caiit 22.01.08, 20:46 witam planuje zorganizowac swoje wesele w hotelu imperium w Pszczynie i chcialabym sie dowiedziec jakie opinie o nim kraza wsrod osob, ktore swoje wesele lub inna impreze tam mialy z gory wielkie dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caiit Re: Hotel Imperium Pszczyna 23.01.08, 17:13 na serio nikt nic na temat tego lokalu nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Hotel Imperium Pszczyna 23.01.08, 18:13 Moze zapytaj na forum na stronie.www.pless.pl albo www.wesele.pless.pl, ja osobiscie nie wiem, wiem ze wyglada niezle Odpowiedz Link Zgłoś
caiit Re: Hotel Imperium Pszczyna 23.01.08, 19:36 dzieki maiwlys za info, chyba tak zrobie, chociaz jak zauwazylam, to tematy odnosnie wesela z reguly na forum pless zamieniaja sie w dyskusje polityczno - socjalne itp co do samego imperium - bylam tam, rozmawialam z dyrektorka, lecz chcialabym sie dowiedziec jak oceniaja ten lokal ludzie, ktorzy tam impreze organizowali. to zawsze jest najwazniejsze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś