aari-cia 14.11.07, 01:23 czy ktoś coś wie o tym zespole?biorę ślub we wrześniu i zależy mi na dobrym zespole-będę wdzięczna za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falco8 Re: kames band 25.02.08, 17:17 Witaj! Ta kapela to kicha( Jezeli mozesz to wycofaj sie z umowy!Grali u mnie wesele,to o godz. 11 goście chcieli ich wyniesć.Po pierwsze wogóle nie potrafią prowadzić imprezy,a repertuar...szkoda gadac.Ja dalam sie nabrać na tą scieme ze są doswiadczeni itd.Ten cygan co odtwarza dyskietki w organach nie ma wiecej niz 20 lat.Piszą że mają gitarzyste-to bzdura-stoi jakiś starszy pan i gra na dzwoneczkach.No i ta wokalistka..Naprawde jezeli mozesz to szybko szukaj czegoś nowego puki czas,jeśli nie chcesz mieć spiepszonego wesela.Z tego co sie można laywo domysleć-oni sami wysylają sobie pozytywne opinie na forum.O strzegaj innych jezeli bedzie taka możliwość.Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
aplauz1974 Re: kames band 05.03.08, 22:39 Chłopie !!!! Sam grałeś w tej kapeli a teraz oczerniasz? Nic nie robiłeś w zespole i przez to już nie grasz i na złość opowiadasz pierdoły .Ja osobiście znam zespół i słyszałem jak śpiewa więc nie opowiadaj pierdoł. Jesteś strasznym dupkiem bo najpierw brałeś pieniądze przychodząc bez żadnego wkładu do zespołu a potem oczerniasz zespół w którym sam grałeś !!! Wstyd i siara !!! Posługujesz się meskim nickiem a podpisujesz sie imieniem damskim ? Nie dość że głupi to wogóle nie myślisz. Ps. Do wiadomości innych. Jeśli zależy Państwu na jakości usług i dobrej muzyce a nie wiejskich "przytupajkach" polecam zespół Kames Band.dobra muzyka i jeden z najlepszych systemów nagłośnieniowych na rynku świata... Andrzej Wnęk Zespól muzyczny Aplauz www.zespolmuzyczny.com Odpowiedz Link Zgłoś
andreonly Re: kames band 02.04.08, 12:44 Witaj Falco8. Masz może adres domowy tych oszustów KAMES BAND? A może ktos tutaj na forum zna?Jeśli tak to będe wdzieczny do konca życia.Mnie też oszukali,wzieli podwojną zaliczke i splynęli gnojki( Niech tylko ich znajde...( Odpowiedz Link Zgłoś
aplauz1974 Re: kames band 05.03.08, 22:43 ta sama szydercza osoba. jak to jest że kilka minut póxniej koleny negatyw na ten sam temat........... Widać że to ta sama osoba oczerniająca Odpowiedz Link Zgłoś
aplauz1974 [...] 07.08.08, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_sz85 Re: kames band 19.11.08, 15:25 te negatywne opinie są nieprawdziwe! zespół kames band grał u mnie na weselu we wrześniu i są naprawdę fantastyczni! gorąco ich polecam. goście w różnym wieku byli zadowoleni z repertuaru, ponieważ był bardzo zróżnicowany i każdy znalazł coś dla siebie, poza tym przed weselem zespół z nami rozmawiał, dostaliśmy listę utworów jakie grają i sami mogliśmy wybrać, ale i tak pozostawiliśmy im tą decyzję zaznaczyliśmy tylko że goście są w różnym wieku i dobrali muzykę idealnie. to są naprawdę profesjonaliści, świetnie grają i śpiewają, są to młodzi ludzie z którymi bardzo łatwo można się dogadać i wszystko ustalić. polecam ich naprawdę wszystkim są świetni Odpowiedz Link Zgłoś