belissima_m 24.11.07, 16:41 Hej, Ja też nareszcie wybrałam i zamówiłam już sukienkę. www.rochii-couture.ro/lasposa2008/miradir.html Co o niej sądzicie? Jakie dodatki wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arlets1 Re: Wybrałam suknię 24.11.07, 17:03 bardzo ładna - mi sie podoba! elegancka więc z dodatkami nie możesz przesadzić bo nic do niej z "dużej" biżuteri nie pasuje - ewentualnie coś bardzo delikatnego! welon też jest super - myśle, że gdybyś zdecydowała sie na identyczny to dodatków nawet nie potrzeba może tylko cos na rękę!!! co Ty na to!!! albo nie.... tylko kolczyki - wpadające w oko! Odpowiedz Link Zgłoś
july19 Re: Wybrałam suknię 24.11.07, 17:47 Suknie jest przesliczna. Bardzo mi sie podoba. Jestem nia po prostu zachwycona!Gratuluje wyboru! A mozna wiedziec jak jest jej cena? Z dodtakami nie przesadzalabym, jakas delikatna bizuteria. Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: Wybrałam suknię 24.11.07, 18:08 Przepiękna suknia.Gratuluję wyboru. Masz również do niej welon taki jak na zdjęciu? jest naprawdę piękny. Zdradź nam cenę tego cuda ? Odpowiedz Link Zgłoś
dragonfly_80 Re: Wybrałam suknię 24.11.07, 21:28 widze, ze wybralysmy taka sama sukienke ja planuje tylko kolczyki od swarovskiego www.swarovski.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/SCO-Web_GB-Site/en_US/-/GBP/SW_DisplayProductInformation-Start? ProductSKU=901319&CategoryName=040101&ProductPage=0 a jaki bukiet planujesz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
plumka25 Re: Wybrałam suknię 24.11.07, 21:50 gratuluję wyboru, piękna suknia, miałam bardzo podobną) www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=220 delikatna uwaga, jesli jesteś wysoka, fason sukni mocno wysmukla sylwetkę, więć dobrze manewruj dodatkami, powodzenia, na pewno będziesz ślicznie wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
plumka25 Re: Wybrałam suknię 24.11.07, 21:52 jeszcze odnośnie dodatków, jak ktoś wcześniej powiedział, w tym przypadku, im mniej tym lepiej, coś niewielkiego, delikatnego, wiązanka to już zależy od sylwetki, natomias welon, ja bym wybrała mgielkę, suknia ma piękne plecy, nie warto ich załaśniać ozdobnym welonem, a wręcz przeciwnie wyeksponowac Odpowiedz Link Zgłoś
belissima_m Re: Wybrałam suknię 24.11.07, 22:56 Bardzo dziękuje za miłe słowa. Zakochałam się w tej sukni. Jeżeli chodzi o dodatki to planuję jedynie kolczyki i ewentualnie jakąś delikatną bransoletkę. Welon tez bardzo delikatny ale jeszcze nie wybrałam nic konkretnego. Tak naprawdę dodatki bedę wybierac po nowym roku. Koszt sukni to 3800 zl. w Olsztynie Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: Wybrałam suknię 26.11.07, 11:32 Suknia jest PIEKNA. Wlasnie takie mi sie podobaja. Bede mierzyc suknie w Olsztynie po Swietach - czy mozesz prosze powiedziec w jakim salonie ja kupilas? Co do dodatkow - jakos chyba mi pasuja do niej perly... - wiem, ze sa jakies przesady ale ja sie nie bede przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
basia210 Re: Wybrałam suknię 27.11.07, 05:23 SUPER! bardzo mi sie podoba i sama wybralam na swoj slub prawie identyczny jedynie co to w mojej tren jest troszke inny bo ma kilak rodzai koronki Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: Wybrałam suknię 25.11.07, 00:30 Śliczna, delikatna i skromna. Dodatki wybierz też delikatne żeby jej nie przytłoczyć, nie przeładować całości. "www.gosiatwardo.yoyo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś
martaba2 Re: Wybrałam suknię 26.11.07, 10:27 a czemu korzystasz ze strony ro, jesli wolno spytac? Ja pytam, bo mi Rumunia jest bliska Odpowiedz Link Zgłoś
belissima_m Re: Wybrałam suknię 27.11.07, 13:35 Akurat uważam, że na tej stronie lepiej widac tę suknie niż na stronie salonu madonna. Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Przepiękna suknia :) 27.11.07, 07:46 Na pewno będziesz bosko wyglądać! Odpowiedz Link Zgłoś
yellowpeach Re: Wybrałam suknię 27.11.07, 15:27 sukienka śliczna, krój fantastyczny, myslż, że pięknie podkreśli sylwetkę. z dodatkami faktycznie uważaj, bo koronka bardzo zdobi, żeby nie wyszła choinka,...powodzenia! i gratuluję wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
leila25 Re: Wybrałam suknię 27.11.07, 19:34 Suknia bardzo ładna, delikatna i elegancka. Jeśli zdecydujesz się na welon z koronką to wtedy zrezygnowałabym z jakichkolwiek dodatków, chyba że coś bardzo delikatnego na szyję, ponieważ taki welon jest już sam w sobie strojnym dodatkiem i, z tego co zauważyłam, nie wygląda zbyt dobrze w duecie np. z kolczykami. Natomiast jeśli będziesz miała mgiełkę to radziłabym Ci założyć jakieś dłuższe, delikatne kolczyki i bransoletkę do kompletu. Wiązanka raczej w formie bukietu "hand-tied", tak aby nie zasłaniać sukni, która jest wąska. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Wybrałam suknię 28.11.07, 07:41 Wg mnie welon z koronką to już za dużo. Mogło by to wogóle popsuć efekt, a suknia jest sama w sobie przepiękna. Ja też miałam suknię całą z koronki, ale miałam trochę ułatwioną sytuację bo nie chciałam welonu. I myślę że wyszło to bardzo dobrze Zdjątka poniżej Odpowiedz Link Zgłoś
belissima_m Re: Wybrałam suknię 28.11.07, 08:02 Bardzo wam dziękuje za miłe słowa.Jeżeli chodzi o dodatki to zdecydowanie welon mgiełka, a z bizuterii kolczyki i bransoletka. Jak tylko coś z tego wypatrzę wrzucę na forum. Odpowiedz Link Zgłoś