dobi53 27.02.08, 14:09 czy ktos zna to miejsce, czy moze sie o nim wypowiedziec, moze macie jakies uwagi, sugestie. Napiszcie prosze swoje opinie. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
my.day Re: delfin jozefow 27.02.08, 14:17 ja mam bardzo nieprzyjemne wspomnienia - jak możesz to najlepiej poszukaj czegoś innego. Chamstwo przez wielkie "Ch" i tyle powiem, pani menedzerka Agnieszka po zarezerwowaniu sali, w dniu w których przyjechaliśmy zapłacić zaliczkę powiedziała, że nie zrobi nam wesela na 45os, bo może mieć w tej sali 60osób i więcej na tym zarobi. A na nasz argument, że byliśmy pierwsi z terminem i że jak byliśmy tu 2-3 tyg temu to nie miała problemu ze zrobieniem przyjęcia na mniejszą liczbę osób, stwierdziła, że i owszem zrobi wesele na 45 osób, ale policzy nas po kosztach 60... dodam ze w czasie tej rozmowy menedzerka restauracji popijała kawkę, obok siedział właściciel jedząc obiad, a nam nikt nie zaproponował szklanki wody.... Dodatkowo jest tak korkowe - 15zł od butelki, nie ważne czy jest to wino, czy wódka 0,7 czy 0,5... Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: delfin jozefow 27.02.08, 21:00 my rozmawialismy z Pania Katarzyna, ktora byla mila i uprzejma i zrobila bardzo pozytywne wrazenie!!! zaproponowala cos do picia Nie robi z niczym problemu. Nam na ok 60 osob zaproponowala sale kominkowa, opowidziala co i jak. Powiedziala ze mozemy zmienienic menu jesli chcemy, nie ma problemu... Czy Wam doszly jakies niespodziewane koszty? na cos powinnam zwrocic uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka79.pl Re: delfin jozefow 14.04.08, 19:43 Ja mam bardzo miłe wspomnienia. Organizowaliśmy wesele tam w zeszłym roku, było bardzo sympatycznie. Pani Agnieszka bardzo nam pomagała i wszystko świetnie zorganizowała. Gorąco polecam. Doskonała kuchnia i przemiła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz.o Re: delfin jozefow 16.04.08, 13:38 Witam Jak mam prośbe do Pani Majeczki my tez zastanawiamy sie nad organizacją wesela w delfine.Jednak mam obawy co do 3 dań cieplych !! Czy u Pani tez było tylko tyle ?? Jakie sa to porcje , boję sie ze goscie bedą glodni (... Pozdrawiam Edyta majeczka79.pl napisała: > Ja mam bardzo miłe wspomnienia. Organizowaliśmy wesele tam w zeszłym > roku, było bardzo sympatycznie. Pani Agnieszka bardzo nam pomagała i > wszystko świetnie zorganizowała. Gorąco polecam. Doskonała kuchnia i > przemiła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
trik26 Re: delfin jozefow 18.04.08, 16:36 Ja nie byłam tam na weseleu, ale na szkoleniach i jedzenie było naprawdę dobre i różnorodne, ale 3 dania to chyba trochę mało Odpowiedz Link Zgłoś