wątkach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66103523&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66822914&a=66822914 Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadnie_myslaca Re: Villa foksal Warszawa 07.10.07, 10:51 no,na tradycyjne wesele to sie nie nadaje ale na eleganckie przyjecie w dobrym stylu jak najbardziej. Byłam na takim przyjeciu i bardzo mi sie podobało Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Villa foksal Warszawa 07.10.07, 14:38 tradycje są rożne...na szczęście! Odpowiedz Link Zgłoś