ola5777 19.01.09, 16:07 Czy sadzicie ze będa zadowoleni z zestawu takich swiec z kryształkami ? www.candles4you.pl/ wszyscy kupują coś ze sprzetu AGD a my z mężem chcemy troszke inaczej Byłybyście zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.twardo Re: Prezent dla Pary Młodej 19.01.09, 16:19 Świece bardzo ładne lecz wszystkie drobiazgi muszą pasowac do ogólnego wystroju wnętrza musisz się zastanowic czy będą pasowały do ich mieszkania. Moim zdaniem (nie chcę Cię urazic pisząc to) najlepsza jest kasa zwłaszcza teraz w trudnych czasach kryzysu. "www.gosiatwardo.yoyo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Prezent dla Pary Młodej 19.01.09, 16:52 Nie, nie byłabym zadowolona. Sorry, ale kasa to lepsze rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3107 Re: Prezent dla Pary Młodej 19.01.09, 21:01 Dzis własnie z moim N rozmawialismy na temat prezetów jakie chcielibysmy dostac na nasz slub. Zadowoleni bylibysmy z ładnego i modnego serwisu obiadowego na 12 osob, sztućcami, lub garkami ale takimi firmowymi. Ewentualnie żelazko lub ekspres do kawy, a najbardziej zadowolilaby nas koperta, wiadomo z czym.Owszem świece ladne, ale to prezent bardziej na urodziny, czy inna okazje. Ja polecam tez cos ze srebra, np.patere lub cukiernice + maselniczka, bardzo ladny i efektowny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: Prezent dla Pary Młodej 19.01.09, 21:52 np.patere lub cukiernice + maselniczka, bardzo ladny i > efektowny prezent. Do zbierania kurzu... Odpowiedz Link Zgłoś
mona23.1 Re: Prezent dla Pary Młodej 19.01.09, 21:56 Mi się tak średnio podobają... Jeśli mogę się podzielić doświadczeniem - ja ostatnio dałam komplet satynowej czerwono - bordowej pościeli, a do tego dwa kieliszki na wino... można też dodać wino Taka pościel jest droga, więc wydaje mi się, że taki prezent może być zamiast pieniędzy, a jeśli tańsza to można dodać pieniądze. wszystko zależy od tego jak dobrze znasz parę. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: Prezent dla Pary Młodej 19.01.09, 23:27 > Jeśli mogę się podzielić doświadczeniem - ja ostatnio dałam > komplet satynowej czerwono - bordowej pościeli, Mam nadzieję, że znałaś wymiary kołdry i poduszek państwa młodych, bo jak nie, to istnieje przypuszczenie, że twój prezent, mimo że "drogi", to był chybiony. Poza tym, pościel satynowa jest droga?? Nie wydaje mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: Prezent dla Pary Młodej 19.01.09, 23:32 Zdecydowanie wolałabym dostać komplet pościeli niż zestaw świeczek... Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Prezent dla Pary Młodej 21.01.09, 11:35 A ja wolalabym dostac jakies swieczki niz posciel i to satynowa, ktorej bardzo nie lubie. Swieczki zawsze w domu mam i lubie jak sie swieci i pachnie, jednak taki prezent na slub pasuje jako dodatek do czegos wiekszego. - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Prezent dla Pary Młodej 19.01.09, 23:32 świece ładne. myślę,że fajny pomysł na prezent,ale jako dodatek np. do koperty z kasą itp., tudzież zamiast kwiatów . Odpowiedz Link Zgłoś
mona23.1 Re: Prezent dla Pary Młodej 21.01.09, 19:43 No tak się składa, że bardzo dobrze znałam Państwa młodych i wiedziałam jaki rozmiar kupić, a jeśli chodzi o cenę... cóż są różne rodzaje satyny i różne ceny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grelcia81 Re: Prezent dla Pary Młodej 20.01.09, 21:21 Według mnie te świece są za drogie...za te pieniądze można kupić wiele dużo ładniejszych i przydatniejszych rzeczy. Tak a propos prezentów- są ładne wazony z kryształmi Swavorskiego, ale wiadomo wszystko musi pasować do wystroju mieszkania. Tak naprawdę koperta jest zawsze mile widziana, ale myślę, że nie chciałabym dostać samych kopert. Mile widziana byłaby jakaś pamiątka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Prezent dla Pary Młodej 20.01.09, 21:40 dla mnie to wyrzucenie kasy w błoto. sama też dostałam solniczkę i pieprzniczkę za 80zł, które do naszego mieszkania są ni przypiął ni przyłatał... 150zł za świeczkę - debilizm! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Prezent dla Pary Młodej 21.01.09, 12:28 oj nie, nie chciałabym takiego badziewia dostać Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: Prezent dla Pary Młodej 21.01.09, 12:37 Gdyby były ze trzy razy tańsze mogłyby być dodatkiem do prezentu, zamiast kwiatów. Ja osobiście lubię i mam w domu dużo świec. Ale tak to zupełnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Prezent dla Pary Młodej 21.01.09, 13:05 Świece ładne, ale nie wszyscy lubią takie klimaty, nie zawsze pasuje to do mieszkania... Ale jeśli masz pewność co do preferencji pary młodej... A co do pościeli, to odradzam. Dostaliśmy kilka pięknych kompletów, żaden nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
m-al Re: Prezent dla Pary Młodej 21.01.09, 14:18 jak dla mnie, to niezawsze trafi się w gusta osoby obdarowywanej taka prawda. lepiej dać kasę, nawet, gdy nie stać Cię na duże sumy.. my w zaproszeniach napisaliśmy, że wolimy pieniąsze..oczywiście nie wprost, tylko w formie wierszyka Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Prezent dla Pary Młodej 21.01.09, 15:08 > oczywiście nie wprost, tylko w formie wierszyka Hyhyhy, faktycznie nie wprost. Odpowiedz Link Zgłoś