edda11 15.06.08, 13:00 Macie jakieś sposoby? Ja chyba nie dam rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
travka1 Re: jak przetrwać stres? 15.06.08, 13:25 dwie tabletki persenu - powinno pomocnie polecam jednego głęszego...moj tata takowego dostal od swojej tesciowej i do dzisiaj mowi,ze wiął slub nieswiadomie w stanie upojenia i tak juz 30 lat)) Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: jak przetrwać stres? 15.06.08, 15:07 Ja zaczęłam się denerwować jak wsiadłam do samochodu pod domem, kościół był o rzut beretem to sie nie miałam czasu nadenerować. A tak wogóle to miałam wrażenie, że to wszystko rozgywa sie poza mną. Ostatecznie miliony ludzi jakoś to przetrwało, wiec da sie przeżyć. Stres porównywalny z niektórymi egazminami na studiach ). Odpowiedz Link Zgłoś
edda11 Re: jak przetrwać stres? 15.06.08, 16:14 wiem, ja już nie mogę jeść, a to za dwa miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: jak przetrwać stres? 15.06.08, 18:35 eee tam jaki stres? u nas było zero stresu,sama przyjemnośc organizacji i przeżywania potem wszystkigo w Dniu Ślubu . Glowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
edda11 Re: jak przetrwać stres? 15.06.08, 19:52 no może niektorzy maja ten luz, ale ja mam sie czego stresowac i sie stresuje strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: jak przetrwać stres? 16.06.08, 09:06 Masz jakiś szczególny powód do zdenerwowania? Odpowiedz Link Zgłoś
mike2005 A nie słyszałaś nigdy 16.06.08, 13:10 o działaniu poprzez zaniechanie? Ślub i wesele to nie matura czy egzaminy wstępne na studia, przez które trzeba przejść (czytaj: swoje odcierpieć). Jak ma to być dla Ciebie dodatkowy stres w życiu, to przemyśl, czy na pewno tego chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
delikatesowa Re: jak przetrwać stres? 16.06.08, 13:12 2 miesiące temu byłam na ślubie brata. płakałam jak bóbr... nie wiem jak sobie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś