hanulllka 03.03.08, 21:50 Jaką wybraliście piosenkę na pierwszy taniec? My nadal szukamy. Zastanawiamy się nad B.Streisand "Women in love" albo Bartosiewicz i Krawczyk "Trudno tak", ale do żadnej nie jestem na razie przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po.rzeczka Re: Pierwszy taniec 04.03.08, 00:26 Lubię obie, ale myślę,ze pierwsza będzie lepsza. Choć ogólnie jestem przeciwna pierwszemu tańcowi na własnym weselu.Przez chwilę miałam pomysł z melodią z Ojca chrzestnego,ciekawe,jakie to by zrobiło wrażenie na gościach,hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
mania_r1 Re: Pierwszy taniec 04.03.08, 08:42 Myślę że to zależy również od tego czy to będzie grane przez orkiestrę czy puszczane w płyty, bo nie każdy orginał wychodzi tak ładnie orkiestrze Odpowiedz Link Zgłoś
hanulllka Re: Pierwszy taniec 04.03.08, 10:59 Mamy orkiestrę, która bardzo fajnie gra zagraniczne kawałki. Dziewczyny piszcie jakie piosenki macie na ten pierwszy taniec - może mnie oświeci i znajdę coś lepszego. Aha dodam, że mój mąż ( mamy już cywilny) to tancerzy towarzyskich nie należy, zresztą do innych również Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: Pierwszy taniec 04.03.08, 11:13 U nas będzie "Sen na pogodne dni", ale w oryginale z płyty. Bardzo osobista dla mnie i ściśle związana z początkami znajomości z moim N. mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
belissima_m Re: Pierwszy taniec 04.03.08, 13:41 Hej Kataniera, U nas też będzie "Sen na pogodne dni" i również z płyty Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: Pierwszy taniec 04.03.08, 13:43 belissima_m napisała: > Hej Kataniera, > > U nas też będzie "Sen na pogodne dni" i również z płyty Pozdrawiam wielbicielkę piosenki Beaty B. Dla mnie ten tekst to najpiękniejsze wspomnienia mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
mania_r1 Re: Pierwszy taniec 04.03.08, 13:41 U nas najprawdopodobniej będzie piosenka "Zakochani" Natalii Kukulskiej, jest bardzo wolna i nie wymaga większej znajomości tańca. Bardzo jest romantyczna i mnie się bardzo podoba... Ładna jest też Kochać i Pragnąć Magmy Odpowiedz Link Zgłoś
belissima_m Do Kataniery 04.03.08, 13:43 Droga Katanierko, a jaka masz wersje Beaty Barrtelik "Sen na pogodne dni"? ja mam taką ściągniętą z netu. Może masz lepsza wersję. Czy możesz przesłac mi na maila gazetowego please? Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: Do Kataniery 04.03.08, 13:46 belissima_m napisała: > Droga Katanierko, a jaka masz wersje Beaty Barrtelik "Sen na pogodne > dni"? ja mam taką ściągniętą z netu. Może masz lepsza wersję. Czy > możesz przesłac mi na maila gazetowego please? Hmm, postaram się, ale na pewno nie dzisiaj moja wersja też jest ściągnięta z netu, ale spróbuję jutro przesłać, porównasz sobie mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
blackcofffeee Re: Pierwszy taniec 04.03.08, 15:13 My wybralismy walc z Nocy i dni. Oczywiscie zdajemy sobie sprawe, ze wiele osob uwaza, ze melodia ta jest kojarzy sie z nieszczesliwa pierwsza miloscia Barbary jednakze nas zachwyca i porywa do tanczenia... A to w sumie najwazniejsze. Wiec interpretujemy te melodie jako tlo jednej z najbardziej romantycznych scen w polskiej kinomatografii Odpowiedz Link Zgłoś
enjo Re: Pierwszy taniec 04.03.08, 15:57 A ja bym chciała "One" U2. bardzo lubie ten kawalek i wydaje sie nie byc trudny do zatanczenia, mimo tlumu "gapiow" plus 2 chlipiace matki pzdr e. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: Pierwszy taniec 04.03.08, 16:17 my chyba tez sen na pogodne dni. Zobaczymy co na to nasz zespół. A jak nie to Kiljanski i kayah" prócz ciebie" Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: Pierwszy taniec 04.03.08, 16:40 andzia2812.wrzuta.pl/audio/iSiXRVKi25/grazyna_lobaszewska_-_brzydcy to tez fajne ) ale niewypada Odpowiedz Link Zgłoś
ssylwia2 Re: Pierwszy taniec 05.03.08, 08:04 Farba - Chcę tu zostać - bardzo fajne słowa, dosyć wolna. tylko jeszcze sie zastanawiamy czy z lepiej z płyty czy żeby nam zaśpiewała Odpowiedz Link Zgłoś
mkamilla Re: Pierwszy taniec 05.03.08, 09:07 My też zdecydowaliśmy się ostatecznie na Farbe "Chce tu zostać". Myśle że to latwy utwór do zatańczenia i nie bedzie wiekszych problemów a do tego ma fajne słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nadin Re: Pierwszy taniec 05.03.08, 11:14 Polecam listę piosenek, która się znajduje na stronie biznesweselny.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=83 Odpowiedz Link Zgłoś
kaala_rose Re: Pierwszy taniec 05.03.08, 11:23 Ja chciałabym "Kwiat jednej nocy" Alibabki ale chyba słowa nie bardzo pasują. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
yoggi13 Re: Pierwszy taniec 05.03.08, 23:00 My mamy Ronan Keating When you say nothing at all, z płyty, nie zamierzam ryzykowac spiewania przez zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
olgamaja Magma - "Kochac i pragnąć" 06.03.08, 09:37 U nas na pierwszy taniec orkiestra zagrała właśnie tą piosenkę i ...wyszło cudnie i cudnie się do niej tańczy...poza tym słowa są piękne. Spróbujcie sobie w domu do niej zatańczyć Słowa: Nigdy nie wiesz jak Nigdy nie wiesz gdzie... Przyjdzie miłość, przerwie ciszę Zaufaj mi a dowiesz sie... Jak można unieść razem się Jak kochać pragnąc wciąż Tulić dłonie do ust szeptać że wymodliłem tę noc... Można kochać wiatr Mozna zgubić czas Budzisz się gdzieś- - Ja zasypiam... Już blisko jesteś mnie teraz przyjdz a dowiesz sie Jak można unieść razem się Jak kochać pragnąc wciąż Tulić dłonie do ust szeptać że wymodliłem tę noc... Odpowiedz Link Zgłoś