j_karola 16.09.08, 10:37 Chciałabym sama zrobić zawiadomienia dla osób, których nie zapraszamy na wesele. Czy macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szampanna Re: zawiadomienia 16.09.08, 11:05 Ja najbardziej lubię proste zawiadomienia, bez ozdobników, sam tekst, na dobrym gatunkowo papierze, i nie rozkładane- takie w formie bilecika, karnetu, czy jak to zwać. Z 1 strony A4 wychodzą 3 takie podłużne na przykład, pasują do koperty DL. Odpowiedz Link Zgłoś
freddie83 Re: zawiadomienia 16.09.08, 11:28 Kup dobry papier ozdobny, dobierz tekst, czcionkę i format. Nawet koperty pewnie da się dokupić. A potem drukarka i już Odpowiedz Link Zgłoś
bakali Re: zawiadomienia 16.09.08, 11:57 Ja zrobiłąm takie same jak zaproszenia, tylko tekst był inny. Tzn. zamówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karola Re: zawiadomienia 16.09.08, 20:16 Właśnie myślałam o kupieniu takiego papieru i wydrukowaniu samodzielnie, bo już same zaproszenia kosztowały nas wystarczająco dużo. Odpowiedz Link Zgłoś